2011. november 20., vasárnap

A "hadüzenet nélkül indított alattomos támadás" - Megdöbbentő tények kerülnek napvilágra a pénzügyi hatalom megtestesítőiről

A "hadüzenet nélkül indított alattomos támadás" - Megdöbbentő tények kerülnek napvilágra a pénzügyi hatalom megtestesítőiről


Megdöbbentő  
tények kerülnek napvilágra a pénzügyi hatalom megtestesítőiről
"Megdöbbentő tények kerülnek napvilágra a pénzügyi hatalom megtestesítőiről, a Goldman Sachsról, amely bank „egész pontosan olyan nagyhatalommal bír, hogy országokat, kormányokat tud megzsarolni, vagy ha nem úgy cselekednek, akkor akár háborúba is tudja őket sodorni. Aki pénzben egész konkrétan Euróban, Dollárban tartja vagyonát arra bizony nagyon nagy meglepetések várnak a következő hónapokban, években." Beszélgetés Vezér-Szörényi Lászlóval a kialakult gazdasági krízisről a nép, a kormány és a német fejlesztési bank tanácsadójának szemszögéből...."

EchoTv
Beszélgetés Bogár László és Boros Imre közgazdásszal. Téma: Görögország után Olaszország? Gyengült a forint, de minek is köszönhető ez?

Banki  
hatalomátvétel Európában Banki hatalomátvétel Európában

"Az összeomlást előidéző pénzügyi terroristák most az EU adósságválság megmentőiként díszelegnek
Ahogyan arra jó ideje figyelmeztettünk, ugyanazok a pénzügyi terroristák, akik a gazdasági összeomlást előidézték most a válságot kihasználva a gazdaság megmentőiként tetszelegnek, miközben egy igazi banki puccsot felügyelnek a Goldman Sachs beépített emberivel az élen, akik mostantól Olaszországot és az Európai Központi Bankot is irányítják.
A puccs célja egy európai szuperhatalom létrehozása az euró adósságválságát kihasználva, hogy a mostanáig megmaradt kevés szuverén hatalom is Brüsszel teljes fennhatósága alá kerüljön. A globalisták elindították a folyamatot, saját kezűleg jelölve ki a választás nélkül kinevezett személyeket a görög és olasz miniszterelnöki posztra..."

Az erőszakos globalizáció nem csak az egyén alapvető jogi és szólásszabadságát korlátozza, hanem a nemzetek, kultúrák pusztulását is magában hordozza! Sajnos erre az állításra a legjobb példa a magunk mögött hagyott és elvesztegetett több mint 20 év!
Ezek után a kérdés joggal vetődik fel: vajon mi lehet a megoldás? Kikre és milyen módon számíthat a Nemzet?
Arra a parlamenti „elitre” amely az eltelt évtizedekben törvényi hátteret biztosított a nemzeti vagyon eltüntetésének, hazánkban teret engedett az erőszakos globalizációnak, valamint némán tűrte a bankok ámokfutását?
Úgy tűnik ideje felkészülni, hogy az egész országban a megyék, Budapest és a települések vonatkozásában is elkezdődjön a lakosság önszerveződése a még megmaradt értékeink, javaink védelme érdekében! (vallási, és politikai nézettől függetlenül)

A Nemzet valójában magára maradt!


Természetesen nagy kérdés, hogy képesek vagyunk-e még az összefogásra?


              N A  -  NCK



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése