2011. november 19., szombat

Dr. B. Nagy János és Dr. Bogár László a Magyarságtudományi Egyetem szervező bizottságában

Dr. B. Nagy János és Dr. Bogár László a Magyarságtudományi Egyetem szervező bizottságában


A Tudomány Világfóruma (World Science Forum) alkalmából Budapestre látogató Dr. B. Nagy János, a Namur-i (Belgium) Egyetem professzora, a Magyar Tudományos Akadémia kültagja, tiszteletét tette a Magyarok Világszövetsége elnökénél. Patrubány Miklós felkérte a nano-technológiák nemzetközi hírű elméleti kutatóját, hogy legyen a Magyarságtudományi Egyetem szervező bizottságának tagja. Dr. B. Nagy János a felkérést örömmel elfogadta.

Ugyancsak elfogadta a Magyarságtudományi Egyetem szervező bizottságába történt felkérést Dr. Bogár László professzor. Dr. Bogár Lászlót tegnap kérte fel a Magyarok Világszövetségének elnöke, aki az MVSZ székházába, az MVSZ Szent László Magyarságtudományi Akadémián megtartandó előadására érkező professzort fogadta.

A Magyarok Világszövetsége október 23-án jelentette be, hogy gyűjtést kezdeményez a Magyarságtudományi Egyetem megalapítására, Keresünk százezer magyar embert! címmel. A gyűjtés alakulása napi frissítéssel követhető az MVSZ honlapján, itt: www.mvsz.hu és itt: http://www.mvsz.hu/sz Egészség azezer_magyar/szazezer_nyito.html .

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése