2013. május 30., csütörtök

Megemlékezést tartanak a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából Székelyudvarhelyen



Megemlékezést szervez június 4-én, a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából Székelyudvarhelyen az udvarhelyszéki Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács, a Székely Nemzeti Tanáccsal és az Erdélyi Magyar Néppárt székelyudvarhelyi szervezeteivel közösen. Az eseményre kedden 17 óra 30 perctől kerül sor a Milleniumi emlékműnél. 

Nagy Pál, az EMNT udvarhelyszéki szervezetének elnöke ma sajtótájékoztató keretében mint elmondta: idén is szívesen látják a politikai pártok és civil szervezetek képviselőit, valamint az udvarhelyieket az eseményen. Egyébként a megemlékezés mellett egy más típusú rendezvényt is szervez az Erdélyi Magyar Néppárt helyi szervezete. 

Jakab Attila, a párt székelyudvarhelyi szervezetének elnöke mint elmondta: szeretnék aktívvá tenni ezt a programot, így egy barátságos labdarúgó kupát szerveznek Székelyudvarhelyen, amelyre meghívást kapnak a helyi média képviselői illetve a politikai pártok,- nevezetesen a Magyar Polgári Párt és az RMDSZ válogatottai is. 

A szervező Erdélyi Magyar Néppárt helyi szervezete azt reméli, hogy amennyiben mindannyian elfogadják a meghívást, sikerül e nevezetes nap szellemében felülkerekedni a napi politikai vitákon és példát mutatni az együttműködésre. 
prima-radio.ro - Erdély.ma 




Jézus mondta: "Ismét mondom, imádkozzatok, hogy még a világ szent békéje és a nagy kegyelem elérkezése előtt az Egyház és a világ bűnösei Istenhez térjenek, kegyelmeimet befogadják, és bűnös életüket rendezzék. (Jézus nagy kegyelemnek nevezi azt az egy - más közlések szerint több - világcsapást, katasztrófát, amely a nem megrögzött bűnösöket is megtéríti, s előkészíti a szent béke időszakát, Mária uralmát a földön.) Különben mindazok, akik sem a kegyelem idején, sem pedig előtte Istenhez meg nem térnek, örök halállal lakolnak" 

"Ti igazak, ne féljetek! Imádkozzatok és bízzatok az ima szent erejében! Örvendezzetek, mert mennyei Atyámnál irgalmat nyertetek. Ne féljetek, sőt örüljetek, mert Szeplőtelen Anyám királynői hatalmával, a kegyelem teljességével és az angyali seregek erőivel megsemmisíti a pokol erőit!" 
engesztelok.hu 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése