2010. augusztus 9., hétfő

Döbbenetes titkos terv

Döbbenetes titkos terv. Árvíz, magyar vízkészlet, gázai gáz, nagyhatalmak, katonai műveletetek, országrablás, stb. - minden összefügg mindennel?

Beküldte: Ménösmestör ekkor: Thu, 2010/Jun/10
postaimre.com: Van már néhány alapigazság, amely nem szorul különösebb bizonyításra. Tudjuk, hogy Izrael befolyása alatt áll Magyarország mindenkori vezetése és azon szorgoskodik erős felügyelet és irányítás alatt, hogy záros határidőn belül a zsidók betelepítését valósítsa meg. Az országot lényegébe katonailag is elfoglaló DFI (Izraeli Védelmi Haderő, de itt ugyan mit akar védeni, hisz Magyarország nem Izrael!) haderők mintegy 10 ezres nagyságrendben vannak szétszórva Magyarország területén és mostanában állandó NATO hadgyakorlatok közepette folytatnak felderítő, invázió-előkészítő munkát a sajtó és a már nem létező nemzetbiztonság teljes kizárásával. Olvassátok el ezt, és megértitek: 55/2010. (III. 11.) Korm. rendelet a befogadó nemzeti támogatás részletes kormányzati feladatairól. - Link -
Ez csak a katonai rész, de a logisztikához, már a múlt évben meghozták a szükséges döntéseket. Bajanival előkészítették Orbán mostani programját és az ország katonai megszállásának további feltételeit is törvényileg biztosították. Nem tiltakozott senki a parlamentben, de rajtunk kívül minderre alig hívta fel valaki a figyelmet. - Link -
A hírek szerint atomfegyver is rejtegetnek országunkban és már törvényesített, legalizált állampolgársággal is rendelkező „újmagyarok” fokozatos és alapvetően a megtévesztés technikáját felhasználva veszik át felettünk a teljes irányítást. A Magyar Honvédség gyakorlatilag nem létezik és a rendőrség is hasonló alamizsna-sorban teng—leng. Eszük ágában sincs feltölteni a hiányzó létszámot azokkal a magyarokkal, akik esetleg a zsidó megszállók ellen fordulhatnának egy háborús konfliktus esetén. Orbán legelső sürgős intézkedéseit csak azok érthetik meg, akik látják, hogy nem Magyarország, hanem a zsidók érdekében történik mindaz, amit logikai sorrendben, szigorú szabályok szerint hajtatnak vele végre.
Programpontjai közül most kettőt emelek ki. Az egyik az erős hon – és rendvédelem ígérete. Az Őrezred szétszedése és a rendőrök nyakában egy ál-Pintér hebehurgya sutasága, méltatlan állapotok fenntartása és a honvédség erkölcsi és anyagi ellehetetlenítése –amelyet még az előző kormányoknak kellett jól előkészíteni, de a „termést” Viktornak kell learatni-, azt mutatja, hogy az illegálisan évek óta az országban tartózkodó zsidókat akarják magyarként integrálva ezeket a területeket feltölteni. Tudjuk, hogy időközben a legnagyobb zsidó központtá nőtte ki magát az ország, és a gazdasági irányítás is Budapestről zajlik. Át akarják szerbezni a hadseregüket és a rendvédelmüket úgy, hogy közben azt a látszatot tartanák fenn, hogy ez még magyar. Az áradások okozta rendőri készültség, a fosztogatások elhallgatása és a katonai felvonulás a bajbajutottak segítségére mind egy komoly előkészítő munka eredménye volt és nem a véletlen része. A hatalomátvétel a diplomácia asztaláról egyre inkább áttolódik az erőszakszervek eszköztára irányába. Ha már a frissel leporolt trianoni békediktátumot is elítéli az EU brüsszeli zsidó-konferenciája, akkor az azt jelenti, hogy Fico sem véletlenül veri nagydobra a témát. A titkosszolgálatok súgtak neki, hogy közeleg a zsidók Történelmi Magyarország-egyesítő programja, ami némi revízió alá veszi az eddigi határokat és visszaállítani lesz hivatott az eredeti, 100 esztendővel ezelőtti állapotokat. Orbán ebben a „nemzetegyesítésben” kapta meg Kohn-éktől a feladatát. Már a kicsit gondolkodók is kezdik sejteni, hogy programja nem önálló, hanem csak a Bajnai-féle csomag következő fázisa, és nem változtat, hanem folytatja az előre kijelölt irányt. A honvédség egy nagy arányú átszervezés, központosítás előtt áll, amely eredményeképpen sokan el fognak menni az alakulatoktól, de helyükre másik kettő érkezik, akik már „újmagyarok”. A rendőrség és a közigazgatás is ilyen „válaszút” előtt áll. Mintegy 100 ezer személy kiszervezéséről beszélnek most, de látensen ettől sokkal többről van szó. Ez egy háború.
A másik ilyen kardinális pont és feladat a bábkormány számára az energia-politika átalakítása. Tegnap megjelent cikkekben már az orosz gáztól való függőségünkről és ennek áráról szóló cikke jelentek meg a sajtóban, miközben egyszerre a villanyáram és a gáz ármoratóriumáról kezdett beszélni Orbán. Minden összefügg mindennel és itt is tudatos lépésről van szó. Az árvíz összefügg az időjárás-befolyásolással, amiről korábban már sokat írtunk, de ennek okát és azt, hogyan függ össze mindez a magyarországi gáz-helyzettel - amelynek elégetésével elektromos áramot is termelnek-, a következő írás adja meg a választ!
-„ AZ IZRAELI MEDITERRÁN TENGERSÁVBAN ELÉG -VISZONYLAG KÖNNYEN KITERMELHETŐ- FÖLDGÁZ VAN AHHOZ, HOGY AZ EURÓPAI UNIÓ SZÜKSÉGLETEI IS KI LEGYENEK ELÉGÍTVE AZ IZRAELI SZÜKSÉGLETEKEN KÍVÜL. A KITERMELÉS 2012-BEN INDUL.
- LÉTEZIK EGY MAGYAR SZABADALOM AMI ARRÓL SZÓL, HOGY MIKÉNT LEHET A MAGYAR IVÓVIZET EGY KÜLÖNLEGES VEZETÉKEN KERESZTÜL IZRAELBE JUTTATNI. AMEDDIG EZ A VEZETÉK NEM ÉPÜL FEL, KONTÉNERES HAJÓKON FOG MENNI A VÍZ. AZ ORBÁN KORMÁNY MÁR TERVEZ OLYAN ÓRIÁS VÍZTÁROLÓK ÉPÍTÉSÉT AMIKET AZ ÁRVÍZ-ELLENI VÉDELMÉVEL FOG INDOKOLNI, DE AMIK VALÓBAN AZT A VIZET FOGJÁK TÁROLNI, AMI IZRAELNEK LESZ FOLYAMATOSAN SZÁLLÍTVA.
- A VÍZÉRT CSERÉBEN MAGYARORSZÁG IZRAELI FÖLDGÁZT FOG KAPNI. A GÁZ KONTÉNERES HAJÓKON FOG JUTNI EGY HORVÁT KIKÖTŐIG, AHONNAN EGY MÁR LÉTEZŐ VEZETÉKEN ÁT FOG JUTNI MAGYARORSZÁGRA. EREDETILEG IZRAEL ÉS TÖRÖKORSZÁG KÖZÖTT VOLT TERVEZVE EGY GÁZVEZETÉK, ONNAN PEDIG A NABUCCO VEZETÉKEN KERESZTÜL JÖTT VOLNA TOVÁBB AZ IZRAELI ÉS EGYÉB GÁZ, DE AZ OROSZOKNAK SIKERÜLT ÚGY MANŐVEREZNI, HOGY NEM LESZ SEM NABUCCO, SEM IZRAEL-TÖRÖK GÁZVEZETÉK. AZ EURÓPAI UNIÓT EGY OLYAN VEZETÉKEN KERESZTÜL AKARJA MOST MÁR ELLÁTNI IZRAEL, AMELY A MEDITERRÁN TENGER ALATT FOGJA ÖSSZEKÖTNI IZRAELT FRANCIAORSZÁGGAL. A FRANCIA ELNÖK (SÁRKÖZY) MÁR BELEEGYEZETT NEM HiVATALOSAN.
- EZZEL A "IZRAELI GÁZ A MAGYAR VÍZÉRT" KONSTRUKCIÓVAL AZ ORBÁN KORMÁNY AZT CÉLOZZA, HOGY NE AZ OROSZ GÁZT FOGYASZTJA A MAGYAR ÉS UGYANEZ A CÉL AZ EU SZINTEN, MIVEL MIND AZ EU MIND MAGYARORSZÁG MÁR A ZSIDÓ PÉNZELITEK IRÁNYÍTÁSA ALATT VAN ÉS EZEK GYŰLÖLIK OROSZORSZÁGOT AHOGY CSAK EGY ZSIDÓ TUD GYŰLÖLNI. EZEK A ZSIDÓ PÉNZELITEK IZRAEL IRÁNYÍTÁSÁT IS ÁTVESZIK AHOGY MEGSZŰNIK A JELENLEGI ULTRA-CIONISTA NETANYAHU KORMÁNY ÉS EGY OLYAN KORMÁNY KERÜL A HELYÉBE, AMELY NEM CSAK AZ EU ZSIDÓ PÉNZELITEK ÁLTAL LESZ IRÁNYÍTVA, HANEM A TERV SZERINT HAMAROSAN EU TAG IS LESZ.
ERGO: MAGYARORSZÁG SZÁMÁRA AZ IZRAELI GÁZ NEM LESZ OLCSÓBB MINT AZ OROSZ GÁZ, MERT AZT A MAGYAR VIZET AMIVEL FIZETVE LESZ AKÁR MÁSNAK IS EL LEHETNE ADNI JÓ PÉNZÉRT. VISZONT EGY ÓRIÁSI HÁTRÁNYA LESZ MAGYARORSZÁG SZÁMÁRA FELCSERÉLNI AZ OROSZ GÁZ FÜGGŐSÉGET AZ IZRAELI GÁZ FÜGGŐSÉGGEL, MERT IZRAEL NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL KI FOGJA HASZNÁLNI A HELYZETET ARRA, HOGY MINDENT MEGSZEREZZEN MAGYARORSZÁGON AMI ÉRTÉKES, NEM CSAK A VIZET. GYAKORLATILAG HÁLA ENNEK A "GÁZ-VÍZ" KONSTRUKCIÓNAK MAGYARORSZÁG GYORSAN IZRAELI TULAJDONBA KERÜL SZŐRÖSTÜL-BŐRÖSTÜL VAGYIS VALÓBAN IZRAEL II LESZ, AHOGY AZT MÁR TE IS SEJTED RÉGÓTA.
Nos, ez a nagy Orbán terv ami az ország energia ellátását és az orosz gáztól való "függetlenséget" illeti, de ezt a tervet Oroszország mindenáron át fogja húzni. Mivel erre a lapra tesz fel mindent Orbán, ismét egy sánta lovon ül Magyarország, de az is lehet, hogy egy döglött lovon...”
A világban a háború már zajlik az energiáért és amit mi most itt politikaként érzékelünk, alapjaiban minden csak annak álcája és annak fedőtörténete, hogyan tudjanak egymásra nyomást gyakorolni a nagyhatalmak. A kérdés természetes módon merül fel: mit is tudunk tenni, hiszen innen is és onnan is kiszolgáltatottak vagyunk, vagy legalábbis annak látszunk. Véleményem szerint Orbánnak nincsen több dobása és a gáz-kérdés megoldását az oroszok, ugyan úgy mint Irán és Kína is alaposan megfontolják. Korábban írtunk arról, hogy Palesztina partjainál, pontosabban a gázai övezeteben vélhetően ott van egy hatalmas gázlelő hely, amelyre a zsidók igényt tartanak és talán az egész politikai maszlag, mészárlás és népirtás erről kell szóljon, ahogyan a mostani segélyakciók is éppen ezt az izraeli pozíciót akarják gyengíteni és rámutatni a kulcskérdésre. Jogos az a kérdés, hogy amint az Ázsiai Unió és a Dél-amerikai Unió szövetsége az amerikai neokhón zsidó érdekekkel egyeztetve, az EU-t és bilderbergéket is nagyjából békés úton meggyőzve képes lesz kihúzni az izraeli időzített bomba gyutacsát, úgy ez Magyarországra vajon milyen hatással bír majd? Ha a Közel –Keleten háborús helyzet alakul ki (már az van), akkor onnan megindulhatnak a zsidók az előkészített magyarországi szálláshelyeikre, DE felmerül a kérdés, hogyan? Egyelőre megy a diplomáciai manőver és Putyin is egyre mélyebben veszi át az irányítást. Már nem Obama nyilatkozgat az izraeli kérdésekben, hanem ő. Azt mondja, hogy meg kell vizsgálni Izrael hozzáállását a régió helyzetéhez és elkövetett cselekedeteit ezek tükrében kell szemlélni. Egyelőre csak halvány fenyegetést tett feléjük, mégpedig a szankciók szükségtelenségét hangsúlyozva (ez diplomáciai nyelven finom utalás a rendszabályok bevezetésére), miközben nemzetközi szinten tartja kezében az iráni helyzetet is. Ügyes húzási vannak, ahogy látom szépen csinálják. Közeb az EU is az oroszok irányába fordulva nyithat Kelet irányába. Van megegyezés a németekkel és most a franciákkal is együttműködésről esik szó, közös kötelezettségvállalás mellett. Ha kitör a fegyveres béke a Közel-keleten, akkor Izraelnek nincs más választása, csak megadni, vagy megsemmisíteni magát. Amint az USA kihátrál mögülük és az EU-t is elfeledhetik, mert külön előnyös szerződésekkel elköteleződnek a keleti blokk irányába, értelmetlen lesz a zsidók erőlködése. Egy blokád könnyen térdre kényszerítheti őket és ha fegyverhez nyúlnak, akkor végük van. Nem gondolom, hogy a magyarországi és egyéb zsidó telepekkel más lenne a helyzet egy nyílt konfliktus esetén. Egyszerűen értelmetlen lenne ide települnie bármilyen hébernek, pontosan a medve szájába és meg sem tudnák tenni, amit katonai fordulatot venne a nemzetközi helyzet.
Orbán lépései logikusak a régebbi zsidó-betelepítési program ismeretében, de a megváltozni látszó nemzetközi helyzetet értelmezve olyan utat választott, ami nincs is és az a ló már döglődik, vagy éppen meg is döglött, ahogy látom. Károkat lehet okozni, az embereken lehet még ütni, de hosszabb távon ennek semmi esélyét nem jósolok.
forrás: postaimre.com
Szerk. megj.: Döbbenetes és elképesztő a fentebb leírt terv de lássuk be, hogy nem sokat tett a lakosság legnagyobb része ez elmúlt évtizedekben, hogy valódi, egységes és ÉBER (nem héber) nemzetté váljon! Beoltatjuk magunkat disznónáta ellen, mikor már mindenki tudta, hogy nem más az egész, mint a gyógyszermaffia ámokfutása. Esszük a mérgezett szemetet, órákon kersztül bámuljuk a józsibarátban a mérhetetlenül primitív cirkuszt és más ocsmányságokat, amit a szintén nem magyar média elénk dob. Teszünk mi bármit is, hogy észrevegyük a manipulációkat? Igyekszünk mi magasabb szellemi szintre emelkedni, hogy átlássunk a gyűlöletkeltésen és a politikia hülyítésen? Ha nem vagyunk képesek fejlődni és összefogni, soha nem kapjuk vissza az országunkat! A föld és a víz, vagyis az ÉLETTÉR az egyetlen, ami valódi értékkel bír és nem a bank-teremtette hitel, meg a csalafinta értékpapírok. Ezt "ők" pontosan tudják! Ezért képesek évszázadokon át kitartó munkával lazítani és bomlasztani a hitet, családot, erkölcsöt és mindent ami szükséges az élet fennmaradásához. Ne dőljünk be nekik, elég ha csak szeretettel és jó szándékkal fordulunk egymáshoz és senkit nem hagyunk magára a bajban! Az aternatív, pl. természetjog alapú gazdaság és a szolidaritás olyan nekik, mint ördögnek a tömjénfüst, az összefogással szemben pedig teljesen tehetetlenek. - Gondolkodjunk, tehát legyünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése