2011. november 14., hétfő

A frankhitel csapdája...


...vegyél nagy levegőt, rázd meg magad
"Bankár barátom" hétről, hétre idegesebb. Mi az oka a nagy nyugtalanságnak?

Jött egy ember, egy könyvkiadó, aki megelégelte a bankok pökhendi önkényét.. Látva a nyomort, példátlan dolgot vitt véghez másfél hónap alatt. Életre hívta a hiteltársulatot, mely felbolygatta a pénzvilágot. Nincs olyan hét, hogy ne szerepeljen a médiában.

Másfél hónap alatt több mint 35000 ember állt mögé.
Másfél hónap alatt összegrundolt 320 milliárd hitelállományt.
Alternatívát ajánlott a devizahitel megoldására.
Ekkora támogatással a háta mögött a kormány kénytelen volt meghallgatni, fontolóra venni az alternatív megoldást. De eddig választ nem adott.
A bankárok megijedtek, időt akarnak nyerni, érzik, hogy ez a tömeg nem tűri tovább a fosztogatásukat. Két hét múlva saját javaslatot tesznek a kormány asztalára megakadályozva, hogy a hiteltársulat saját bankot (Webbank) hozzon létre. Vajon miért nem mozdultak meg az elmúlt két év alatt? Nagyon időrabló dolog lehet szerencsétlen emberek lakásait árverezni, családokat nyomorba dönteni. Mert eddig ezt csinálték.

Ezt a szerveződést Doubravszky György hívta életre, melyet több neves közgazdász támogat, biztosítva a alternatívák szakmai hátterét, megalapozottságát

Ismerd meg a hiteltársulást: www.hiteltarsulas.hu

Támogassuk egy magyar bank megalakítását, www.webbank.hu

A devizahitelekből származó extraprofit kivándorol az országból az anyabankokhoz Mindez azért történhetett, mert az embereket megtévesztették, nem adtak forint hitelt, így kénytelenek voltak deviza hitelt felvenni, ha lakást akartak.

Most meg háromszor kell kifizetni a lakásukat, de a végén mégsem lesz az övék, mert a törlesztésbe belefulladnak, a lakást meg elárverezik.

Ez rendjén van így? Miért kell nekünk mindenért háromszoros pénzt fizetni?

Erre a problémára keres megoldást a hiteltársulás. Itt segíthet egy tiszta magyar bank (Webbank) mely a magyar embereket segíti.

Most már gondoljunk magunkra, ne támogassuk a szegény nyugati bankokat. Igaz, hogy ők nagyon szeretik a magyarokat, mi készséggel kifizetünk mindent, velünk nem kell tisztességesen elszámolni! Nagy szeretetükben kifosztanak, elveszik lakásunkat, többeket öngyilkosságba kergetnek.

Szerinted rendjén vannak ezek a dolgok? Nyugodtak lehetünk?

Szép estét kívánok, Szopka Zoltán
A vebbank címe: http://www.webbank.hu/

*** www.nemzetihirhalo.hu ****

1 megjegyzés:

  1. Érdekes írás .
    De haladjunk sorban,először létre kellene hozni egy SZÁMLAVEZETŐ PÉNZINTÉZETET .
    A folyószámla költsége több mint 2.000 forint .
    Egy Magyar web-bank ezen is sokat segítene .

    VálaszTörlés