2012. április 28., szombat

Ez kőkemény összeesküvés, nem csak elmélet!


Ez kőkemény összeesküvés, nem csak elmélet! 

Érdemes lesz az elkövetkezendő felhőtlen, csupa kék-eges napokban felpillantani az égre! Aki még nem tudná, azok a nagyon hosszú, el nem oszló, csak nagyon lassan terjengő csíkok nem kondenzcsíkok, hanem egy nagyon költséges eljárás eredménye. Azt már jól tudjuk, hogy odafentről ránk nem áldoznak egy árva petákot sem, ami jobbá, szebbé tenné a mi életünket idelenn! Ajánlom mindenki szíves figyelmébe immár nem tudom hányadszor, hogy ez a jelenség Chemtrail. De már nagy valószínűséggel biológiai eredetű is. Tavaly pl. nagyon szokatlan módon júniusban lettem influenzás olyan fülfájással, hogy azt hittem, széthasad a fejem. Csak megjegyzem, soha életemben nem fájt a fülem; még amikor fülön-vágtak, sem! 

Tehát érdemes kicsit elrontani az ünnepi hangulatot, hiszen nem mannát szórnak le az égből nekünk. Most nagyon sokan leszünk kinn a szabadban. Csakúgy, mint 1986. május elsején, és az azt követő napokban, amikor hazánkat hihetetlen erős radioaktív sugárzás érte a csernobili katasztrófa következtében. A csernobili atomkatasztrófa vélhetően nem szándékosan következett be, hanem emberi mulasztások sorozata miatt. Azt viszont szándékosan hallgatták el, hogy micsoda veszélynek vagyunk akkor kitéve! Ami a fejünk fölött napjainkban történik ugyanaz, mint amikor a mezőgazdaság kártevőit permetezik. Mi is kártevők vagyunk, mert nem hajtunk "nekik" többé óriási hasznokat. A mostani elkövetők és az akkori elhallgatók ugyanazok, ill. a vérvonal biztosan ugyanaz! 

Vigyázat, az imént a kódolt antiszemitizmus ténykörülményének fennforgása valósult meg! Lassan már ilyen tartalom olvasása, vagy akár véletlenszerű meghallgatása is büntetendő lesz. Természetesen ez is a fene nagy, sohasem létező demokrácia jegyében történik. Hölgyeim és Uraim! Tolerancia!!! Nem vagyunk eléggé toleránsak. Egyesek szót mernek emelni nyilvánvaló emberiségellenes gaztettek ellen. Nahát, nahát! -- ez aztán tényleg nem eurokonform. A mellékletben négy kép. 

Két képen nagyon jól látható, hogy az állítólagos kondenzcsíkokat milyen komoly berendezésekben tárolják, szállítják. Aki ezt kondenzcsíknak hiszi, véli még mindig, az majd magyarázza ezt meg az emiatt súlyosan betegeskedő szeretteinek. 

Vattay Szabolcs 





*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése