2010. október 4., hétfő

Új orvoslási csalásról

Tisztelt Hölgyek és Urak!

A megbetegedések nagyságrendi elszaporodását, így a rákbetegségekét is, nem a főleg lelki okok, hanem a hullák vérszéruma szerinti 1:1 nátrium:kálium arányt étkezési optimálisnak hazudás idézte elő. Az egészséges élő ember testnedveiben, vérszérumában, s a köldökzsinór vérben, a magzatvízben, valamint a fiziológiás sóoldatban, de az élő tenger vizében is, 30 : 1 az optimális nátrium: kálium arány. Népirtási célú tudatos csalás, hogy bebeszélik az 1:1 arányban való étkezési nátrium:kálium pótlást és ennek Nobel-díjas kutatók (1950) mérései alapján ismert népirtó hatásait lelki traumákra fogják rá.

A Talmud zsidó törvénykönyv szerint (lásd Taanith 10. a. lap és Baba kamma 93 b. lap) a desztillált, teljesen tiszta ivóvíz és az erősebben (fiziológiás mértékben) sózott kenyér a legjobb valódi gyógyszer a legtöbb súlyos betegségnek az elhárításához is.

Miután a lakosság észrevette, hogy zsidók kb. 98%-a kigyógyul a rákból, ki kellett valamit találni, ami a tényleges gyógymódról eltereli a kemoterápiával gyilkolt nem zsidók figyelmét. Ez az "új orvoslás" szélhámosság, amelynél csak lelki okokra vezetik vissza a konyhasó helyett a kálisót pótoltatással (kálium túladagolással), s a vírusos, szennyezett ivóvízzel előidézett rákos megbetegedéseket is, egy főrabbinak a nyilvános közreműködésével.

Valójában a zsidókat az O.Z.A. Hanish által leírt orvosi desztillált víz kúrával gyógyítják, s annak infúziós változatával, miközben biztosítják a fiziológiás konyhasó (NaCl) póltást is. Lásd: a www.aquanet.fw.hu és http://desztvizhonlap2.atw.hu honlapokon.

Verőce, 2010. 09. 28.
(Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc (1-420415-0215)
dipl. mérnök méréstani szakértő feltaláló,
TUDOMÁNYOS RENDŐRSÉG PJT

Közel 700 embert fertőztek meg szifilisszel
2010-10-02 18:24 hírTV

Emberiség elleni bűntett miatt indít vizsgálatot a guatemalai kormány, miután az Egyesült Államok beismerte, hogy a 40-es években szifilisz vírussal kísérleteztek a latin-amerikai rabokon.

1946 és '48 között legalább 700 embert fertőztek meg szándékosan a vírussal, hogy megelőzési módszert találjanak. A szifilisz halálos lehet, de szívproblémákat, vakságot és elmezavart is okoz. A kísérletek miatt Barack Obama is bocsánatot kért, de kártérítést nem ígért.

*** www.nemzetihirhalo.hu ************

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése