2012. szeptember 2., vasárnap

Az "évszázad" legnagyobb átverése


Az "évszázad" legnagyobb átverése


Az "évszázad"  
átverése


Tisztelt olvasó!
 
Az NCK 2011. júliusa óta -a lehetőségeihez mérten- közzéteszi azokat az írásokat, dokumentumokat és szakértői jelentéseket, amelyek segíthetik a becsapott „devizaadósokat” jogaik érvényesítésében.
Mivel nem tudhatjuk pontosan, hogy kinek segíthetnek az oldalainkon elérhető dokumentumok, ezért kérjük, ha lehetősége van rá ossza meg ismerőseivel az alábbi információkat.
 
Oldalainkon, a „Dr.Léhmann” menüpont alatt időrendi sorrendben elérhetőek az ügyvéd úr írásai, valamint fontos dokumentumok is letölthetőek.
(A letölthető dokumentumok mindig az adott oldal alján találhatóak!)
 
Itt található többek között pld.: a banki per előkészítő irata, a svájci frank alapkamata 2006.12.01-től 2011.12.01-ig, a Hivatalos MNB deviza-középárfolyamok 2006. január 1-től 2011. november 01-ig  - HUF/CHF -, de itt olvasható  az  „Ombudsmani jelentés a közjegyzők tevékenységéről” is!
 
Idézet: "..Megállapítom, hogy Alkotmány 2. § (1) bekezdésében rögzített jogállamiságból eredő jogbiztonság követelményével, s az annak részeként tekinthető tisztességes eljáráshoz való joggal összefüggésben, továbbá az Alkotmányban rögzített tulajdonhoz fűződő alkotmányos jogot megsértette az Országos Közjegyzői Kamara, mert elmulasztott olyan intézkedéseket, melyek valóban gondoskodnak a pozíciójukban és felkészültségükben sokszor szélsőségesen kiszolgáltatott ügyfelek megfelelő tájékoztatásáról.." 
 
 
Kérjük, ossza meg ismerőseivel is az információt!
 
Üdvözlettel
 
Nemzeti Civil Kontroll
 
 
„Meggyőződésünk, hogy a világuralomra törő, mindent és mindenkit birtokolni, befolyásolni akaró globális pénztőkének az érdekei, alapvetően ütköznek az egyes nemzetek és kultúrák gazdasági érdekeivel, valamint erkölcsi és kulturális értékeivel! 
Az erőszakos globalizáció nem csak az egyén alapvető jogi és szólásszabadságát korlátozza, hanem a nemzetek, kultúrák pusztulását is magában hordozza! 
 
A globális nagytőke a politikusaink túlnyomó többsége és médiafölénye segítségével folyamatosan hazug és hamis ígéreteket és üzeneteket küldött a magyar társadalom felé, melyekkel nagyrészt elhitette, hogy az alapvető nemzeti és erkölcsi értékekkel szemben a pénz és profitközpontú szemlélet általános bevezetése, térnyerése és elfogadtatása az üdvözítő és egyetlen járható út.
 
A napjainkra kialakult gazdasági és erkölcsi fertőben egyes politikusaink a saját maguk által hozott törvények védelmét élvezve szabadon fosztogatják és teszik tönkre országunkat, illetve a hazai vállalkozásokkal szemben magas kedvezményeket biztosítanak a multinacionális nagytőke számára. Ennek is köszönhető, hogy a hazánkban működő idegentőkés külföldi tulajdonú cégszektor szereplői szinte „szivattyúval” pumpálják ki országunkból az itt megtermelt profitot, miközben hazánkban munkahelyek szűnnek meg, hitelek dőlnek be, emberek fagynak meg, családok kerülnek az utcára és a jövőképpel nem rendelkező Magyarság lassan, de biztosan kezd beleroppanni a nagytőke szorításába.
 
A kialakult káoszban a köz és jogbiztonság szinte megszűnt, a bűnözés virágzik, és az etnikai feszültségek napról napra erősödnek.
 
Mivel a politikusok, döntéshozók nagy része a korábbi árulásaik következményeként mára már képtelen megvédeni a Magyar Nép korábban garantált alkotmányos alapjogait és érdekeit a multinacionális tőkével szemben, ezért inkább törvényekben, rendeletekben szabályozva csorbítja azokat,  és így igazítja a kialakult helyzethez.
 
Ezekkel a lépésekkel, e politikusok és döntéshozók napról napra közelebb taszítják a nemzetet ahhoz a gazdasági és erkölcsi szakadékhoz, ahonnan már nincs visszaút!”
 
NCK
 


Varga István  
MNB


Az évszázad banki csalása a deviza alapú hitel.



(Hanganyag-kattints a lejátszóra) Varga István, az MNB Felügyelő Bizottsági tagja szerint nemcsak az évszázad csalása a banki deviza alapú hitelezés és a szerződések, de még ráadásul számviteli trükközés is folyik.

Az évszázad banki csalása a deviza alapú hitel.

Időt kérek c. műsor, a Kossuth rádióban hangzott el.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése