2011. március 30., szerda

Egy "NOSZTALGIA" oldal

Kedves Olvasóim!
Kedves Barátaim!
 
Régi ígéretem teljesítem most.
Egy "NOSZTALGIA" oldalt tettem fel a honlapjaim közé.
Sokak kérése volt ez, és most megpróbálom teljesíteni, a magam módján.
A "NOSZTALGIA" oldal letölthetõ, ill. csakis letöltés után bontható ki.
Egy kicsit nagyra sikeredett, 1 GIGABIT! Így lassabb Internet kapcsolatnál
a letöltés kicsit hosszabb lehet. 1040 dalt és verset tartalmaznak a PPS.
fájlok. Neves, népszerû elõadóktól hallhatók korabeli dalok versek.
Többek között Latinovits, Bessenyei, Sinkovits a versmondó, színészek közül az
énekesek, színészek közül, Kalmár Pál, Karády Katalin, Jávor Pál és még
sokan mások. Sajnos a hangminõség nem mindig tökéletes. Gyakran a régi,
eredeti hangfelvétel miatt, de a hangfájlok kényszerű tömörítése miatt
is adódtak problémáim. Ennek ellenére megpróbáltam élvezhetõ formában és
minõségben PPS. fájlokba rendezni az új "NOSZTALGIA" oldalt.
Fogadják tõlem olyan szeretettel, ahogyan azt én készítettem el az Önök
számára! Kellemes idõtöltést kívánok az új letölthetõ oldalamhoz.
 
Honlapjaim változatlanul itt elérhetők, azonos tartalommal:
http://magyarigazsag.euroweb4you.eu/
Valami probléma esetén itt:
http://www.igazsagok-gazsagok.info/
 
Õszinte tisztelettel: Mihályfalvi János – „mihi”
 
"Az ember egy napon rádöbben arra,
hogy az életben igazán semmi sem fontos.
Sem pénz, sem hatalom,
sem előrejutás, csak az,
hogy valaki szeresse őt igazán." 
                                               (Goethe)

                              
                            


Így terjedt a csernobili felhő Európában

Így terjedt a csernobili felhő Európában.
Április 26 és Május 09 között, 1986.ban.

Titkolták a balesetet. Semmi védekezés nem volt.
Most megnézheted, hogy ezeken a napokon mekkora sugárterhelés volt. Hol voltál ezekben a napokban?

2011. március 29., kedd

335 éve 1676. március 27-én született II. Rákóczi Ferenc a Borsi kastélyban

335 éve
1676. március 27-én született II. Rákóczi Ferenc a Borsi kastélyban

DÖBBENETES, DÖBBENETES, DÖBBENETES!

" Döbbenetes adat a Rákóczi évforduló kapcsán!
80% a magyar és 0% a magyar osztályok száma a felvidéki Borsiban.
....Rákóczi szülővárosában magyar pedagógusok magyar gyerekeket szlovák nyelven oktatnak!"

http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2011-03-28
18:30 Határok nélkül
Műsor a határon túliakról minden magyarul értő embernek, bárhol éljen is a Kárpát-medencében.

Szerkesztő: Benkei Ildikó Kossuth Rádió
Küldte: HEGYVIDÉKI Trianon Társaság

*** www.nemzetihirhalo.hu **********

Kovács Zoltán: Józan ész "Alkotmányozás" idején:

Ma egy szeretett barátunk halálát siratjuk: a Józan Észét, aki sok éven át volt közöttünk. Senki sem tudja biztosan, hány éves volt,mivel születési adatai már régen elvesztek a bürokrácia útvesztőiben.

Emlékezni fogunk rá, mert olyan értékes leckéket adott nekünk, mint "dolgozni kell, hogy tető legyen a fejünk felett" és "mindennap kell olvasni egy keveset"; hogy tudjuk, miért lel aranyat, ki korán kel, és hogy felismerjük olyan mondatok érvényességét, mint "az élet nem mindig igazságos" és "lehet, hogy én vagyok a hibás".

Józan Ész egyszerű és hatásos parancsok ("addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér") és megbízható szülői stratégiák ("nem a gyerek, hanem a felnőtt dirigál") szerint élt.

Egészsége akkor kezdett gyorsan romlani, amikor jó szándékú, de hatástalan szabályokat kezdtek alkalmazni: jelentések egy hatéves kisfiúról, akit szexuális zaklatással vádoltak, mert megpuszilta egy osztálytársát; kamaszokról, akiknek iskolát kellett változtatniuk, mert feljelentették drogot áruló társukat, vagy a fegyelmezetlen diákját megdorgáló tanítónő elbocsátása csak rontott az állapotán.

Józan Ész akkor kezdett háttérbe szorulni, amikor szülők csak azért támadtak a tanárokra, mert azok végezték el azt a munkát, amelyben a szülők csődöt mondtak: fegyelmezetlen gyermekeik fegyelmezését.

Még tovább hanyatlott, amikor az iskoláknak szülői engedélyt kellett beszerezniük ahhoz, hogy beadjanak egy aszpirint, bekenjenek egy gyereket naptejjel, ugyanakkor tilos volt tájékoztatniuk a szülőket, ha egy diáklány teherbe esett, pláne ha abortuszt akart csináltatni.

Józan Észnek elment a kedve az élettől, amikor a tízparancsolat nevetséges anyaggá vált, némely egyház üzletté aljasult, és amikor a bűnözők kezdtek különb elbánásban részesülni, mint áldozataik.

Józan Ész számára kemény csapás volt arról értesülni, hogy az ember már nem védheti meg magát egy tolvajtól a saját házában, ellenben a tolvaj beperelheti őt, ha kezet emel rá, és hogy ha egy rendőr megöl
egy bűnözőt, még akkor is, ha ez utóbbinál fegyver volt, azonnal eljárás indul ellene aránytalan védekezés miatt.

Józan Ész halálát megelőzte szüleié: Igazságé és Bizalomé, feleségéé: Bölcsességé, lányaiké: Felelősségé és Törvényességé, fiuké: Ésszerűségé.

Túlélik szörnyű mostohatestvérei: Hívják ide az ügyvédemet, Nem én voltam, Ne szólj bele és A társadalom áldozata vagyok...

Nem voltak sokan a temetésén, mivel nagyon kevesen értesültek arról, hogy elment.

Ha még emlékszel rá, küldd tovább ezt a levelet.

Ellenkező esetben csatlakozz a többséghez... ne tegyél semmit...




Zseni vagy Barátom! A Józan Ész először csak megállt, és próbálta felfogni, mi történik körülötte! És szomorúan látta ebben a házban, a Hazában folyamatos pusztulása, pusztítása folyik. Pusztítás, méghozzá NEMZET pusztítás folyik. Ki a pusztító? No ezt nehéz megtalálni! Az új hazát keresők? Akik már a spejzban vannak, mint egykoron az oroszok? Kinek az érdeke hogy ebben a hazában csak fütyülős barackos, szellemi beteg, ostoba, liberális toprongyok éljenek, akiknek színe java menekül e földről mert itt már nem érdemes élni se?! Persze a színe java egy kicsit túlzás mert az nem menekül! A Pusztító eszközei kiterjednek létünk minden mozzanatára!


1. A szellemi élet (nemzeti színház, való világ..stb)
2. Az oktatás
3 Az egészségügy
4. Az anyagi lét bizonytalansága
5. Az új fosztó képző: a bankok
6. A privatizáció
7.EU diktátumok
Megállj pusztító! A Józan Ész visszatér!
mert


Likasztják már fönn az égben a rostát,
s a csillagok tengelyét olajozzák
szorgalmas angyalok.
És lészen csillagfordulás megint,
és miként hirdeti a Biblia:
megméretik az embernek fia,
s ki mint vetett, azonképpen arat,
mert elfut a víz, és csak a kő marad,
de a kő marad.


Eszed, szablyád éles legyen, hűséged a magyar hazádhoz, és a Szent Koronához rendíthetetlen!
Jegyezte Lvg. Rajkai Zsolt


** www.nemzetihirhalo.hu *************











Az utolsó levél

Az utolsó levelem írom ebben a formában. Ezután emberi arcom, nevem lesz. Vége a számítógépes szájtépésnek, fotel forradalmárkodásnak, a tettek következnek.


Az elmúlt években kölcsönösen megtanítottuk egymást arra, hogy jobb sorsra érdemes, nem a népek sorának végén szemlesütve kullogó, sok évezredes múltra visszatekintő, az emberiség alapkultúráját adó nemzet vagyunk.


Mára már tudjuk, hogy igaz történelmünket hosszú ideje módszeresen eltitkolták-eltitkolják, megmásították-megmásítják, olyanok, akik ugyan a mi nyelvünket beszélik, de idegenszívű emberek. Azokról beszélek, akik az elmúlt évszázadok alatt, és napjainkban is mindent elkövettek-elkövetnek annak érdekében, hogy magyarságunkat szégyellni valónak érezzük.


Napról napra kidühöngtük magunkat, fogainkat tehetetlen dühvel csikorogtatva, azt a sok gátlástalan aljasságot látva, ahogyan országunk javait, szinte teljesen ellopták. Ökölbe szorított kézzel figyeltük, ahogy egy szűk – magát elitnek tartó – réteg magának kisajátította, eltulajdonította értékeinket.


Könnyes szívfájdalommal, izzasztó gyomorgörccsel kellett tudomásul vennünk, hogy keservesen megkeresett jövedelmünk jelentős hányadát az államilag szervezett gengszterizmus, adónak nevezett sarc formájában elszedi. Ha az erőn felül befizetett adóforintjainkat, éppen nem saját, vagy pártja boldogulására költi kénye-kedve szerint a hatalom, akkor azokat a felelőtlenül felvett, és átgondolatlanul elköltött, eltékozolt, állami adósságokat fizeti vissza, amiből gyakorlatilag a nemzet többségét alkotó egyszerű állampolgárnak semmi haszna nem volt korábban.


Tudunk az aranyárban épülő autópályákról, hidakról. Tudunk a síkvidéken megépülő szükségtelen alagutakról, gigantikus völgyhidakról, tudunk a nemzetgazdaságot végletekig megterhelő, soha meg nem épülő metróról. Tudunk a beruházások kapcsán elfolyó, egyéni zsebekbe, pártkasszákba vándorló súlyos milliárdokról. Tehetetlenül szemléljük, mert a legkisebb ellenvélemény hangoztatására sem nyílik lehetőség, az írott és elektronikus média, százszázalékos idegen elkötelezettsége miatt.


Nem hallatszik messzire lelkünk tiltakozása, a mindenünkre rátelepedő, mindenünkből hasznot húzó, mindenünket elbitorló pökhendi, multinacionális karvalytőke, kiváltságai miatti bánatunk.


Hiába tudjuk, hogy a családokat ellehetetlenítő körbetartozások intézménye javarészt, az éppen regnáló hatalom gazdasági holdudvaraiból ered, tehetetlenek vagyunk ellene.


És sok, nagyon sok mindenről van még tudomásunk, amit egymás között elkeseredve megosztottunk, elpanaszoltunk már, százszor, ezerszer.


A tehetetlen düh, az elképzelés nélküli tenni akarás feszíti bensőnket régóta. Nem tudjuk, mit tegyünk, mikor, hogyan és kivel. Nem tudjuk, mi lenne a helyes út, és ha azt gondoljuk ráleltünk egyre, ami szerintünk helyes, nem tudjuk hova vezet.


Most viszont eljött az idő, elkövetkezett az a pillanat, amire évszázadok óta a tudatunk alatt vártunk. Az alkotmányozási bohózat kapcsán, végre törvényesen, békés keretek között kifejezhetjük egységesen akaratunkat.
Az Ősi Alkotmányuk, a Szentkorona Értékrendje jogfolytonosságának helyreállítása melletti közös kiállás a lehetőségünk. Életünk során az első, és bízvást kijelenthetem, az utolsó ilyen alkalom. Most válhat EGGYÉ a Nemzet. Most pendülhetünk egy húron, hogy közösen, egy akarattal, eljátsszuk a pártokrácia hatalmának hattyúdalát.


Ötszáz éve, Mátyás királlyá választása óta, az első olyan alkalom, amikor nem valami ellen, hanem valami mellett kell kiállnunk, és ezáltal nyerhetjük el a hőn óhajtott változást, a magyarság egységét. Szabadság harcaink törvényszerűen bukásra voltak ítélve, mert a fent álló rendszerek ellen, erőszakos eszközökkel kíséreltünk meg, változást elérni. Békés célért, erőszakkal, erőszak ellen, nem lehetett győzni. Mindig irreálisan nagy volt a külső, aljas, rossz-szándékú túlerő, és/vagy a szenvtelen közöny, amellyel a világ szemlélte küzdelmünket. Ennek a tételnek az igazát a történelem minden esetben bebizonyította. Elbuktunk. Eddig még mindig.


Nézzük, most mik a kilátások, mik lehetnek közös céljaink.


Hazánk pártokrácia uralmi intézménye alapján működő politikai rendszere, magyar érdekek mentén kifejtett „áldásos” tevékenységéről, ne ejtsünk szót. Annyiszor körbejártuk már. Ismerjük, lerágott csont. Tudjuk, teljesen mindegy milyen színbe öltöztetik a választások alkalmával fejünk tetejére ültetett hiénákat. Amíg a felettes irányító kiléte nem változik, semmi nem változik. Így a látszólagos helycserék után, az éppen aktuális „új kormány” is, az idegen érdekek kiszolgálója marad.


Mit adhat nekünk a Szentkorona Alkotmánya, milyen a rendszerének felépítése, működése?


Nagyon szakszerűtlen megfogalmazás lesz, csak ami egyszerű gondolkodású agyamtól kitelik.


Az első dolog, amit meg kell értenünk, az nem magyar ésszel, tulajdonképpen fel sem fogható. A Szent Korona jogrendszerében a Szent Korona ugyanis, nem AMI, hanem AKI. Azaz jogi személy. Ahhoz, hogy a további mondanivalóm értelmezhető legyen, ezt mindenképpen el kell fogadnunk.


1. Magyarország örökkön szabad.


Most a gyakorlatban nem az, és a legkevésbé sem akarják az új alkotmány tervezettel azzá tenni.
Ez a kitétel azt jelenti, hogy semmilyen kormány, vagy akár az Országgyűlés sem mondhat le az ország szuverenitásáról, önrendelkezési jogáról.
A jelenlegi alkotmány tervezet, többek között éppen ezt szegi meg.
Miért? Milyen önrendelkezés az, ahol nem az adott nemzet rendelkezik vám és adó árbevételei legjelentősebb hányadával, a saját pénzkibocsátás jogával, külpolitikai elképzeléseivel? Hogy csak néhányat említsek. Ezek szerint a bevételi oldalhoz majdnem semmi közünk, annak java része felett nem rendelkezünk. Csak az ellátó rendszerek működtetésébe nem szólnak bele Brüsszelből. Tehát ami pénzbe, költségbe kerül, afelett gáláns hanyagsággal eltekintenek. Oldjuk meg. Mondják ők.


2. Kárpát-hazában minden tulajdonosi jog, a Szent Koronát illeti.


Minden, ami a földön, föld alatt, levegőben megtalálható, beleértve a víz és az összes energiaforrásokat, még a szellemi találmányokat is, a Szent Korona tulajdona. Kizárólag a Szent Korona országának alkotó eleme, a Szent Korona tagja - vagyis az az egyén, aki a Kárpát-hazában született -, gyakorolhatja a birtokos jogait. Az Ő esetében, a birtoklás megegyező jogokat biztosít a tulajdon joggal.
(sajnos korlátozott képességeim miatt egyszerűbben nem tudom megfogalmazni)


Nem gyakorolhat tulajdonosi jogokat semmiféle KFT, Rt, vagy egyéb jogi személy mögé elbujtatott külföldi vállalkozás, mert csak – Magyarország esetében – magyar ember lehet birtokos. Fentiek alapján minden korábban elorozott értéket, jogszerint vissza lehet venni.


3. A Szent Korona minden tagját, egy és ugyanazon szabadság illeti meg.


Ennek a tételnek igaznak kellene lennie a legegyszerűbb értelmezésében, vagyis a törvény előtt, mindenki egyenlő. Vajon száz százalékig kijelenthető, hogy ez így van a mai bírói gyakorlatban?
Tágabb értelemben azt jelenti, hogy a Kárpát-hazában élő valamennyi nemzetiségre igaz kell, hogy legyen. A történelem viharos eseményei sajnos besározták valamennyi itt élő náció, másik nemzet tagjai ellen elkövetett cselekedeteit. Mindenki vétett a másik ellen, vitathatatlanul, letagadhatatlanul. Ezért olyan kihívóan küzdelmes feladat megfelelni annak az isteni kívánalomnak, hogy próbáljunk meg Mária Országában békében, harmóniában, egymás kölcsönös boldogulására, egymást segítve megélni. Borítsunk fátylat a múltra. Ami megtörtént, megtörtént. Változtatni nem lehet rajta. Kárpát-haza egysége csak abban az esetben valósulhat meg újra, ha végre felfogjuk, és elfogadjuk, hogy ez a terület más nemzeteteknek is a hazája. Ebben a szellemben kellene elöl járnunk, példát mutatnunk. Nem a gyenge megalkuvásával, hanem az erős eltökéltségével.


4. A Szent Korona tagjainak nem csak joga, hanem KÖTELESSÉGE (!) élni az ellentmondás és ellenállás jogával, ha annak szellemisége sérül.


Most igencsak sérül! Tehát? Megismétlem: KÖTELESSÉGÜNK ELLENÁLLNI!


5. A hatalom NEM alkotmányozhat. Pont. Ez az Alkotmányozó Nemzetgyűlés feladata.


Az Alkotmányozó Nemzetgyűlés összehívását a hatalmon lévőktől ne várd. Ez a Te dolgod, az enyém, a miénk!


Ezek után lássuk, hogy nézhetne ki a Szent Korona Értékrend hatalmi struktúrája a gyakorlatban.


„A kör közepét hagyd üresen! Az Istené!”


Így szól atyai eleink bölcs intelme. Vagyis a legfelsőbb, megkérdőjelezhetetlen hatalom a Szent Koronáé. Illetve, ha a Jóisten küld a Korona alá megfelelő embert, akkor a királyé.
Tehát a legfelsőbb vezető kérdését elintéztük. Meg van a főnök. Státuszából fakadóan korlátlan hatalomra, diktatórikus berendezkedésre nem törhet, tehát, meg kell, hogy ossza hatalmát.


Kivel?


Mondjuk hét, tiszta szándékú, bölcs Magyar emberrel. Nevezzük őket a Hét Tisztaszívűnek, akik havi váltakozásban elnökölve határozzák meg a Haza ügyeinek főcsapás irányát. Ebben a rendszerben, ezen a szinten is, a hatalmi diktátum kialakulása kizárható.


A Parlament Felsőháza a végrehajtó hatalom. Tagjai kizárólag szakemberek. Magyar szakemberek. Jogtudósok, igaz történelmünk ismerői, gazdasági szakemberek a nemzetgazdaság minden ágából. Ők készítik el a törvényjavaslatok jóváhagyásra szánt tervezetét a Vének útmutatása alapján.


És mindezt ki hagyja jóvá?


A Parlament Alsóháza, ahol kizárólagosan – FIGYELEM! – negyvenedik életévüket betöltött anyák kapnának helyet. Olyan asszonyok, akik már megfelelő élettapasztalattal, kifinomult női ösztönökkel, bele,- rá,- és megérző képességekkel, továbbá a Haza sorsát illetően kellő elkötelezettséggel rendelkeznek.


El tudjuk képzelni, hogy egy csapat, jóravaló „hatlövetű házisárkány” megszavazzon egy olyan törvényt, ami nekik valamilyen okból nem tetszik? Kizárt! Lerágják a húst annak a „semmirekellő, senkiházi alaknak” az utolsó porcikájáról is, és kiszekálják a világból a törvénytervezet megalkotóját, ha valami nem úgy van a törvénytervezetben, „ahogy kell”.


Van-e ennek a rendszernek buktatója? Nincs, mert senki nem sajátíthatja ki önös érdekből a hatalmat. Ha lenne király, akkor neki esetleg lenne esélye, ha akarná. Ebben az esetben, viszont az „elzavarási jog” érvényesül. A kör bezárult. Ez a Szent Korona Alkotmányának csodája. Ez szerint élhettünk addig, amíg külső erők által nem hagytuk megosztani, befolyásolni magunkat.


El kell fogadtatnunk Ősi Alkotmányunkat, mert így rend lesz. Nem mondom, hogy demokrácia, mert az nem egyenlő a renddel. Láthatjuk, mert erős rendetlenségben élünk. Ha ez a jelenlegi berendezkedés a demokrácia, akkor ez nem kell! Nekem legalább is biztosan nem.


Eljutottunk odáig, hogy van, amit meg szeretnénk valósítani, meg van, amit el szeretnénk érni.


Hogyan?


A fentiekben egyértelműen meg lett fogalmazva.


Alkotmányozó Nemzetgyűlés. Ez a megoldás. Egy helyen, egy időben, nagy-nagyon sokan lenni. Olyan sokan, hogy ne mondhassák a jelenlegi „hatalmasok”, hogy csak egy elenyésző kisebbség akarata fejeződik ki a tiltakozó tömeg létszámából kiindulva. Ezért hát, el kell jönnöd, és értesíteni másokat is az eseményről. Most Te vagy a média. Te vagy a hírközlő eszköz, Te vagy az információs csatorna, a postás, az agitátor egyszemélyben.
Ne számíts hivatalos segítségre. Azt biztosan nem kapsz. Nem lesz média támogatottság, nem lesz semmilyen főcím értékű híranyag.
Várhatóan lesz viszont gúnyolódás, elbagatellizálás, ellen szervezkedés, és a megmozdulás sikeréért tevő, arcukat, nevüket felvállalók ellen vélhetően más is. Senki nem ígért olyat, hogy egyszerű, vagy könnyű lesz. A siker nem jön könnyen. A lehetőség adott, de tenni kell érte!


Úgy tartja egy régi, de örökéletű mondás, hogy: „gyáva népnek nincs hazája”


Nézz körbe! Nézz tükörbe! Vondd le a következtetést!


Vagy Te, azt mondod, hogy van? Akkor miért vagy zsellér, vagy már lassan az sem saját hazádban? Miért gondolkodsz azon, hogy ha elvégzed az egyetemet, akkor a világ melyik tájékán fogsz letelepedni a perspektíva nélküli jövőképed miatt?
Folytassam?
A világ legjobb termőföldjével rendelkező országban nincs a parasztnak megélhetése!
Nem folytatom, bár tudnám. Úgyis tudod, hogy igazam van.


Amennyiben ezt az Isten által felkínált lehetőséget mondva csinált ürüggyel kihagyjuk, mert nem érünk rá, valami borzasztóan fontos dolog miatt éppen, nem lesz jogunk soha többé panaszkodni. Semmiért! Azért, mert amikor tehettünk volna valamit, amikor itt volt az ideje, nem tettünk semmit. Az élet megadta nekünk, a soha többé vissza nem térő lehetőséget, hogy tegyünk a Hazáért, családunk jövőjéért, magunkért.


Ha eddig nem tudtad mi a feladatod, akkor most tudod. Mozgósítani, és ott lenni!


2011. április 18. koraeste. Budapest, Kossuth tér


Tudnod kell, a hivatalos média minden erejével ellene fog szegülni. Le akarja a kezdeményezést járatni. Azért, mert törvényes, azért, mert tudja, hogy ez uralmának a végét jelenti.


Reményeim szerint mindörökre. Ámen!


Ezek után meg lehet kérdezni, hogy jó, ez mind nagyon szép, de Te, mit teszel, mik a terveid a jövőben?


Először is elmondom, hogy mit nem akarok, illetve mi nem leszek, aztán azt, hogy mit teszek az ügy érdekében.


Ami biztosan nem leszek a Szent Korona hierarchikus rendszerében, az a főnök, merthogy az a Szent Korona.


Nem leszek a Haza bölcse sem, mert a Vének tanácsába, csak én magam, hétnél sokkal több igaz Magyart tudnék javasolni.


Nem leszek a parlamenti Felsőház tagja sem, mert maximum az egyenes fal felrakásához, annak bevakolásához, födém zsaluzásához, bevasalásához, betonozásához, vagyis házépítéshez értek. Szükség szerint, egy-két száz építőiparos ember munkájának összehangolása, megszervezése sem okoz megterhelő feladatot.


Nem leszek a parlamenti Alsóház tagjaként negyven éven túli anya sem. (ennek lehetősége, már a fogantatásom pillanatában eldőlt)


Akkor mégis mit szeretnék? Dolgozni. Becsülettel dolgozni, és munkám megérdemelt ellenértékét biztosan megkapni. Annak jövedelméből nyugodtan, a csekkek garmadájának befizetési kötelezettségeitől, görcsmentesen élni, családomat becsülettel ellátni, gyerekeimet felnevelni. Ennyi az igényem, nem több. Vagy ez sok? Mert ez jelen pillanatban nem adatik meg!


Én biztosan ott leszek április 18-án, a Kossuth téren, pedig messziről fogok jönni. A Vereckei hágótól hozom őseink szellemének erejét. A magyar határtól, a 4-es úton gyalogosan. Nem párt katonaként megbízásból, hanem önként, tiszta szívű, tiszta szándékú magyar emberként. Egyedül, de remélem nem magányosan.
Kezemben az angyalok által tartott Koronás Magyar Zászlóval, és a Szent Korona Zászlajával a következő útvonalon:


                                                  Záhony                                 indulás
                 április 8                    Kisvárda
                            9                    Nyíregyháza
                           10                   Újfehértó
                           11                   Debrecen
                           12                   Hajdúszoboszló
                           13                    Püspökladány
                           14                    Kisújszállás
                           15                    Szolnok
                           16                    Cegléd
                           17                    Üllő
                           18 koraeste      Budapest, Kossuth tér          érkezés


Hiszem azt, hogy a Zászlónak sok magyar Hazafi vigyázó, óvó tekintete követi útját. Hiszem azt, ha az a kezemből a porba hullana a Zászló, lesz, aki felemeli azt, és eljuttatja időben a rendeltetési helyére.


Az útra egy fillér nélkül indulok. Úgy gondolom, hogy a Nemzet élő lelkiismeretét jelenítem meg. Ha éhezem, vagy szomjazok útközben, a Zászló lelke sír, meg persze az enyém is. Ha nem lesz hol álomra szenderednem, a Zászló fog bánatosan erőtlenül lógni, gyámoltalanul lengedezni. Hiszem, hogy nem így lesz! Éljük meg együtt a Szent Korona, Magyarságot pártokon felülemelkedő, egységbe forrasztó csodáját!


Tudom, a szívem mélyén érzem, hogy él még a büszke, mindent elsöprő erejű Magyar lélek! Hiszem, hogy a vígan csattogó Zászló kelméjének ropogását felerősítve, dörögve, dübörögve verik vissza a Kárpátok szent bércei, hogy egységbe szólítsák Nagyboldog Asszony népének, szittya fajtáját.


Talpra magyar, hí a haza!
Itt az idő, most, vagy soha!
Rabok legyünk vagy szabadok?
Ez a kérdés, válasszatok!


Igen csak régen voltak ennyire aktuálisak Petőfi nagyszerű sorai!


Magyar, ha a szíved is magyar, légy ott! Nem kell az állampolgárságodról igazolás bárhol is élsz a nagyvilágban! A jelenléted által kapod meg, teljes körű szavazati jogodat!


Ott leszel a Kossuth téren? Mert én igen, ha az Ég a Földdel összeér, akkor is!


Találkozunk Égen, Földön!






Utoljára, bajtársi üdvözlettel: a Hun Vérfarkas


"Vérrel, a vérért! ("NEM" Tiszti Kiadás)

Napi információ az útról és kapcsolattartás az alábbi közösségi oldalon lehetséges:

Akik Hisznek Magyarország Feltámadásában

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=100001956920134 


Ó, édes hazám, te szép Magyarország

Ó, édes Hazám, te szép Magyarország.
Köszönöm a Teremtő Úristen mérhetetlen kegyelmét, hogy a Kárpát-medencébe születtem és nyelvem a magyar.

Meggyőződésem szerint, az idők kezdetétől, őseink a világ legszebb földrajzi egységében a Kárpát-medencében éltek.
Vérüket, verítéküket adták azért, hogy a ránk mért isteni küldetésünket teljesíthessük.

Nem vagyunk kiválasztott, választott nép.
De magyarságunk okán, küldetésünk van-e földi létben. Küldetésünk a Kárpát medencében a teremtett világ megőrzése, ápolása, szépítése.

Különleges képességeinket azért kaptuk az Úristentől, hogy többet és jobbat tegyünk a világért, mint mások, másutt a Föld bármely részén.

Sok ezer éves történelmünk során bizonyítottuk, hogy a sátáni időkben is képesek voltunk ég és föld egységét megteremteni.
Képesek voltunk küldetésünket teljesíteni, képesek voltunk a szeretet parancsát romlott világunkban is megtartani.

Nem uralkodni természet és nemzet felett, hanem megőrizni, megtartani, amit a Teremtő nekünk rendelt.
Befogadni, hazát adni a vándorló, üldözött népeknek, nemzeteknek.
Menedéket, kenyeret adni az ide érkezőknek.

A tudás népe vagyunk.
Nyelvünk bizonyítja, hogy ősidőktől kezdve növények, állatok nemesítői, az emberi lét jobbítói vagyunk.
A törvényeket Isten oltotta a szívünkbe.
Ezért is mondhatta Herakleitos, görög filozófus hogy a magyaroknak nincs szükségük írott törvényekre, mert a szkíta magyarok a törvényeket a szívükben hordják.

A műveltség, az ősök emlékezete az írásbeliség megjelenése előtt csak szóban és dallamban, zenében terjedhetett.
Kétszázezernyi a népdalkincsünk.
Meséink, a nép ajkán terjedő regéink, egyedülállóak a világon, mert meséinkben soha nem a pusztítás, soha nem a mások legyőzése, hanem önmagunk, önmagunk gyengeségeinek legyőzése áll.

Győzelmet csak magunk felett arathatunk.
A szeretet a legnagyobb erő.
A megtartó erő.

Ezért nem értik sokan, Attila királyunk Róma kapui előtt vezéreinek, katonáinak tett kijelentését, mert soha nem értették meg a magyar szellemet, a magyar nagylelkűséget.
Attila nagy királyunk Róma kapujánál megállva nem rombolta le, nem fosztotta ki Rómát. Egyes történészek szerint a következőket mondta:

"ami a szeretetemben vagyon, az a hatalmamban vagyon."

A szeretet parancsának megtestesítője az Szent Korona eszmeisége.
A Szent Korona országaiban egymásmellettiség, egymás teljes jogú elfogadása volt az eszme.
A magyarnak küldetése mindenkoron a Kárpát-medencében élő népek, országok testvéri segítése, tanítása volt.
Az utóbbi ezer éves történelmünkben írásos bizonyítékok sokasága igazolja, hogy megmaradásunknak egyik záloga, a Szent Korona.
A Szent Korona eszmeisége.

A Szent Korona Tan a vérszerződéstől napjainkig az emberi együttélés, és országlás főtörvényei, történeti alkotmányunk biztosítéka volt.

Köszönjük a Teremtőnek, hogy sok év reménytelenség után a készülő Alaptörvényben méltóképpen emlékezhetünk meg a Szent Korona Tanáról, a Szent Korona eszmeiségéről, történeti alkotmányunk jelentőségéről.

Kocsis István szavaival:
"Mit jelentett a magyar történelemben az alkotmányozás?
Legtöbbször éppen a méltó választ jelentette a nagy fenyegetésekre...
A biztonságos jövendő felé vezető út megépítését jelentette."

Kérem a Magyar Nemzet minden tagját, hogy illúzióktól mentesen, reálisan ítéljük meg lehetőségeinket.

Egy hosszú út elején állunk. Ennek az útnak az első lépéseit tettük meg.
A Magyar Nemzet ébred. De sokan alszanak, vagy kábulatban vannak.
A csipkerózsika álomból ébredő Nemzetnek időre van szüksége, hogy megértse és teljesítse a Szent Korona tanát, és annak üzenetét.

Egyszerű szavakkal egyszerű mondatokban kell fogalmaznunk, hogy mindenki értse, megértse az üzenet légyegét.

Ezért engedjék meg, hogy báró Perényi Zsigmond koronaőr 1933-ban az Ország házában elmondott beszédéből idézzek, amelyben pontosan és világosan fogalmaz.

   "...Most a mi időnkben minden magyar ember egyformán tagja a Koronának, származás, vagyon- és felekezetkülönbség nélkül egyforma jogokkal. Csak a kötelezettségekben lehet köztünk különbség, mert azoktól, akik erősebbek és gazdagabbak, többet kívánunk.

...A magyar történelem századain át mély vallási kegyelet környezte a Szent Koronát, keresztény legendák és krónikák hirdették és a hívők erős hittel hitték, hogy a Korona az egyház apostoli feje által csodás módon isteni sugallatból és angyali közbenjárással adományoztatott. Ma is szentnek hisszük a Koronát. Törpe nép (az), amely nemes eszményekre nem tekint fel tisztelettel, amely múltját semmibe veszi és így önmagát, a maga faját alacsonyítja le. De boldog nemzet az és csak annak a nemzetnek van jövője, amely a múlt hagyományait és eszményeit a sors viharai között is megőrzi. Mert a múlt az a szilárd alap, amelyre építeni lehet és az eszmények hevítenek munkára, küzdelemre és áldozatra. A Szent Korona egyetértést, közösséget, békességet hirdet a magyarok között. És ha majd eljön az idő, alkotmányunk szellemében külső befolyás és kényszer nélkül, párt- és magánérdek félretolásával az egyetemes nemzet lesz hivatva megvalósítani a Szent Koronának történelmi hivatását."

A mának szóló üzenet legfontosabb része: áldozat nélkül nincs jövő.
Áldozatot kell hoznunk Krisztus Urunk példáját követve.
Önfeláldozó szeretet Istenért, családért, Hazáért, az élő világmindenségéért!
Mert Magyarország volt, van, lesz!
Mindörökké Ámen!

Dr. Papp Lajos
Elhangzott: 2011. március 27.-én Verőcén
az Ima Magyarországért rendezvényen


Csatlakozó települések 2011. Verőce
A mai napon ugyanebben az órában, a következő települések imádkoznak velünk Hazánkért, a Szent Korona főhatalomba való visszahelyezéséért, a Szent Korona Alkotmányban való elfogadtatásáért, a történeti jogfolytonosság helyreállításáért.
Imádságukkal hidat teremtve a Verőcén imádkozókkal. Ezzel erősítve a Hazánkért imádkozó közösségeket.
Baracs
Békéscsaba
Budaörs
Budakalász
Budapesten az Albertfalvai Szent Mihály plébánia közössége
Csorvás
Csömörön a Glória Victis emlékműnél
Eger
Gelse
Hajdúszoboszló
Hajdúszovát
Hosszúhetényen a Mérték Műhely
Kecskemét
Kemecse
Kisapostag
Dunaújváros
Pécs
Ménfőcsanakon a Magyar Szívek dombján
Markaz
Mezőfalva
Mosonmagyaróvár
Nagyvenyim
Pereszteg
Perkáta
Rácalmás
Sopron
Szegeden a Szent József Jezsuita templomban
Szentendre
Szolnokon a MAG csoport Partos kápolnában
Téglás
Veszprém
Úri

Felvidéken:
        Ipolybalogon
        Ipolyszécsénykén
        Kelenyén
        Dunaszerdahelyen

Isten áldását kérjük a Verőcén összegyűltekre és a velünk együtt imádkozó településre, és mindenkire, aki egyénileg, otthonában teszi ugyanezt Hazánkért.
Segítse ez a lélekhíd az összefogást és a megértést!
Erősítse és segítse a döntéshozó helyzetben lévő igaz magyar politikus munkáját!

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Minden Nemzetnek tisztában kell lenni saját történelmével! (09:49)

Kell lenni egy olyan történelem ismeretnek, amely lehántja magáról, a különböző okokból rárakodott téves, vagy szándékos félre magyarázatokat, amely tárgyszerű és tényeken alapul! (ALAPFILM!)

http://www.magyarhon.eu/mozi/tortenelmunk/


**
www.nemzetihirhalo.hu ********

Védelem SOS mindenkinek! Továbbított levél

Továbbított levél:


Ezt a meditációt többször is elvégezhetjük, hogy belénk kódolódjon
 később elég, ha csak rá gondolunk és már működik is.
 
                                                             MEDITÁCIÓ
 
 Elcsendesedek. Veszek egy pár lassú, mély lélegzetet,
 majd figyelek befele a testembe.
 Ráhangolódok.
 Megszólítom a sejtjeimet a szerveimet a nyirokrendszeremet,
 minden csepp véremet, minden csepp vizet a testemben.
 Kérem ehhez az Égi családom segítségét az angyalok segítségét.
 Megkérem a testemet, hogy óvjon meg és védelmezzen.
 Építsen ki egy olyan védelmet, amely ellenállóvá tesz minden
 káros sugárzás, káros vírus és káros baktériumok ellen.
 Kérem a testemet, hogy újítsa meg ezt a védelmet mindig a
 körülményeknek megfelelően.
 Kérem építsen körém egy akkora védő mezőt, amekkorára
 szükségem van.
 Kérem emelje a rezgésemet olyan szintre, hogy ez a védelem
 megvalósítható legyen.
 Kérem a gondolataimat legyenek pozitívak, bizakodók és hittel teliek.
 Felajánlom testemet az Égi Atya védelmébe
 " URAM LEGYEN MEG A TE AKARATOD "
 2011.03.27 V.N.I


A "Világpanoráma" március 28-i adása


A "Világpanoráma" március 28-i adása  23:58 perc

http://www.utolag.com/Vilagpanorama0328.htm


A HAARP okozta a japán földrengést - nukleáris bomba (videó)

Március 22, 2011 21:36 Deborah Dupre - Emberjogi aktivista

Nem a hagyományos nukleáris háború van folyamatban

Vasárnap, az Expolitics TV-től Alfred Lambremont kérdezte az atomtudós Leuren Moret, aki kifejtette, hogy a legutóbbi földrengés és nukleáris események Japánban szándékosak voltak, és ez okozta a katonai high-tech minőségű fegyverrel egyenértékű a milliókat megsemmisítő nukleáris bombát. HAARP fegyverekkel indították el a földrengést Japánban. Az ENMOD hajtotta végre (ENMOD=Environmental Modification) csendben és észrevétlenül, hogy egy "természetes eseménynek" tünjön.

A geofizikus Moret a Lawrence Livermore nukleáris fegyverek Laboratóriumának Yucca Mountain projektjében dolgozott, és 1991-ben tudományos jelentést tett a Livermore-i a csalásról.

She is an independent and international radiation specialist, and the Environmental Commissioner in the city of Berkeley, California. Ő egy független, nemzetközi sugárzás-specialistája és környezetvédelmi biztosa a kaliforniai Berkeley városnak. Moret négyszer dolgozott Japánban japán állampolgárokkal, tudósokkal és tisztviselőkkel a sugárzás és a béke kérdéseiben.

"Volt néhány előjele annak, hogy ez katasztrófához vezethet és itt óvintézkedéseket kelene tenni?" Kérdezik sokan, köztük északi igazságkutatók. (http://northerntruthseeker.blogspot.com/2011/03/fukushima-nuclear-disaster-japans.html)
Ahogy az a Lambremont Expolitics lap interjújában, Leuren Moret 2004-ben figyelmeztette az embereket a Világgazdaság cikkével, hogy Japánhoz közelít a katasztrófa, ha nem változtatnak a nukleáris energiapolitikán.

A series of earthquake attacks have occurred in various nations according to Lambremont who worked with Dennis Kucinich to ban this type of Environmental Modification weaponry.

Egy sor földrengés-támadás történt különböző nemzetek felé Lambremont szerint, aki együtt dolgozott Dennis Kucinich-kal azért, hogy betiltsák az ilyen típusú környezet-módosítási fegyvereket. A napokban közölték velem, a mellékelt nukleáris háború folytatódni fog hamarosan...
(...)
http://www.examiner.com/human-rights-in-national/haarp-caused-japanese-earthquake-nuclear-bomb-video

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

A zsidó halálsugár - leleplező film 6/6.rész (2011 - magyar felirat)

Évek óta kering ez az összeesküvés elmélet a neten. Most egy amerikai volt kormányzó, Jesse Ventura eredt ennek a HAARP projectnek a nyomába. Miért? Azért, mert nem voltak kétségei az egész elmélet butaságáról?


Miért? Mert unatkozott, mint volt tengerészgyalogos és amerikai kormányzó?

Azért, ha szereted a valóságot egész jól megközelítő összeesküvés elméleteket, akkor jól fogsz szórakozni, ha megnézed a 6 filmet.








Ki okozta a japán földrengést és a szökőárt?

"Ez jó mulatság, férfi munka volt!" Mi volt ez a földrengés? Egy melléfogás, egy halálos játék kísérletei, beavatkozás a természet folyamataiba, ha tetszik Istent játszani, járulékos veszteségek, vagy egy újabb összeesküvés elmélet? Nem lesz kicsit sok már belőlük?


Lent látsz egy fotót:
"The above image is of the HAARP Sea-Based X-Band Radar (SBX) platform which does exist - not a conspiracy theory."


A kép az, amit itt angolul olvashatsz, ill lejebb a kép alatt. Valóság! Egy összeesküvés elméletet nem lehet lefotózni! Egy mozgatható HAARP antenna rendszer
(...)
http://presscore.ca/2011/?p=1624Sion
(olvasónktól)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Különös fények a föld felett - elképesztő videó

MNO - NL

Több mint 50 ezer fotóból készítette az alább látható videót egy norvég fényképész.

Ole C. Salomonsen norvég fotós hat hónapot töltött el azzal, hogy a sarki fényt fotózta.
Ez alatt az idő alatt 50 ezernél is több képet készített az aurora borealisról.
A fotókból aztán összeállított egy videót, amely megpróbálja úgy bemutatni a sarki fény változását, ahogyan az a valóságban is lejátszódott.




déli sarki fény

2011. március 27., vasárnap

Csángó vagyok, azzá váltam...

Csángó vagyok, azzá váltam... (20.)
[ 2011. március 25., 16:16 ] [427]
  Hatvanezer forintot gyűjtöttem össze. Sok pénznek számított. Büszke voltam magamra, és boldog, hogy hazamehetek. Mintha börtönből szabadultam volna ki! Végre! Otthon, édes otthon!

Rossz hír fogadott. Édesapám kórházban volt, nehéz műtét várt rá. A megkeresett pénzem jó helyre ment. Nem sajnáltam egy kicsit sem, mert hála a jó Istennek, a műtét sikerült. Két hét múlva már nyugodtan mehettem vissza Csíkszeredába az iskolába.

A következő évben majdnem minden ugyanúgy zajlott. Karácsony előtt elmentem megint dolgozni. Senki sem tudta. Pár hétvégén szaloncukrot csomagoltam. Nem kerestem sok pénzt, de elég volt egypár apró ajándékra a testvéreimnek.


A nyári szünetben Lajos atyával, barátnőimmel – Lucia, Mónika, Teréz, Budai Lucia, Laura – meg a pusztinai Andrással nekivágtunk egy hosszú útnak. Heten, mint a gonoszak – viccelődött Lajos atya. Szeged, Budapest, itt vízumkérés, majd irány Bécs! Szép napok voltak! Sok emlékem maradt.

– Ne aludjatok folyton! – mondta Lajos atya. – Nézzétek az utat, a tájakat, véssétek agyatokba. Ismerjétek meg a világot! Hasznotokra lehet még.

Tényleg sok hasznos dolgot tanultam, és sok minden újat megismertem azon az úton. Csak azt nem tudom, honnan volt Lajos atyának az a mérhetetlen nagy türelme hozzánk. Hét kamaszhoz egy ilyen hosszú úton. Folyton mesélt valamit. Mindenről eszébe jutott valamilyen történet. Ha néha elaludtunk hátul, jó nagyokat fékezett, hogy felébredjünk. Sok-sok csángó népdalt énekeltünk. Bár megjegyzem, a hallásom, hangom, nem a legjobb, de ugyanúgy énekeltem én is a többiekkel. Néha Teréz vagy Laura – mindkettőjüknek gyönyörű hangjuk volt – egy-egy hosszú, szinte elfelejtett balladát énekelt a szerelemről, az otthonról, a testvérekről, az elszakadásról. Ilyenkor, bár boldogok voltunk, mindnyájunknak elszorult a szívünk. Nem egyszer láttam, hogy rajtam kívül a többiek is a könnyeikkel küszködnek. Még Lajos atya is. Hát ő is csak ember, gondoltam. Egy csodálatos ember.

Amikor megismertem, Csíkmenaságon szolgált, egy gyönyörű kis erdélyi faluban, ahol nagyon kedves emberek laknak. Lajos atya megszervezte, hogy egy jó pár hétvégén barátnőimmel együtt Menaságon legyünk. Családoknál kaptunk szállást. Néha a plébánián is laktunk. Segítettünk a plébánia körül, már amit Anna néni megengedett, mert ő volt a plébánia örök rendtartója. Kedves néni volt. Szó nélkül tűrte a zajos, jókedvű, éneklő társaságot. És mindig finom ebédeket főzött nekünk.

Ha jó idő volt, akkor kirándulni mentünk a környező erdőkbe, ha havazott, akkor szánkóztunk. Ha rossz volt az idő, akkor magyar filmeket néztünk. Akkor láttam az összes Jókai Mór-regény alapján készült filmet. Vagy olvastunk. Mert Lajos atyánál rengeteg könyv volt. Mikor először ott voltam, és láttam azt a sok könyvet, szinte megbolondultam. Annyi mindent akartam egyszerre elolvasni, hogy ily bőségben nem tudtam, mivel is kezdjem. Valahányszor felsikoltottam, amikor egy olyan könyv került a kezembe, amit már rég el akartam olvasni. El sem tudtam képzelni, hogyan lehet elaludni ennyi könyv társaságában, anélkül, hogy elolvasnám!

Lajos atya.

Ő segített nekem mindenben. Amikor már azt hittem, mindenki elfelejtett, ő ott volt. Ott volt, ha sírtam, ott volt, ha boldog voltam, ott volt, ha tévedtem, ott volt, ha sikerem volt. Támaszom volt.

Egyszer Lujzi-Kalagorba jött, és misét tartott a házunkban. Tele volt a ház emberekkel. A nagypapám is élt még. Ő is ott volt. Láthattam akkor azt, amit addig sohasem. Az emberek szemében és arcán egyszerre volt jelen a büszkeség, a félelem, a szenvedés és az öröm. Sírt mindenki. Sírtam én is.

Történt, hogy egyszer a templomban is tartott egy magyar misét. Kiharcoltuk a papjainknál. De ott már nem voltak sokan. Mert az nyilvános volt. És az emberek attól már féltek. Nem merték vállalni magyarságukat. Magukat. Akik ott voltak, boldogok voltak.

Csíkszereda volt életem egyik leggyönyörűbb korszaka. Megtanultam magyarul.

Megismertem a világ legjobb embereit. Megismertem az Istent másik oldaláról.

A legjobb általános iskolai tanáraimat.
A legjobb általános iskolai osztályfőnöknőmet.
A legjobb általános iskolai igazgatónőmet.
A legvidámabb gimnáziumi osztályfőnöknőmet.
A legjobb gimnáziumi osztálytársaimat.
Csodálatos embereket.
Amikor ott éltem, egyedül éreztem magam. De aznap, amikor elmentem a városból, rájöttem, hogy ott van az életem egy része.
És otthagyom.
Távolra elmegyek.
Messze idegenbe.
Magyarországra.

Gábor Felicia
hargitakiado.ro 

http://erdely.ma/publicisztika.php?id=88198&cim=csango_vagyok_azza_valtam_20

Gyógyteák




Az Egészségügyi Világszervezet Konferenciája összefoglalta, hogy tanítani kell a népi gyógyászatot, de az Európai Unió ellensége ennek a tevékenységnek. 2011-től nem ismeri el az EU a gyógyfüvekkel való gyógyítást, csak a termék-kiegészítőket.
Szabó György 81 éves és teljesen egészséges. A lányának adja át tudását, hogy továbbvigye az Ő gyógyító munkáját. Rajtuk kívül van még egy asszony, akit úgy hívnak, hogy Reza asszony.
Egy konferencián kérdezték Gyuri bácsitól, hogy miért nem használja Magyarország a rengeteg gyógynövényt, hiszen 400 féle gyógynövényünk van. Elmesélte, hogy a Bükkben nagyon sokat tartózkodik napon, és így keletkezett az arcán egy melanoma. Az orvos azonnal azt mondta, hogy meg kell műteni ezt a rákos foltot és kemoterápiát is javasolt. 3 hónap kezelés után saját magát gyógyította meg Gyuri bácsi.
BŐRRÁKRA: diólevél, fehérfagyöngy, bíborhere virág 3-3-3 grammot összekeverünk, csinálunk belőle egy tinktúrát, és ezzel kell kenegetni a rákos szemölcsöt, vagy foltot és teljesen leszárad, majd tünetmentes lesz az ember. Naponta 2 csészét is el kell fogyasztani ebből az italból.
KORPÁS ÉS ZSÍROS HAJ: 3 gr. Diólevelet le kell forrázni 2 dl vízzel, majd 10 perc után be kell dörzsölni a megmosott hajba és 10 percig rajta hagyni, majd leöblíteni. Ha nem öblítjük le, akkor a hajhagymákat működésre serkenti és hajnövekedés lesz.
AGYI VÉRELLÁTÁS: félig megtöltünk egy kisebb dunsztos üveget megpucolt fokhagymával és 2 dl almaecettel leöntjük. Ezt érleljük legalább egy héten keresztül, majd a két nyaki eret két oldalt időnként bekenjük és beledörzsöljük az érbe.
AGYI EREK TISZTÍTÁSA: Cavinton helyett: 3 gr. kis téli zöld meték és 3 gr. orvosi veronika ezt leforrázzuk 2 dl vízzel 10 perc állás után megisszuk, naponta 2x 1-1 csésze.
FOGÍNYGYULLADÁS, ÉS SZÁJÖBLÖGETÉSRE A LEGJOBB: 3 gr (egy csapott evőkanál) diólevél 2 dl felforralt víz, 10 perc állás után beletenni valamilyen kis üvegbe és minden fogmosás után ezzel öblögessünk.
CSONTRITKULÁS: Tyúktojást megmosni, ha kiürítettük a fehérjét és sárgáját, akkor belül van egy vékony hártya, azt ki kell húzni belőle, majd megszárítani, leőrölni és naponta egy kávéskanállal belekeverni az ételbe.
PORCKORONGKOPÁS, AMIKOR A ZSELÉS ANYAG KIFOGY A PORCOK KÖZÜL: A boltokban kapható ételzselatint (a ráírt elkészítési mód szerint) elkészítjük, és amikor már dermed, öntsünk még rá forralt vizet, és villával törjük át, hogy kenhető legyen, a fájós részre rákenjük esténként, úgy,hogy bevizezzük, vagy a térdünket, vagy a könyökünket, vagy a gerincünket és belemasszírozzuk, teljesen beszívódik, ami még marad a bőrünkön, azt nedves ruhával töröljük le. Naponta egy
mokkáskanállal együnk is belőle, garantálja, hogy 6 hónap után visszatermelődik a zselé a porcok közé.
KÖTŐHÁRTYA GYULLADÁS A SZEMEN: szemvidítófű egy csapott evőkanál 2 dl vízzel leforrázni, 10 perc állás után ezzel kenegetni a szemet.
SZEMÜNKRE, HA MÁR NEM LÁTUNK JÓL: diólevél tea, egy csapott evőkanál, 2 dl víz, leforrázni, 10 percig áll és ezzel kenegetni, vagy beáztatott vattapamaccsal betakarni a szemet és 10 percig pihentetni. Ha zöld hályog van, akkor 1 évig kell használni.
HOMLOK, ORR, FÜL- ÉS ARCÜREGGYULLADÁS: diólevél egy cs. evőkanál tea, 2 dl . forró vízzel forrázni, 10 perc állás után naponta 1x2x felszívni és próbálni bent hagyni az orrüregben, úgyis egy idő után kifolyik. A szájat és torkot öblögetni ugyanevvel a teával, a megmaradt megáztatott diólevelet éjszakára a fájós helyre dunsztkötésben rakjuk rá a területre. A papsajt tea hidegen készül, 2-3 órát állni hagyjuk, és ezzel kenegessük be az orrjáratot.
Mandulagyulladás esetén: közönséges galaj teát kell inni. Náthára és köhögésre a bodzavirágból készült tea a leghatásosabb.
LEGTÖBB PENICILLIN A PÓKHÁLÓBAN VAN.
PAJZSMIRÍGY, AKÁR ALUL, AKÁR FELÜL MŰKÖDIK: Apróbojtorján teát korlátlan ideig kell inni: egy csapott evőkanál, 2 dl . vízzel leforrázni és naponta meginni. A diólevél teát ugyanígy kell elkészíteni, ezzel gargalizálni kell, majd szép lassan kortyokban meg kell inni. A visszamaradt diólevelet éjszakára dunsztkötésként fel kell tenni a nyakra.
ALLERGIA ÉS ASZTMA: Vagy martilaputea, vagy útifű tea, vagy fehér pemetefűtea, kígyószisztea, ezerjófűtea. 1 csapott evőkanál, 2dl forrásban levő vízzel leöntjük, 10 perc állás után meginni. EGY ÉVIG KELL INNI, ÉS TELJESEN TÜNETMENTES LESZ AZ EMBER. A legjobb köptető: ökörfarkkóróból készült tea: 1 csapott ek. tea, 2 dl forró vízzel forrázni, 10 perc állás után inni. Egyébként lehet kapni a Gyuri bácsi féle Bronchitis teakeveréket, interneten is megrendelhető www.gyorgytea.hu-n
MÁJ ÉS EPE: Nagyon sok bennünk az idegen anyag, sok a különféle vegyszer az élelmiszerekben, volt egy konferencia és ott elmondták, ha továbbiakban is ennyi vegyszeres ételt eszünk, a fehér emberekből csak 7% marad meg a földön.
KESERŰ ÉTELEKKEL KELL A MÁJAT TISZTÍTANI ÉS INGERELNI AZ ÜRÜLÉSRE AZ EPÉT. Ilyenek: a pemetefű tea, az ezerjófű tea, a gyermekláncfű leveléből készült tea, a rukkola saláta (nagy bevásárló központokban lehet kapni lilás színű saláta), nagyon keserű, de minden nap a salátánkba keverjünk bele egy kicsit.
HA MÁR CISZTA VAN A MÁJBAN AKKOR A LEGJOBB a diólevélből készült tea. 6 hétig kell inni és a leforrázott diólevelet dunsztkötésben éjszakára a májra kell tenni.
MAGAS KOLESZTERIN: nem jó, mert az érfalakban lerakódik a zsír, normál értéke 0-5.1, ha már 4 felett van az kifejezetten nem jó érték. Tyúkhúr teát kell inni, addig, amíg az érték nem lesz jó.
EPEKŐ: minden, este sok retket kell enni, de csak este, mert napközben szinte mérgezi a szervezetet a retek.
GYOMORÉGÉS: Étkezésnél, minden falatot legalább 60x meg kell rágni, az íze is ilyenkor jön ki az ételnek. A hurutos gyomor savat termel és ettől ég a gyomor, ennek kiváltó oka a gyomorideg. 6 hétig 1 csapott evőkanál orbáncfű 2 dl forró víz, 10 perc állás után minden nap meginni.
A savtermelés csökkentésére fehérakácvirág tea.
Lúgosításra fehér árvacsalán tea.
A 6 hetes kezelés után 6 hét pihenő és megint lehet kezdeni elölről. 2 naponta meg kell inni 2 dl vízben feloldott 1 teáskanál szódabikarbónás vizet.
Széklet: Sok rostos ételt kell enni. Az alma lereszelve hashajtó, ha pedig rágjuk, akkor hasfogó. Nagyon jó széklet van a szilvától, szőlőtől, Igmándi keserűvíztől. Ha szorulás van, akkor erősségi sorrendben az alábbi teákat lehet fogyasztani:
Gyujtoványfű-tea,
mezei katáng virág
hígabb széklet: kökényvirág kutyabengekéreg a legerősebb, vagy a bodza fiatal rügye.
Hasmenés: Nem jó a kamillatea, mert teljesen szétroncsolja a bélbolyhokat. Diólevél tea fogyasztása 6 hétig. Vadsóskamag nyersen darálva.
Aranyér: Nagyútifüvet zöld állapotában megmosni, megcsipkedni és sűrűre elkészíteni, éjjelre rá kell kenni, még ha belül is van az aranyér, akkor is rá kell kenni. Télen szárított állapotában nem olyan hatásos, mint nyáron, de ha leforrázzuk az 1 csapott evőkanál nagyútifüvet, és utána leöntjük róla a vizet 10 perc állás után, ugyanúgy használhatjuk, mint zöld állapotában.
Izület: pld. Köszvény: erdei málna levél és fekete hamvas szeder összekeverve, 1-1 csapott evőkanállal 2 dl forró vízzel leforrázva, 10 perc állás után naponta 2x egy-egy csésze, 2 hét alatt már eredmény van. A hús evése egy héten 1x ajánlott, még ha nincs is köszvényünk, akkor is.
Rheuma: réti legyezőfű
Ha a vesénk nem dolgozik rendesen, akkor a méreganyag lerakódik az ízületekben. Vesét működteti, tehát vízhajtó: a bodzavirág tea, aranyvesszőfű, nyírfalevél (még vesekő esetén is hatásos napi 1 csésze fogyasztása esetén), tejoltó galaj, csalántea (de csak 6 hétig lehet inni, majd 6 hét pihenő után újabb 6 hét).
Lábizzadás, vagy körömgomba, vagy hidegláb: diólevélből készült teával mosogatni, vagy áztatni a lábat. Lábgomba esetén pedig: tölgyfakéreg teát kell használni. Éjszakai izzadás elkerülése végett a zsálya tea a legjobb esténként.
Magas vérnyomás: vagy a vesétől, vagy a szívtől, vagy a koleszterintől van. Ha a vesétől van (ezt orvos állapítja meg, hogy jó-e a vesénk), akkor a vízhajtásnál leírt teákat kell iszogatni naponta 2 csészével.
Ha a szívvel van a gond (orvos), akkor a galagonya virágos hajtásából készült teát kell naponta 2 csészével fogyasztani, a szívizmokat rugalmasan tartja, a szívritmust pedig szabályozza.
Baloldali hátsófali szívinfarktus elkerülése végett 2-3 naponta 1-2 csészével kell meginni 160-as vérnyomás felett. Minden reggel fehérfagyöngyből készült teát kell inni, amit hideg vízben egész éjjel áztatunk, és reggel meglangyosítjuk, a legjobb vérnyomáscsökkentő tea.
65 éven túl 1 hónapban 1x vagy 2x cickafark tea egy nap, két csésze hirtelen szívhalál elkerülése végett.
Vashiány: szederlevélből készült tea a legjobb.
Immunerősítés: Kakukkfű tea napi egy csésze, vagy a Béres csepp és C-vitamin pld. csipkebogyó, amit áztatni kell, a méregzöld színű paprika, káposztafélék, savanyú káposzta, citrom, citrusféle gyümölcsök. Megfázásos időszakban pedig naponta inni a bugás macskamenta teát, nagyon finom.
Prosztata: Ha éjjel 2-nél többször kell pisilni, és akadozva jön a vizelet:1 hónapban 1x kisvirágú füzike tea 2 x 1 csészével. Meg kell tanulni a prosztata-tornát, ami abból áll, hogy a pisilést meg kell szakítani többször, és ezzel izmosítják a prosztatájukat a férfiak. Ha már megnagyobbodott a prosztata, akkor a következő teát kell inni, amit forrázni kell: PORCSINFŰ, KORPAFŰ, KISVIRÁGÚ FÜZIKE; ezeket össze kell keverni és 1 púpozott evőkanál teát le kell forrázni 2,5 dl. vízzel, 10 percre lefedjük és állni hagyjuk, naponta 1 csésze.
Klimax: Ösztrogénhiány - cickafark tea, palástfű tea, pásztortáska tea (1:1. arányban) összekeverve és minden nap 2x 1-1 csésze.
Női szőrösödés: Androgén erősödés van az illető hölgynél, ez a férfihormon. Korlátlan mennyiségben kell inni a fodormenta teát.
Ciszta, vagy mióma a petefészken: diólevél tea ½-1 l. készíteni, ebből 2 dl-t meginni és a maradék 3 dl-vel irrigálni, éjszakára, pedig a megáztatott füvet a hasra tenni és átkötni.
Cukorbetegség esetén a Béta sejt ellustul, és szinte várja az inzulint. Megelőzésre:  szederlevél tea bármennyi, bármikor vagy: kukoricahéj tea vagy: fehér babhéj tea 1-1 csésze, de ezt ritkán kell inni
Ha már kialakult a cukorbetegség és 6-7 körül van a cukor, akkor 3-4 hónapos olyan diéta, hogy nagyon kevés szénhidrátot szabad  enni.
Sokat kell mozogni. A cukor legfelső határa 6 mmol. Fekete áfonya teát kell fogyasztani napi 1 litert, mivel ez inzulinpótló.
agydaganat: minden nap egyszerű petróleummal, amit háztartási boltokban lehet kapni a 2 nyaki ütőeret, kell bekenni és belemasszírozni  napjában többször.
A teák elkészítésének módja minden zacskón rajta van, hogy áztatni, forrázni, vagy főzni kell-e?
ÉJFÉL  ELŐTT KELL 2-3 ÓRA ALVÁS, EZ A LEGFONTOSABB ALVÁSI  PERIÓDUSUNK.
DIÓLEVELET VI. hónap közepétől VII. hónap végéig kell begyűjteni és árnyékos helyen megszárítani, de jobb biztonságos gyógynövényeket árusító boltokban megvenni.
Add tovább!!!!!! Már sokaknak segített!!!