2010. október 4., hétfő

Mit üzen a csillagos ég október 4-től 10-ig?

Mit üzen a csillagos ég október 4-től 10-ig?
Aktuális csillagüzenetek napról-napra!
www.asztrozofia.hu

Paksi Zoltán: Csillagüzenetek


http://www.youtube.com/watch?v=pCe6H4kwFO8

Bár az ősszel lassacskán elmúlik a természet, az örök életre szomjúhozó ember mégis rátalál Teremtője üzenetére a szőlőben, mely a létezés végtelenségének szent mámorát, "részegítő örömét" hozza el számára. Azonban a szőlőnek nem csak a szemei hordoznak üzenetet. A szőlő fürtökben jelenik meg, s a szőlőfürt jeleníti meg azokat az "összekapaszkodó lelkeket", akik egy családot alkotnak.
Egy családot alkotnak, de nem csak a fizikai, hanem az anyagon túli világban is. Nem véletlen, hogy az őszi titkokat őrző mitológiákban - például a muzsika varázslatát bíró Orpheus is - már a túlvilágra is átvándorol, hogy újra szíve választottjával lehessen...

Most ősszel tudunk igazán ráérzékelni igazi családunk tagjaira, lélektársainkra, akikkel egy fürtben vagyunk, s akikkel együtt átalakulva nemesedhetünk mi is az "örök élet italává", illetve megjelenítőivé. Ahogyan a szőlőt a Nap érleli, úgy nemesíti lekünket, és családunk lelkét a szeretet. Hassa át létezésünket a társainkra való odafigyelés, melyben már igazán érzékelhetővé válik a szeretet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése