2012. június 16., szombat

Harcban a halállal - A túlélők forradalma


A korábbi 30-35 ezerről, friss KSH-adatok szerint 86 ezerre nőtt évente az új rákos megbetegedések száma Magyarországon – mondta mai sajtótájékoztatóján Dávid Tamás orvosprofesszor a Magyarok Világszövetsége székházában.
 Ezzel az elképesztő arányszámmal hazánk évtizedek óta a rákos megbetegedések „élén áll” – mondta a neves rák-kutató.
Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke ijesztőnek nevezte a gyilkos kór arányait Magyarországon, és kifejtette, hogy ennek ismeretében a Magyarok Világszövetségének is rá kell irányítania figyelmét a magyarság népjóléti és egészségügyi kérdéseire.
A rákos megbetegedések gyógyítása terén 61%-os túlélési arányt elkönyvelő orvosprofesszor és a Magyarok Világszövetsége összefogásától azt remélik, hogy az egészségtudatos, a megelőzésre épülő életmódra való felhívás eljut a magyar nép széles tömegeihez, az utolsó kis faluig. Ennek érdekében 2012. június 16-tól kezdve a világhálón élő adásban közvetítik Dávid Tamás professzor előadásait, amelyeket kéthetente szombatonként tart a Magyarok Világszövetsége budapesti székházában. 
A budapestiek a háromórás előadásokat ingyenesen látogathatják. 
A vidéken vagy a világ bármely pontján élő magyarok a világhálón követhetik Dávid professzor és tudós orvostársainak előadásait.
Az első élő közvetítésre holnap, 2012. június 16. 10-13 óra között (budapesti idő) kerül sor, amelyet 
Belépéskor ki-ki írja be a saját nevét és települése nevét, belépési kódként pedig üsse be a következő jelszót:CoD-MVSZ  (Kérjük, figyeljenek arra, hogy a jelszót a kis „o” kivételével nagybetűkkel kell írni!
Dávid Tamás professzor kezdeményezte, hogy a Magyarok VIII. Világkongresszusa keretében legyen újbólIn vivo orvoskonferencia, amelynek kiutakat kell keresnie a magyarságot sújtó népbetegségekből.
 A rák elhatalmasodása ellen indított össztüzet a túlélők forradalmának nevezte.
Magyarok VIII. Világkongresszusára – Jövő a Szent Korona jegyében – 2012. augusztus 15-20. között kerül sor Budapesten és az ország több városában.
Előzmények: Magyarok VII. Világkongresszusa – A Fordulat – 2008., Magyarok VI. Világkongresszusa – A magyarság és a Kelet – 2004. (…)
MVSZ Sajtószolgálat
7557/120615



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése