2010. október 11., hétfő

Természetromboló katasztrófa után nem jöhet a nemzetromboló katasztrófa!

Nem tudom, milyen eszközzel érzékeltethetem azt a veszélyt, amelynek előjele a vörösiszap-lavina.

Nem tudom, hogyan értessem meg, hogy a haláltusáját vívó és sebzett vadként tomboló diktatúra (amely szocialista-kommunista uniformisa után most a liberális-kapitalista köpenyt viselve pusztít) egyre fájdalmasabb következményei arra mutatnak, hogy az önkényurak és helytartóik célja a világ elpusztítása.

Nem tudom, milyen szavakkal értessem meg, hogy sebeink újra és újra feltépése, és azok nyalogatása elveszi önvédelmi erőnket.

Nem tudom, hogyan értessem meg, hogy a következmények elleni fellépés (bármilyen súlyos is az okozat) semmit sem ér, ha az okot változatlanul hagyjuk.

Nem tudom, hogyan értessem meg, hogy a bal- és jobboldalra, azon belül pártokra szeletelő megosztottság elveszi a nemzet fennmaradásának lehetőségét.

Nem tudom, hogyan értessem meg, hogy a magyar hagyományok követését nem a külsőség jelenti, hanem a hagyományok szerinti élet visszaállítása.

Nem tudom, hogyan értessem meg, hogy a Szent Korona nem önmagáért van, hanem az anyag uralását és formálását irányítja.

Nem tudom, milyen szavakkal értessem meg, hogy a Szent Korona Értékrendjét csak összehangolt munkával lehet érvényre juttatni.

Érzem és tudom, hogy azonnal el kell kezdenünk a nemzetromboló katasztrófa megelőzését.

Érzem és tudom, hogy ehhez mindenkinek fel kell adnia öncélját, mindenkinek felül kell emelkedni előítéletein, és - legfőképp - mindenkinek el kell fogadnia a Szent Korona Értékrend irányítását.

Abban biztos vagyok, hogy az Új Világrendszer a Szent Korona Értékrendjére épül.

Abban biztos vagyok, hogy a Magyar Küldetés a Szent Korona Országának megteremtése, hogy legyen, ami mintát ad az emberiségnek az emberi életre.

És abban is biztos vagyok, hogy azt, akiben megvilágosodott a nemzet és az emberiség iránti felelősségérzet, nem kell személyesen hívni az érzelmi és értelmi felvértezésre, mert tudja, hogy amikor rövidesen megjelenik a hír a Továbbadó Szerről, a meghívás neki is szól.

Kelt Szegeden, 2010. Magvető havának 11. napjának hajnalán.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája
Nyomtatható változat: http://szkszhu.szksz.com/101011.pdf

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése