2010. november 18., csütörtök

DNS- és a sejt-változások,- Miként változik a DNS-ünk?

DNS változások, hogyan kezeljük őket

A cikkben Dr. Berrenda Fox bocsájt rendelkezésünkre bizonyítékokat DNS és sejt változásokra. Az interjút Patricia Resch készítette. 
 
 
 

A cikkben Dr. Berrenda Fox bocsájt rendelkezésünkre bizonyítékokat a DNS- és a sejt-változásokra. Az interjút Patricia Resch készítette.
Dr. Fox, az Avalon Wellness Központ (Kalifornia) holisztikai szakembere. Az Avalon Klinika képviseli azt a gyógymódot, mely eredetileg az Avalon szigetről származik. Dr. Fox vérvizsgálat útján bizonyította, hogy vannak olyan emberek, akikben új DNS szálak fejlődtek ki.
 
 
 
 
 

Patricia Resch: Kedves Berrenda, kérem meséljen nekünk valamit magáról.
Berrenda Fox: Doktori fokozatot szereztem pszichológiából és különféle természetes gyógymódból. Európában folytatott tanulmányaim során a médiába is bekerültem, és ezt a mai napig csinálom film-management formájában. Mint tudja, a FOX Televízió Hálózatnak dolgozom. Munkánkkal azt szeretnénk, ha az emberek megértenék a földönkívüli lényeket és szerepüket mindabban, ami jelenleg az emberiséggel történik. Legismertebb sorozataink a &8220;Sightings" és az &8220;X-akták".
Patricia Resch: Miféle változások mennek végbe jelenleg a földön és ezek a változások milyen hatással vannak a testünkre?
Berrenda Fox: Azóta, hogy kiemelkedtünk a vízi élőlények sorából, történtek olyan nagyobb változások, mutációk, melyek a genetikus kutatók szerint még nem teljesedtek ki. Évekkel ezelőtt Mexikó Cityben tartottak egy világszínvonalú genetikai konferenciát, melynek fő témája a DNS változás volt. Evolúciós változáson megyünk keresztül és fogalmunk sincs arról, hogy mivé változunk.
Patricia Resch: Miként változik a DNS-ünk?
Berrenda Fox: Mindenki rendelkezik egy kettős-helix szerkezetű DNS-sel. Arra jöttünk rá, hogy újabb helixek fejlődnek ki. A dupla helixben két DNS szál csavarodik spirál alakzatban. Azt gondolom, hogy idővel 12 helix fog kifejlődni. Az elmúlt időszakban, ez kb. 5-20 év, egy folyamatos mutáción mentünk keresztül. Ez a tudományos magyarázat. Saját fajunk mutációja jön létre, melynek végtermékét még nem ismerjük.
A változásokat még nem hozták nyilvánosságra, mivel a tudósok úgy gondolják, ez riadalomra adna okot a társadalomban. Ennek ellenére az emberiség sejtszinten folyamatosan változik. Jelenleg 3 gyerekkel dolgozom együtt. Nekik 3 DNS helixük van. A legtöbb ember erről tud, ezt érzi is. Sok vallás, mely hirdeti a változást, tudja, hogy maga a változás többféleképpen fog végbemenni. Tudjuk, hogy ez egy pozitív mutáció, ettől függetlenül pszichikailag, mentálisan és érzelmileg ez lehet félreérthető vagy hangozhat rémisztően.
Patricia Resch: Ezeknek a gyerekeknek vannak olyan tulajdonságaik, amik eltérnek a többi, átkagos gyermekétől?
Berrenda Fox: Ezek a gyerekek képesek puszta koncentrációval tárgyakat megmozgatni, keresztülvinni a szobán, képesek puszta nézésükkel vizet tölteni a pohárba. Telepatikusan kommunikálnak. Ha ismerné ezeket a gyerekeket, azt gondolná félig angyali, félig emberfeletti lények, de nem azok. Szerintem olyan teremtések, amilyenekké az emberiség fog változni az elkövetkezendő évtizedekben.
Patricia Resch: Ön szerint ez a változás mindannyiunkban végbe fog menni?
Berrenda Fox: Úgy tűnik azok az emberek, akik 1940 előtt születtek, nem képesek erre a változásra, de genetikailag hozzájárultak valamihez, ami a következő generációknak esélyt ad arra, hogy kifejlődjön bennük egy újabb DNS helix még életükben. A legnyilvánvalóbb példa a változásokra az immunrendszerünk és a belső elválasztású mirigyeink. Részben pont emiatt végzek kutató munkát immuntesztekkel és immunkezelésekkel. Vannak olyan felnőttek a tesztelt emberek között, akiknél valóban kialakult egy újabb DNS helix. Sőt olyan is van, akiknél kialakult egy harmadik is. Ezeknél az embereknél jelentős változások álltak be a tudatban és a fizikai testben. Szerintem növekszik mind a Föld, mind az emberiség rezgése. A mostanában született gyerekek közül soknak magnetikusan (?) könnyebb a teste. Azoknak, akik idősebbek és szeretnének változni, sok fizikai változáson kell keresztül menniük.
Patricia Resch: Mitől áll be változás a szervezetünkben, ha normális, kétszálú DNS-el születünk?
Berrenda Fox: Legkönnyebben egy virussal érhető el a DNS mutáció. Ebből következik, hogy a vírusok nem csak rosszak lehetnek! A vírusok csakis élő szöveteken élnek meg. DNS vírusok pl. az Epstein-Barr vírus, vagy a Herpes X6. A retro HIV vírus nem DNS vírus. Ez a vírus, ahelyett hogy változtatná a testet, feléli. Azok az emberek, akik átmennek ezen a folyamaton, többnyire homlokegyenest megváltoznak. Hivatást változtatnak, másként gondolkodnak, új életformával élnek tovább. Meglehet, néha valóban rosszul érzik magukat, fáradtak vagy reménytelennek érzik az életet, mégis egy adományt kaptak. Lehetőségük van arra, hogy megváltozzon a DNS struktúrájuk, a testük; könnyebbekké, egészségesebbé válhatnak, amivel a következő generáció tagjai lehetnek. Az angyalok, melyek láthatóak a jelei annak, hogy fejlődünk. Szerintem 2012-ig van időnk, hogy befejeződjön ez a folyamat.
Patricia Resch: Milyen más változásokra számíthatunk még?
Berrenda Fox: Nem lesznek betegségek, nem kell szükségszerűen meghalnunk. Képesek leszünk életfeladatunkat szenvedés nélkül, vidáman, szeretettel megtanulni. A régi rendszernek meg kell szűnnie, ez viszont nem fog spontán végbemenni, harcolni kell érte. Ezért háborúzunk annyit; ezért nem hatékony annyi gyógyszeres kezelés, ezért nem működnek a kormányok. Egy csomó régi paradigma nem működik már, mégis küzdünk érte, hogy életben tartsuk őket. Semmi kétség, hogy változás van.
Azok, akik azt választottuk, hogy most éljünk, mi vagyunk az új fajok előfutárai. Ez a faj is ember, de egyúttal megjelenítjük a Mennyországot is a Földön. Mi külön segítségben részesülünk mesterektől és földönkívüliektől, angyali lényektől, hogy megtanuljunk befelé figyelni. Minél mélyebbre sikerül menni önmagunkban, hogy meghalljuk a belső hangot, annál jobban ráhangolódhatunk a végbemenő változásokra.
Patricia Resch: Milyen mellékhatásai lehetnek ezeknek a változásoknak?
Berrenda Fox: A sejtszintű változásokkal előfordulhat, hogy úgy érezzük, nem is vagyunk itt. Érezhetjük magunkat kimerültnek, mivel a szó szoros értelmében megváltoznak a sejtjeink és megújulunk. Mint egy újszülöttnek, sok pihenésre lesz szükségünk. Előfordulhat az is, hogy összezavarodunk, nem leszünk képesek a mindennapi teendőinkre koncentrálni, mivel valami nagyobb dolog elvégzésére programozódunk át.
Gyakoriak a fizikai fájdalmak, melyek a test bármely részén jelentkezhetnek, és ezeknek a fájdalmaknak nincs különleges oka. Sok ember érezheti úgy, hogy kezd megőrülni. Ha elmennek orvoshoz, az orvosok nem tudnak mit kezdeni vele, mert az orvostudomány nem foglalkozik az energetikai testtel.
Mivel a csakrák a belső elválasztású mirigyekhez tartoznak, a nők hormonális változásokon fognak keresztül menni. Előfordulhat, hogy minden ok nélkül el kezdenek sírni, mivel a sírás növeli a hormonszintet. Sok nő hamarabb éri el a klimaxot, mivel felgyorsulunk. A férfiak frusztráltabbak lehetnek, mivel megszokták az aktívabb életformát. Érezhetik, hogy nőies oldaluk egyre többször megnyilvánul, mivel az az intuitív oldalunk.
Az elmúlt 20-30 évben az érzelmek kezelésére terápiák jöttek létre és egyre több új technika születik azóta is. Felgyorsultunk és hihetetlen mértékű érzelmi munkát végzünk rövid időtartam alatt, olyan mennyiségűt, ami régebben évezredeket tett ki.
Patricia Resch: Hogyan kezelhető egy olyan valaki, aki ilyen változásokon megy keresztül?
Berrenda Fox: Egyénekkel foglalkozom és nem betegségeket kezelek. A  szó a latinban nevelőt jelent. Csakis akkor lehet hatékonyan gyógyítani, mint igaz gyógyító, ha megfelelő segítséget nyújtunk az egyéneknek, ha biztosítjuk őket arról, hogy minden, ami velük történik valós. Hogy meggyógyulhatnak, megszabadulhatnak a „negatív" tünetektől a kezelések során.
Először elrendelek egy immun-tesztet, ami máshol nem bevett szokás. Ez egy laboratóriumi vérvizsgálat, amit egy speciális, jól felszerelt kutató laborban végeznek el. Aztán én magam mondom meg a páciensnek az eredményt. Ez úgy működik, mint egy térkép, amin követhetők a változások, így lesz erejük a gyógyuláshoz. Bár én vagyok a gyógyító, mégis csak egy eszköz vagyok a személyes gyógyulási folyamatukban.
Erőt ad, ha személyesen látják a saját vérképüket, látják a térképet, hogy mi megy végbe a testükben, mi az ami hatással van a tudatalattijukra. A kulcs az, hogy az egyén felelősséget kap és önmaga dolgozik a gyógyulásért. Segédeszközként nem szokványos dolgokat használok. Organoterápiával (gyógykezelés állati nedvekből előállított szerekkel) dolgozok, ami Európai mirigyszerű kezelés, mely segítségével felépül a hormonrendszer, hogy képes legyen befogadni a DNS változásokat.
Homeopátiás kezeléseket is végzek. Ezzel dolgozom az energetikai testen. Használok vitaminokat, gyógyfüveket, továbbá végzek hideg lézer terápiát. A terápia teljes mértékben az egyén szükségleteitől függ.
Abból, amit csinálok, szinte már minden bejáratott módszer, az előttünk járóknak köszönhetően. Ők, akik bejáratták ezeket a módszereket, más naprendszerekből valók, olyan rendszerekből, ahonnan mi is érkeztünk, hogy segítsünk ennek a bolygónak az átalakulásban.
Patricia Resch: Ön szerint hogyan halad a munkájával?
Berrenda Fox: Hídként, vagy átmenetként tekintek a munkámra. Tudományosnak és művészinek tartom. A gyógyítás egyszerre művészet, és tudomány. Ha csak tudományként működne, vagy csak művészetként, az nem lenne elegendő a teljes felépüléshez. Nem hiszem, hogy egész életemben gyógyítani fogok, mert hiszek abban, hogy meg fognak szűnni a betegségek. Amint tudatos lényekké válunk, megszüntetjük a betegségeket és a szenvedést.


VÁLTOZÁSOK A DNS-BEN ÉS A FIZIKAI TESTBEN, ÉS KEZELÉSÜK
Részlet Susanna Thorpe-Clark cikkjéből, melynek címe 'The Bigger Picture'
Folyamatos fizikai változáson megyünk keresztül és karbonalapú, 2 szálú DNS-el rendelkező élőlényekből kristály-szerkezetek tudnak létrejönni a magasabb szintű dimenziókban.
Testünk Szíriuszi DNS szálakkal olvad össze, mivel ez a forma eléggé közel áll a miénkhez, így aránylag kevés mellékhatással sikerül az integrálódás.
Nem csak mi, emberek változunk, de a Földön minden élő forma kristályszerkezetté alakul. Minden hal a tengerben, minden virág és fa a kertben, a madarak és a háziállataink is
Minden megváltozik. Semmi sem fog meghalni vagy elpusztulni, mivel mindannyian együtt változunk az új állapotba.
Ez az új állapot azonban megkívánja, hogy mind a fizikai, mentális és érzelmi síkon megszabaduljunk a 3 dimenziós felfogástól. Mint a halálban, az elengedés fontos része a változási folyamatnak, mivel nem vihetjük magunkkal a régi értékeket és életmódot egy teljesen más, halál utáni állapotba. Így a változásokkal járó haladás megköveteli tőlünk, hogy elengedjük jelenlegi kapcsolatainkat, munkánkat, karrierünket, vagyonunkat, stb. ha azok már nem képesek támogatni az új életformánkat.
Nem csoda hát, ha elhatalmasodott az aggodalom és félelem, hiszen ezek a változások már folyamatban vannak, még ha sok ember nem is kezeli őket tudatosan. Az érezelemvilágunkban is felgyorsultak ezek a változások és egyre több átmeneti fizikai tünet lép fel, hiszen az érzelmeink a változások következtében kihatással vannak a testünkre is.
 
 
 

Néhány ilyen tünet:
- Influenzaszerű tünetek:- láz, izzadás, ízületi fájdalmak, stb., melyek nem javulnak antibiotikumos kezelés hatására sem.
- Migrénes fejfájás: komoly fájdalmak, amik fájdalomcsillapító bevételével sem enyhülnek.
- Időnkénti hasmenés.
- Időnkénti orrfolyás - tüsszögéssel, általában 24 órán át tart, de nem megfázás, és nem szénanátha.
- Szédülés.
- Fülzúgás.
- Erős szívdobogás.
- Érezhetjük, hogy remeg az egész testünk, főként éjjel, nyugalmi állapotban
- Erős izomfájdalmak, további fájdalmak a testben, gyakran a háton.
- Zsibbadás a karokban, kezekben, lábakban.
- Izomgyengeség főleg a kezekben, a vérkeringésben végbemenő változások miatt.
- Időnkénti légzési nehézségek és/vagy hangos légzés, főleg nyugalmi állapotban.
- Megváltozott immunrendszer.
- Nyirokrendszer-beli változások.
- Fáradtság érzet, kimerültség kisebb erőkifejtéstől is.
- A szokottnál nagyobb és gyakoribb alvásigény.
- Körmök és a haj szokottnál gyorsabb növekedése.
- Indokolatlan depressziós állapotok.
- Elrévedezés a múltban, kapcsolatok átértékelése, megvilágosodás személyes problémákban.
- Hatalmas erkölcsi tisztaság érzete.
- Feszültség, aggodalom és magas stressz szint - mivel érezzük hogy valami történik, de nem tudjuk mi az.
A tünetek közül néhány egész nagy számban fordul elő. Sokan ijedtükben orvoshoz, kiropraktőrhöz, gyógynövényekkel foglalkozó szakemberhez stb. szaladnak, akiktől rendszerint azt hallják, hogy nincs semmi bajuk. És ez meg is felel az igazságnak, mivel ezek a tünetek mind átmeneti jellegűek, a bennünk végbemenő lelki változást jelzik.
 
 
 

Néhány AJÁNLOTT KEZELÉSI MÓDSZER a fentiekre:
- Haladjunk az árral, ne szálljunk szembe.
- Ha elfáradunk és kimerülünk, pihenjünk és aludjunk sokat.
- Igyunk sok vizet, mivel méregtelenítés megy végbe a szervezetünkben és a megszokottnál gyorsabban kiszáradhatunk
-Az érzelmi feszültség és stressz mérséklésére vegyünk be gyógynövénykivonatot, Macskagyökeret
-A Görögszéna csökkenti a stressz kihatását a nyirokrendszerre és segíti a méregtelenítés folyamatát
- Az izomgörcsök enyhítéséhez vegyünk Macsakagyökér kivonatot, próbáljuk ki az iszapfürdőket, vagy vegyünk forró fürdőt, amibe öntsünk bele egy kis pohár epsomi sót (magnéziumszulfátot). Végezzük el naponta.
- Ne feledjük, hogy ha ránk is jön a szívdobogás, vagy nehezen kapunk levegőt, az a szív- és torok-csakra tisztulását jelzi, és a tünetek csak átmeneti jellegűek. Nem fogunk meghalni, csak változáson megyünk keresztül! Ettől függetlenül nem kell rám hallgatni, nyugodtan keressenek fel egy szakorvost, ha aggódnak.
- Ha nem tudják, hol lehet beszerezni a Macskagyökeret (Valeriana) vagy a Görögszénát (Fenugreek), próbálkozzanak valamelyik Herbáriában, vagy egyszerűen mondogassák magukban a nevüket, ha valamiben segítség kellene. A gyógyító energiák a név hanggá alakítása által terjednek és ugyanolyan a hatékonyságuk akkor is, ha csak magunkban mondjuk ki a nevet, mintha fizikailag bevennénk. Ki kell próbálni!
Kérjék angyali vezetőiket, hogy enyhítsék a fájdalmukat. Csak arra várnak, hogy megkérjük őket!
A legtöbb tünet csak pár hétig tart, aztán elmúlik. Vannak olyan tünetek is, amik újból és újból előjönnek.
A változásokat nem feltétlenül egyidejűleg érzi meg mindenki. A felnőtteknek csak igen kevés százalékánál fejeződött már be a kristályszerkezetté való átalakulás. Nekik 1,024 szálú DNS-ük van. Egy nőről jelentés készült, miszerint nőtt 1 láb 3 inchet (kb. 38cm).
Az összes 7 év alatti gyermeknél befejeződött már a változás, vagy rövidesen be fog fejeződni. Az elmúlt 2 évben született gyermekek már mind teljes DNS szerkezettel születtek. Vannak, akik még csak most kezdtek el változni, és sokan mások még a változások előtt állnak. A változási folyamatot "Felébredésnek; vagy Felemelkedési folyamatnak nevezzük.
Túl kell lépni a félelmeinken, meg kell tanulnunk szeretni, és ezt önmagunkkal kell kezdeni. Amíg nem vagyunk képesek önmagunkat szeretni, amíg nem bízunk önmagunkban, addig mást sem tudunk igazán szeretni, másban sem tudunk igazán bízni.


 
 
 
 12 kristály van, ami a DNS 12 szálával foglalkozik, és mindegyik kristály más frekvenciával és más számmal rezeg együtt. Mindezek egy szent hangot bocsátanak ki, ami hatással van a frekvenciádra, amin a DNS-ed vibrál.

A DNS első szálát az ametiszt kristály tartja, és a 8-as számmal rezeg. Az ametiszt segít az első szálnak erős alapot létrehozni, amin keresztül belecsatlakozhattok isteni tervetekbe és manifesztálhatjátok azt.

A második szálat a kvarckristály tartja, és a 2-es számmal rezeg együtt. Ez az egyensúly megszerzésével és megtartásával kapcsolatos, ami ahhoz szükséges, hogy az univerzum könyveiben egyensúlyban legyen minden, aminek számotokra egyensúlyban kell lennie. Mindenre van egy könyv, még egy életkönyvetek is van a fizikai világotokban, ugye, ez pedig a személyazonosságitok. Néhányotoknak talán új személyazonosságira van szüksége, nemde? Ahogy identitásotok változik.

És itt van közületek sok emberre legnagyobb hatással a DNS harmadik fonala, amit a tigrisszem kristály tart és támogat, és ami az 1-es számmal rezonál. Az emberiség többségét a rájuk kényszerített társadalmi elvárások kondicionálják és színezik. Elfelejtettétek, hogy kik vagytok. Amint pedig harmadik fonalatok egyre aktívabbá és aktívabbá válik, szó szerint azt kezditek magatoktól kérdezni, hogy - ki vagyok én? Miért vagyok itt? Biztos nem ez az egyetlen ok amiért idejöttem?! És ebben igazatok is van, dolgozzatok a tigrisszemmel, világos?

A negyedik fonal közvetlenül a szívcsakrával rezonál, ezt a rózsakvarc tartja és a közvetlen családotokkal való kapcsolatotokhoz kapcsolódik - szüleitekhez, testvéreitekhez, gyermekeitekhez és partneretekhez. Bármely, ezeken a bensőséges területeken jelentkező témára, a DNS negyedik szála van hatással. Ahogy ez a DNS szál egyre aktívabbá válik, sokan közületek úgy találhatják, hogy kihívásokkal találják szembe magukat közvetlen családjukon belül. Szülők, testvérek, gyerekek, partner. A DNS mind a 12 száláról általunk átadott információ máris bizonyos mértékig hatással van az életetekre, így jegyezzétek meg, amit mondunk, és máris több elképzelésetek lesz arról, hogy melyik szál aktiválódott a testetekben, és melyik van a legnagyobb hatással jelenleg az életetekre. Ez a szál a 4-es számmal vibrál együtt.

Az ötödik fonalat a szodalit kristály tartja és a 3-as számmal rezeg, és erőteljes hatással van a torokcsakrátokra. A kommunikációval kapcsolatos. Azok, akik tanítók, akik a kommunikáción keresztül idéznek elő változásokat, valóban úgy aktiválják DNS-ük ötödik szálát, mintha nem létezne holnap. Nagyon erős szállá válik, mivel ahogy magatok mögött hagyjátok a korlátozottság, szegénység tudatosság, feltételes szeretet, buja tudatosság régi korszakát, a torokcsakra egyre aktívabbá válik. Az embereknek ugyanis meg kell tanulniuk, hogy azt mondják, amit gondolnak, és amit mondanak, azt tényleg úgy is gondolják. Hogy példát mutassanak gondolatokkal, tettekkel és szavakkal. Erről szól a DNS ötödik szála.

A hatodik szálat a citrin tartja és a 6-os számmal rezeg. Ez is a napcsakrátokhoz kapcsolódik, amiről nemrégiben adtunk át nektek információt, és a felsőbb énetek energiájához és lelketek energiájához. Ez a szál felelős azért, hogy megmutassa nektek, hogy hol kapcsolódtatok le lélekszinten. Tisztán és világosan megmutatja nektek, hogy hol adtátok át hatalmatokat alsóbb egótoknak. Kihangsúlyozza majd ezt, és ahogy aktiváljátok ezt a szálat, ez majd önmagatok összes aspektusának újraegyesítéséről szól majd, így egyensúlyban élhetitek az életeteket, egységben, férifas és nőies energiákban.

A DNS hetedik szálát a labradorit kristály tartja és a 9-es számmal rezeg együtt. A DNS-nek ez a szála a telepatikus kommunikációs képességeitekre van hatással, mondhatjátok, hogy ez a varázspálca, amit mindig is kerestetek, és végig bennetek volt. Azáltal, hogy tudatosan összpontosítotok arra, hogy összehangolódjatok ezzel a szállal, elkezditek elsajátítani a csodák és a mágia életetekbe való manifesztálásának technikáit. A DNS hetedik szála az imaginációs képességeket is tágítja, így képesek lesztek a tudatosság magasabb szintjeire rácsatlakozni. Az új gyermekek közül sokan pedig mesterei a hetedik szál hasznosításának.

A DNS nyolcadik szála a pirit kristállyal és a 8-as számmal vibrál együtt. Ez pedig a napfonat csakrátokhoz kapcsolódik. A DNS nyolcadik szálának lényege érzelmi alapotok átvizsgálása. Arra kényszerít benneteket, hogy vizsgáljátok meg, mennyire becsülitek és tisztelitek önmagatokat. Arra kér, hogy vizsgáld felül az általad felállított határokat és azok közületek, akik a határok felüvizsgálatával kapcsolatban kemény nehézségekkel néznek szembe, a DNS nyolcadik szálával dolgoznak.

