2012. június 30., szombat

Újabb támadás érte a csókakői Horthy-szobrot

Újabb támadás érte a csókakői Horthy-szobrot 
2012/06/29 - 16:31 Szent Korona Rádió 

Ma 13:20-kor ismét megtámadták a csókakői Horthy szobrot. Két papírt ragasztott fel a szoborra, amelyen ezek a szövegek voltak: "TÖMEGGYILKOS!! HÁBORÚS BŰNÖS!!" illetve "SZÉGYEN!! SHAME!! 2012. HUNGARY KEREKI, CSÓKAKŐ..". 

Ezek szerint még mindig nem beszélték meg egymás között a zsidóság azon részével Horthyval kapcsolatos történelmi tényeket, akik hálájuk kifejezéseként gondoskodtak főúri kényelméről halála végéig. 

Több ott piknikező székely nemzettestvérünk látta az esetet, amely megbotránkozást keltett bennük. 

A támadót a Magyar Nemzeti Gárda gárdistái fel akarták tartóztatni a rendőrség megérkeztéig, de sikerült beszállnia egy piros Seat Altea ( KWL-017 ) típusú gépjárműbe, majd elindult. Áthajtott az egyik gárdista lábán, egy másik gárdista bajtársnőt pedig elsodort, aki könnyebb sérüléssel megúszta az esetet. A biztonság kedvéért bevitték kórházba kivizsgálni. Mivel elhajtott segítségnyújtás nélkül, így ez közúti veszélyeztetésnek minősül a sérülések mértékétől függetlenül.A közelben lévő íjászok, akik a székely csoportnak bemutatót tartottak, azok is majdnem áldozattá váltak. 

Közúti veszélyeztetés: 

"Aki a közúti közlekedés szabályainak megszegésével más vagy mások életét vagy testi épségét közvetlen veszélynek teszi ki, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. A büntetés öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény súlyos testi sértést, két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény maradandó fogyatékosságot, súlyos egészségromlást vagy tömegszerencsétlenséget, öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény halált, öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény kettőnél több ember halálát okozza, vagy halálos tömegszerencsétlenséget okoz." 

A bűncselekmény elkövetője kizárólag az a személy lehet, aki mint járművezető a közúti közlekedési szabályok hatálya alatt áll. A tettes szempontjából irreleváns, hogy a cselekmény elkövetésekor volt-e járművezetői engedélye vagy sem. A bűncselekmény kizárólag szándékosan követhető el, a közúti veszélyeztetésnek ugyanis nincsen gondatlan alakzata. 

Információink szerint a támadó átment egy másik megyébe, ahová a helyi rendőrök már nem mehettek utána. Feltételezések szerint a gépkocsi nem a támadó tulajdona, de az igazság mindig kiderül, így remélhetőleg hamar az igazságszolgáltatás kezére kerül. 

Gratulálunk gárdistáinknak, akik esküjük szerint tették a dolgukat. 
(MNG Országos Sajtószolgálat) 

    Beazonosított szélsőbaloldali terroristák támadták meg Horthy-szobrát! (+megvan a negyedik is!) 

*** www.nemzetihirhalo.hu ********

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése