2011. március 29., kedd

A HAARP okozta a japán földrengést - nukleáris bomba (videó)

Március 22, 2011 21:36 Deborah Dupre - Emberjogi aktivista

Nem a hagyományos nukleáris háború van folyamatban

Vasárnap, az Expolitics TV-től Alfred Lambremont kérdezte az atomtudós Leuren Moret, aki kifejtette, hogy a legutóbbi földrengés és nukleáris események Japánban szándékosak voltak, és ez okozta a katonai high-tech minőségű fegyverrel egyenértékű a milliókat megsemmisítő nukleáris bombát. HAARP fegyverekkel indították el a földrengést Japánban. Az ENMOD hajtotta végre (ENMOD=Environmental Modification) csendben és észrevétlenül, hogy egy "természetes eseménynek" tünjön.

A geofizikus Moret a Lawrence Livermore nukleáris fegyverek Laboratóriumának Yucca Mountain projektjében dolgozott, és 1991-ben tudományos jelentést tett a Livermore-i a csalásról.

She is an independent and international radiation specialist, and the Environmental Commissioner in the city of Berkeley, California. Ő egy független, nemzetközi sugárzás-specialistája és környezetvédelmi biztosa a kaliforniai Berkeley városnak. Moret négyszer dolgozott Japánban japán állampolgárokkal, tudósokkal és tisztviselőkkel a sugárzás és a béke kérdéseiben.

"Volt néhány előjele annak, hogy ez katasztrófához vezethet és itt óvintézkedéseket kelene tenni?" Kérdezik sokan, köztük északi igazságkutatók. (http://northerntruthseeker.blogspot.com/2011/03/fukushima-nuclear-disaster-japans.html)
Ahogy az a Lambremont Expolitics lap interjújában, Leuren Moret 2004-ben figyelmeztette az embereket a Világgazdaság cikkével, hogy Japánhoz közelít a katasztrófa, ha nem változtatnak a nukleáris energiapolitikán.

A series of earthquake attacks have occurred in various nations according to Lambremont who worked with Dennis Kucinich to ban this type of Environmental Modification weaponry.

Egy sor földrengés-támadás történt különböző nemzetek felé Lambremont szerint, aki együtt dolgozott Dennis Kucinich-kal azért, hogy betiltsák az ilyen típusú környezet-módosítási fegyvereket. A napokban közölték velem, a mellékelt nukleáris háború folytatódni fog hamarosan...
(...)
http://www.examiner.com/human-rights-in-national/haarp-caused-japanese-earthquake-nuclear-bomb-video

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

1 megjegyzés:

  1. Sokaknak fogalma sincs róla,mi történik velük és körülöttük,A legszomorúbb,hogy sokan már meg sem akarják hallgatni,az IGAZSÁGOT,ez pedig nem lehet más,mint a jól sikerült agymosás következménye.De ennek ellenére,nem szabad feladni azoknak,akik tudják az igazságot.
    Üdvözletem,Minden Nyitott Szemű és
    Lelkű,Embernek:Berta Jolán

    VálaszTörlés