A kilencedik szál a szodalit kristállyal és a 4-es számmal rezeg együtt. A kilencedik szál azt kéri tőletek, hogy döntsetek a szeretet és félelem, a tudás és tudatlanság, a bölcsesség és a tagadás között. A kilencedik fonál az igen vagy nem kihívásával szembesít. Megmutatja nektek, hogy nincs többé szürke terület, vagy vagytok, vagy nem vagytok. Vagy követitek a gyógyulás ösvényét, vagy nem. Így mondhatnátok, a DNS kilencedik szálának nincs különösebb humorérzéke. Érthető?

A DNS tizedik szála a mangánkarbonát ásvány kristályával és az 1-es számmal vibrál együtt. A tizedik szál lényege, hogy foglalkozzatok az apátoktól átvett összes hitrendszeretekkel. Még ha biológiai apátok nem is volt az életetek része, ezek a hiedelem rendszerek akkor is hatással vannak rátok, mert az információ genetikailag belétek kódolódott. Érthető ez mindannyiótok számára? Szükséges tehát átvizsgálni gyermekkorotokat és megpróbálnotok emlékezni midenre vagy felidézni bármit, ami az apátokkal, mostoha apátokkal, vagy bármely életetekben szereplő apafigurával való kapcsolatokat jellemezte. Ez majd megmutatja nektek, hogy életeteknek pontosan melyik területén szabotáljátok önmagatokat.

A tizenegyedik csakra kristálya a csaroit (charoite) és ez a csakra ösztönöz benneteket kitartásra, így önmagatok mesterévé válhattok. Kitüntetéssel diplomázhattok az élet egyetemén. Mikor a tizenegyedik szállal dolgoztok, akkor aktívan keresitek isteni célotokat. Hajthatalanul próbáltok rájönni, hogy miért vagytok itt, ez pedig automatikusan beindít egy tapasztalati láncreakciót, ami megmutatja nektek, hogy mi az, ami többé nem segít benneteket és mi az, ami igen. Bizonyos módon pedig ugyanazt a kihívást kínálja, mint a kilencedik szál - akarod, vagy nem - megváltozol, vagy maradsz a komfortzónádban? Hogy önmagatok mesterévé válhassatok elég bátornak kell lennetek, hogy beismerjétek és felismerjétek, ami többé nem a részetek, ami többé nem szolgál benneteket, és amitől féltek.

A DNS tizenkettedik szálát a tiszta fehér szelenit vagy kvarckristályok tartják, és szintén a négyes számra rezeg. Idejöttök, hogy befejezzétek ciklusaitokat; bármikor szembesülsz egy életedet megváltoztató tapasztalattal, az úgynevezett keresztutakkal, tudd, hogy a DNS tizenkettedik szálával kapcsolatos témákkal dolgozol. Itt lép be a lélek, ez az, ahol a szellem átveszi a kezdeményezést, és hívhatjátok végzetnek vagy sorsnak, elvisz benneteket oda, ahol lennetek kell. Olyan mintha minden kikerülne az irányításotok alól és az egyetlen választásotok a megadás lenne, tovább folytathatjátok, küzdhettek ha akartok, de bele fogtok fáradni. Szóval inkább adjátok meg magatokat.

Használjátok a kristályokat, a tizenkét mesterkristályt, hogy dolgozzatok ezeken a területeken. Ha már van valamilyen kristályotok, tisztítsátok meg őket, helyezzétek el őket a környezetetekben, ismerjétek fel jelenleg milyen területen dolgoznak, és kérjétek, hogy energiátok hagy kapcsolódjon bele bölcsességükbe és az általuk kibocsátott rezgésekbe, hogy ... (kazetta vége) ....

A kristályok jelenlétének elismerésével, és annak elismerésével, hogy miben segítenek nektek, automatikusan érzékenyebbé váltok és ráhangolódtok arra, amit testetek DNS-e próbál nektek mondani és mutatni. Megnövelitek testetek szén alapúból szilícium alapúvá válásának gyorsaságát, többségetek ma este, itt, és valójában mindannyian, akik ma este itt vagytok, már a szilícium alapúvá válás teljes aktív folyamatában vagytok, és kristályszerkezetetek nagy része már aktív. Ezért a kristálybirodalommal együtt dolgozni nagyon hasznos lehet a számotokra, különösen azokkal, amikről az este folyamán beszéltünk.

Elmondanád a celesztit jellemzőit?

Kuthumi nagyúr: A celesztit olyan kristály, ami közvetlenül a Szíriusz csillagáról érkezik. Ez a kristály kapcsolatban áll egy Celeste úrnő nevű entitással is. Olyan kristály ez, amely temérdek mennyiségű harmóniát ad elsősorban az újszülötteknek, és segít nekik fenntartani a fényfonalat a földi világ és a lélek világa között, különösen életük első hat hónapjában. Azt javasoljuk, hogy legyen a celesztit kristály az újszülött közelében születésétől hathónapos koráig, de még pontosabban az első három nap nagyon fontos. A szülés utáni három nap során építi fel a csecsemő energiatestét, hogy a fizikai világban tarthassa, és a celesztit segít neki ebben. Nagyon erőteljes kristályként használható halálos betegeknél vagy olyanoknál, akik egyszerűen elfáradtak és úgy döntöttek itt az ideje az átalakulásnak. A celesztit a lélekenergia szállítója a földi világból a lélek világába. Erős nyugató hatása van, erőteljes gyógyítókristály. Használható égési sérüléseknél, horzsolásoknál, rovarcsípéseknél, vágott sebeknél és gyulladáscsökkentő is. Csodálatosan alkalmazható torokgyulladásnál.

Forrás:

http://www.vivanatura.hu


8 megjegyzés:

 1. Mit tegyek hát az állandó fűlzúgásom megszüntetése érdekében, ami egyre elviselhetetlenebbé kezd válni.
  Kőszőnőm a válaszát: nbilona@gmail.com

  VálaszTörlés
 2. Kedves Olvasó!
  Kérdésére a választ elküldtem e-mai címére.
  Áldás!

  VálaszTörlés
 3. Kedves Lendvai Kati!
  Nekem is egyre tovább tartó fülzúgásom van. Lehet vele élni, de kellemetlen.
  Kérem a tanácsodat, mit tegyek a javulásért?
  Válaszodat várom a jutkanya@freemail.hu - ra

  VálaszTörlés
 4. Érdekes a cikk. Rá kerestem a cikkben szereplő nevekre, és csupa rossz híreket dobott fel a net! Szélhámosnak titulálják őket. Van esetleg valami idei hír róluk? A klinikát, ahol dolgozott Dr. Berrenda Fox, azt bezárták, azt olvastam.

  VálaszTörlés
 5. Kedves Lendvai Kati!
  Kijegyzeteltem az írásban szereplő kristályokat szép sorjában és a végén érdekes dolgot láttam: A szodalit két helyen is szerepel. Először a DNS ötödik szálánál, ott hármas számmal rezeg, aztán a DNS kilencedik szálánál, ott már négyes számmal rezeg. Én nem ismerem annyira a kristályokat, hogy ez alapján eldönsem, tényleg így van-e, annyit tudok, hogy egy ásványnak létezhet többféle változata. Viszont az is fölmerült bennem, hogy elírásról van szó, vagy hiteltelen a forrás. Érdekelne a véleménye, köszönöm előre is, ha válaszol.
  Tisztelettel,
  Balla Gabriella

  VálaszTörlés
 6. Elnézést, elfelejtettem megadni az elérhetőségemet az előző hozzászólásomnál: ballagabi@invitel.hu

  VálaszTörlés
 7. Kedves Gabriella!

  Köszönöm az észrevételét! Ezt a cikket úgy másoltam át a megjelölt forrás oldaláról. Én is elolvastam, de ezek szerint elkerülte a figyelmemet. Kérem keressen utána, az interneten több helyen megtalálható a cikk. És ha ott is megegyezik, akkor több mit valószínű, hogy elírás.
  Még egy hasonló írást ajánlanék:
  Kristályok és a DNS
  http://lendvaykati.gportal.hu/gindex.php?pg=34287058
  Szeretettel üdvözlöm: Kati

  VálaszTörlés
 8. Tényleg csak azoknak, akik tudják, hogy a világ közepe MAGunkban rejlik!...
  Pálos Trend: Szíriuszi Fényfonal... www.palostrend.hu

  VálaszTörlés