2012. március 1., csütörtök

Elismerték, hogy a sertésinfluenza elleni védőoldás krónikus idegrendszeri megbetegedést okozhat

Elismerték, hogy a sertésinfluenza elleni védőoldás krónikus idegrendszeri megbetegedést okozhat 
2011/10/11 IdőkJelei 

Miután megdönthetetlenül bebizonyosodott, hogy a sertésinfluenza elleni védőoltás narkolepsziát, egy krónikus idegrendszeri betegséget okoz, Finnország a nyilvánosság előtt is elismerte a tényt. A narkolepsziában szenvedők időnként, a normális ébrenlét alatt, egyik pillanatról a másikra, befolyásolhatatlanul elalszanak. A tény elismerésekor a finn kormány kijelentette, hogy életük végéig fizetni fogja annak a 79 gyermeknek az orvosi kezelését, akiknél a betegség a sertésinfluenza védőoltás miatt alakult ki. 

A narkolepszia nem az egyetlen mellékhatása az oltásnak. A 79 gyerekből 76 hallucinációkat is lát és időnként "teljesen megbénulva esnek össze," (hirtelen tónusvesztés, kataplexia) mondják a finn kutatók. 

Ami megdöbbentő, hogy a durva mellékhatások tévedést kizáró megállapítása ellenére, szóba sem került a minden tudományos alapot nélkülöző és teljesen felesleges influenza elleni oltások felfüggesztése. 

Az influenza elleni védőoltások nemcsak károsak a gyerekek egészségére (amit most már a hatóságok is kénytelenek voltak belátni), de még csak nem is működnek! A D-vitamin rendszeres szedésével bármilyen oltásnál sokkal hatékonyabban védekezhetünk az influenzás megbetegedések ellen. 

Az Egyesült Államok nem hajlandó belátni, hogy a védőoltások károsak lehetnek 

Az Egyesült Államok kormánya természetesen most sem hajlandó elismerni, hogy a védőoltások károsak lehetnek. A kormány, a gyógyszer gyártókkal karöltve erőlteti az emberekre a tündérmesét: a védőoltások biztonságosak és hatékonyak, ami alatt azt értik, hogy nem károsak és mindenkinek használnak. (Hozzá kell tegyük, hogy természetesen Magyarországon is ilyenkor ősszel indul be újra a védőoltások melletti kampányolás a gyógyszergyárak részéről. "Most adassuk be az oltást, amíg még nem késő!" hallani szinten minden rádióban a különböző gyártókat képviselő "orvos szakértőktől.") 

Az igazság ettől nagyon is eltér 

A védőoltások több millió gyereknél fejtenek ki káros hatást évente, csak sajnos ezeket a "mellékhatásokat" (enyhe elmezavar, az immunrendszer legyengülése, tanulási zavarok, stb.) soha nem lehet az oltóanyagokra bizonyítani. A védőoltások egyébként nem valami hatékonyak a fertőzések megakadályozásában. A védőoltások gyártóinak saját kutatási eredményei is azt mutatják, hogy az oltások csupán minden századik embernél működnek, ami azt jelenti, hogy a másik 99 esetben semmi hasznuk. 

Ahelyett, hogy elismernék, hogy a védőoltás autizmust okoz, az amerikai kormány, a gyógyszergyártókkal szövetkezve, létrehozta a Védőoltásból Eredő Károk Kompenzációs Központját, egy olyan szervezetet, ami pénzt ad a maradandó károsodást szenvedett gyermek szüleinek a hallgatásért, hogy azok nehogy bíróság elé vigyék az ügyet. 

Ami még ennél is rosszabb, hogy az egészségügy, amit erősen befolyásolnak, vagy mondhatni dominálnak, a gyógyszeripari érdekek, nem hajlandó népszerűsíteni a D-vitamin jótékony hatását az influenza megelőzésében. Pedig a D-vitamin szedése biztonságos, hatékony és nem drága. 

Miért nem népszerűsíti a gyógyszeripar a D-vitamint? Mert sok milliárd dollár haszontól esne el a D-vitamin által megelőzött betegségek miatt. 

A védőoltások és az autizmus 

A logikusan gondolkozó és őszinte emberek agyában nem kérdéses, hogy a védőoltások károsítják az idegrendszert, így például (de nem kizárólag) autizmust is okoznak. 

Kizárólag a multinacionális gyógyszeripari cégeknek dolgozó tudósok hajtogatják, hogy a védőoltások nem okoznak autizmust, illetve, hogy azok teljesen biztonságosak. 

Aki szeretne mélyebben elmerülni a témában, ajánljuk a Merck gyógyszercég vezető védőoltás kutatójával, Dr. Maurice Hilleman-nal készített interjút, melyben a tudós többek között azt is elmondja, hogy a védőoltások több tucat "titkos" rákkeltő vírust tartalmaznak (az interjú videón is megtekinthetőITT). 

Sokan azt sem tudják, hogy Dr. Jonas Salk, a védőoltások "nagyapja", akinek a gyermekbénulás elleni védőoltás kifejlesztését tulajdonítják, szörnyű emberiségellenes bűntetteket hajtott végre büntetlenül az "orvostudomány nevében", hogy az oltást kifejlessze. 

Tulajdonképpen a védőoltások és modern gyógyszerek történelmét csupa ilyen és ehhez hasonló történetek szegélyezik, miközben maguk a gyógyszergyártók megpróbálják dicsőséges fényben feltüntetni tevékenységüket a nyilvánosság szemében. Az igazság sajnos merőben más: a védőoltások mindig is betegségeket okoztak, melyekből a gyógyszeripar hasznot húzhat. 

Akik ilyen bűntettekre hajlandóak vajon visszariadnak attól, hogy gyerekeket betegítsenek meg? A gyógyszeripar urai keményvonalas gonosztevők. A Bayer korábbi elnöke például náci háborús bűnös volt, akit a Nürnbergi perben ítéltek el. Nehéz elhinni? Ideje felfrissíteni történelmi ismereteinket: 
    
"Dr. Fritz ter Meer, az IG Farben igazgatójaként közvetlenül részt vett a Ciklon-B ideggáz kifejlesztésében, ami több millió ember halálát okozta a II. Világháború alatt. Meer-t a Nürnbergi perben hét év börtönre ítélték, de Rockefeller és az akkori amerikai német biztos, J.J. McCloy közbenjárására négy év után szabadon bocsátották. A népirtásért és emberiség elleni bűntettekért elítélt, tetteit soha meg nem bánó Fritz ter Meer, a Bayer gyógyszeripari cég elnökeként tért vissza a szabad életbe. A pozíciót 1961-ig töltötte be. 1962-ben az ő kezdeményezésére állt fel az Egészségügyi Világszervezet és a FAO (az ENSZ mezőgazdasági és élelmezési szervezete) által támogatott Codex Alimentarius Bizottság, ami elvileg a fogyasztók egészségét hivatott védeni, de valójában a gyógyszeripar irányítja és egyetlen célja, hogy minél több gyógyszerfogyasztót termeljen."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése