2011. november 12., szombat

Élet a holdon, amit a kormány eltitkol

Nasa beismerő vallomás egy nyugdíjba vonuló dolgozótól...,..igaz nem sokra rá..balesetben meghalt...mégis igaz: van belső föld...


http://youtu.be/r_9L_NXYyVA

http://youtu.be/D2NUXUzqpbk


Élet a holdon, amit a kormány eltitkol (teljes)

1,8 millió fénykép van a Holdról a Clementine Project jóvoltából, de azt néhány kivételével egyetlen egy ember sem nézheti meg!

Nem kráterek vannak a Hold felszínén, és nem is szürke a Hold felszínének a színe. Van ott valami más...egészen más.... és még mindig ott van... 50 éven át leplezték a Titkok Titkát, de most a lepel lehullani látszik! A Holdunk 1 milliárd évvel idősebb, mint a Föld. S ez azt jelenti, hogy nem a Földbe csapódott bolygó általi törmelékből keletkezett. S a NASA ezt mindig is jól tudta. Nem kőzetmintákért ment az APOLLO összesen 17 csapata, hanem az idegen technológiáért. Japán, Kína és a többi nagy állam sem a kőzetmintákért áldoztak annyi pénzt. Mindenki akart az idegen technológiából. 1994-ben még aktív ÉLET volt a Holdon, s ez azóta sem változott... Az sem véletlen, hogy amikor megkérdezték a NASA-t, hogy miért nem csinál képeket a Hubble űrtávcsővel, azt mondták, hogy túl fényes képet adna. S amikor végre készítettek vele képet, azt fekete-fehérben mutatták. Elgondolkodtál már azon, hogy miért fekete-fehér az összes holdról készült kép?

http://youtu.be/rG4ocKkT3jA

3 megjegyzés:

  1. Szerintem menj el egy szakuzletbe, es vegyel magadnak egy tavcsovet...
    bybrumy@gmail.com

    VálaszTörlés
  2. Olyan távcsövet úgysem kap amivel részletesen tudná megfigyelni a holdfelszínt, ahhoz már jó kis Newton távcső kellene.

    VálaszTörlés
  3. A távcső világa című könyvbe van egy szines kép a holdról, 35évvel ezelötti könyv, nagyon
    sötét zöld és nem szürke a hold szine. Azt írják, hogy 90%-ban elnyeli a fényt a hold felülete.

    VálaszTörlés