2012. június 30., szombat

A zsidó állam két éve titkos háborút folytat Magyarország ellen

A zsidó állam két éve titkos háborút folytat Magyarország ellen 
2012. június 26. 09:49 Kostás Roland - Hunhír.info 

A székely apostol, Nyirő József újratemetése körüli hazai és nemzetközi hisztériakeltés, a holokauszt-cápa Elie Wiesel bohóckodása, a magyar házelnök izraeli kitiltása, illetve az ellene, és hivatala ellen folytatott liberális médiakampány valójában csak egy célt szolgál. Elterelni a hazai és a nemzetközi közvélemény figyelmét arról, hogy a zsidó állam gyakorlatilag az Orbán-kormány hatalomra kerülése óta titkos háborút folytat Magyarország ellen. 

Az utóbbi hetekben a hírekben gyakran szereplő Flame nevű számítógépes szupervírus kapcsán az izraeli kormány néhány hete tagadta, hogy bármi köze lenne az egész ügyhöz.
A Washington Postnak egy magas rangú amerikai hírszerző-ügynök megerősítette: előkészítik a csatamezőt egy újabb fajta fedett akcióhoz. 


Az iráni program ellen készített cyberfegyver-kollekció sokkal messzebbre nyúlik ennél. Több mint hatszáz különböző célpontot támadott meg főként közel-keleti országokban. De itt a legmegdöbbentőbb, és mára már nyilvánvalóvá vált tény: ezeken az országokon kívül egyedüli európaiként Magyarország intézményi számítógépes rendszereit is megtámadta.
A zsidó állam tehát titkos cyberháborút folytatott Magyarország ellen. Ezért kell a cionista világmédiának és hazai hadoszlopainak nyirőzni meg kövérezni, hogy a magyar állam az aljas vádaskodásokkal legyen elfoglalva, s meghunyászkodva magyarázkodjon ahelyett, hogy a szőnyeg szélére állítaná az izraeli nagykövetet: Te Móricka, vagy hogy hívnak, figyelj csak ide: hogy lehet az, hogy Magyarországon él a közép-európai zsidóság legnagyobb csoportja békében is biztonságban, ennek ellenére országotok cyberháborút folytat ellenünk, magyarországi számítógépek tucatjait fertőzve meg, azokat irányítva, azokról adatokat lopva. 


Az utóbbi hetekben a hírekben gyakran szereplő Flame nevű malware állítólag a Közel-Keletet és Afrikát támadta, de magyar szakemberek felfedezték, és eddig senki sem cáfolta meg őket: egyedüli európaiként Magyarország intézményi számítógépes rendszereit is megtámadta. A kártevőt először még 2010-ben a Kaspersky Lab azonosította, azonban reflektorfénybe csak mostanában került, miután felfedezték, hogyan és hol terjedt el.
A Kaspersky azt állította, hogy a támadások mögött szinte biztosan kormányszintű utasítások állnak, a legnagyobb célpont pedig Irán. A legtöbben úgy vélték, hogy a vírus mögött az Amerikai Egyesült Államok és Izrael állnak. A Washington Postnak egy magas rangú amerikai hírszerző-ügynök mindezt megerősítette: 


"Ez arról szól, hogy előkészítik a csatamezőt egy újabb fajta fedett akcióhoz.
Az iráni program ellen készített cyberfegyver-kollekció sokkal messzebbre nyúlik ennél."
A forrás emellett azt is elárulta, hogy a Flame mellett az iráni létesítményeket támadó Stuxnet vírus is ugyanazoktól, és ugyanabból a célból született. 


Az ügy - amelyben a CIA, az NSA és az izraeli hadsereg is együttműködik - mindkét ország számára meglehetősen kínos, főleg, hogy az izraeli kormány néhány hete tagadta, hogy bármi köze lenne az egész ügyhöz. 

A Flame malware-t a valaha felfedezett egyik legkifinomultabb vírusnak tartják a biztonsági szakértők. A kémkedésre fejlesztett kártevő a fertőzés után mindennapi funkciók fölött veszi át az irányítást, és miközben Microsoft-rutinnak álcázva frissítésnek látszik, a kódja aktiválhat mikrofonokat, webkamerákat, rögzítheti a billentyűzeten írtakat, képernyőmentéseket készíthet, kiszedheti a képek metaadait, valamint parancsokat küldhet és fogadhat Bluetooth-on keresztül - természetesen mindezt vissza is küldi a fejlesztőinek. 

Tehát a kérdés továbbra is: Magyarország állítólagos nagy barátja, Izrael miért indított titkos háborút hazánk ellen. 

Kapcsolódó hírek: 
    Nagy barátunk, Izrael indított ellenünk kiberháborút? 

   "Közép-Európa komoly tartaléka az uniónak" - Az uniós tagállamok integrációjának mélyítését tartja szükségesnek az euróövezeti válság kezeléséhez a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára. (fidesz.hu

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése