2011. november 11., péntek

A VÉGÍTÉLET - ZUHANÁS AZ APOKALIPSZIS FELÉ


Beszélgetés a szerzővel:

1. rész

http://kuruc.info/r/6/58488/

2. rész

http://kuruc.info/r/6/73323/

3. rész

http://kuruc.info/r/6/80635/



A könyvről röviden:

A kötet szerzője MOLNÁR TAMÁS (1955, szeptember 28. -) az „örök ellenzéki”, képzőművész, író, publicista.
*
Ez a 2011-ben megjelent könyv arról szól, hogy miért az ősi hit, a magyar eredetmítosz és ősvallás adhat csak kivezető utat a káoszból.

„Lényegében már 2009 őszén összeállt ez a mostani kötet, melynek kiadásával egyáltalán nem kapkodtam. A személyes lelki és szellemi metamorfózisnak és az ebből felfakadó spirituális üzenetnek először bennem kellett megérlelődnie.

A 2006-os évet életem legtragikusabb esztendejének tartom. A brutálisan szétvert nemzeti öntudatra ébredés és társadalmi lázadás során saját bőrömön is megtapasztaltam, hogy mit is jelent valójában a fehér ember végsőkig „demokratizált”, agresszív, képmutató, eltorzult és beteg civilizációja. Kiteljesedett bennem a magyar kórkép. A Jobbikból való kilépésemmel pedig végleg lezártam a több mint harminc esztendeje vívott, igen küzdelmes politikai életutam.

Ez volt az a fordulópont, amikor teljesen szertefoszlott minden idealisztikus elvárásom, naiv hitem és ostoba reményem, amely a demokráciát, a pártpolitikát és a közéletet övezte. Rá kellett döbbennem, hogy minden ezen a külső, manipulált felszínen véghezvitt áldozatvállalás teljességgel felesleges és értelmetlen zsákutcába torkollik. Teljesen egyértelmű, hogy a magyarság jelenlegi katasztrofális helyzetére és állapotára nincs politikai és közgazdasági, vagyis hatalom- és pénztechnikai megoldás!

A gyorsuló ütemben aláhulló világban ugyanis teljesen eluralkodott a gátlástalan parazitizmus. Az élősködés áthágott már minden ésszerű korlátot és határt: „benyelte” az Istent, a vallást, a politikát, a gazdaságot, a kultúrát, le egészen az egyéni szintekig. Nivellált, megosztott, kifosztott és felzabált minden egyéni és közösségi értéket. Mintha nagyon is tudatos kezek kihúzták volna az emberi civilizáció tégelyéből a dugót, úgy ömlött ki, folyt el minden érték, szépség, jóság és harmónia körülöttünk.

Teljesen megfordult a teremtett rend hierarchikus struktúrája: az isteni szabad szellem a földbe süllyedt és anyagba döngöltetett, miközben a mocsok az egekig emelkedett. Szellemi és lelki értékek helyett a hatalom és a pénz teremtett aljas és minden gazságra kapható új „eliteket” és kasztokat. Cseppet sem csodálkoztam tehát azon, hogy erről a drámai folyamatról őszintén értekező kötetek nehezen találnak utat az olvasókhoz.

Én sem találtam sokáig kiadót, hiszen nem érdeke senkinek sem, hogy a halál kultúrájának kapujában felébredjen valaki a reá nehezedő, bekódolt és hamis dogmákból. Mivel azonban egyre inkább elérkezett és beérett az idő a sorsfordító változásokra, isteni segítséggel egyre többen felébrednek és feleszmélnek körülöttünk.

Az emberi lények többsége ma már öntudatlanul is érezni kezdte a végső bajt és a létfordító változások szükségszerűségét. Ennek a tömeges ébredésnek – és nem utolsó sorban nagyszerű barátaimnak – köszönhetem én is ennek a kötetnek a létrejöttét és kiadását”.
*
EMLÉKEZZ! „A népek, amelyek a rájuk kötelező és megbízatásszerű törvényt elhanyagolták és azzal visszaéltek, azt nem követték és tisztelték, istentelen népek, szolgaságba süllyedtek, életük az erőszak és szolgaság között hánykolódott, és helyzetükből addig nem szabadulhattak, amíg meg nem törtek, amíg nem hullottak térdre és nem imádkoztak megmentőjükért”.
(Zarathusztra)
*



A „VÉGÍTÉLET - ZUHANÁS AZ APOKALIPSZIS FELÉ” gondolatköre az alábbi TARTALOM szerint követhető nyomon:

- A SZERZŐ ELŐSZAVA: (A szent négyesség);
- KIÁLTVÁNY AZ IFJÚSÁGHOZ;

Első könyv: Égből a földre

- A FÜGGÖNY ELŐTT: (Az elmélkedés ideje);
- AZ ELSÖTÉTEDÉS KORA: (A zuhanás folyamata);
- A KERESZTÉNYSÉG MEGFESZÍTÉSE: (Isten és a vallás materializálása);
- A ZSIDÓSÁG KÜLDETÉSE: (A végítélet előkészítése);
- A CIONIZMUS HARCOS VILÁGVALLÁSA: (A „homok” globális uralma);
- A ZSIDÓ-MAGYAR SZEMBENÁLLÁS: (Anyag a szellem ellen);
- AZ ANTIKRISZTUS ELJÖVETELE: (A végidők közeli jelei);

Második könyv: Földről a földre

- A MAI VILÁGVÁLSÁG: (A kezdet vége, a vég kezdete);
- A PÉNZHATALOM: (A világ gyarmatosítása);
- AZ UZSORÁSOK KIVÁLASZTOTT KASZTJA: (A bankárbűnözés);
- A POLITIKAI ÁRMÁNYKODÁS: (A politikusbűnözés);
- A RENDETLENSÉG KORSZAKA: (A cigánybűnözés ellen);
- A FÜGGÖNYÖN TÚL: (Az elit akarata és bátorsága);

Harmadik könyv: Földről az égbe

- A MAGYAR ŐSSZÖVETSÉG FELTÁMADÁSA: ( A keresztény - magyar kánon);

Negyedik könyv: Égből a lélekbe

- INTERJÚ EGY VETERÁN ELLEN­FORRADALMÁRRAL: (Beszélgetés Molnár Tamás képzőművész íróval);

Ötödik könyv: Lélekből az életbe

- KALANDREGÉNYES ÉLETRAJZ - UTÓSZÓ:

A szerző Molnár Tamás ajánlása:
„Ajánlom ezt az olvasókönyvet Magyarország lelkes ellenforradalmi ifjúságának! Ajánlom továbbá azoknak a „pogányoknak”, akik hisznek és bíznak az eljövendő magyar - keresztény eredetmítosz és ősvallás feltámadásában. Végül de nem utolsó sorban azoknak ajánlom ezt a különös kötetet, akik Mammon istenén túl, még képesek megtapasztalni, megérinteni és gyakorolni az önzetlen szeretet művészetét. LEGYETEK JÓK - HA TUDTOK! LEGYETEK NAGYLELKŰEK ELLENSÉGEITEKKEL!

*
A „VÉGÍTÉLET - ZUHANÁS AZ APOKALIPSZIS FELÉ” című ezen kiadványt azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik az apokalipszis, (azaz a világ vége és az előtte bekövetkező szörnyűségek gondolatköre) iránt érdeklődnek, és a szerző okfejtéseinek megfelelően kívánják nyomon követni a tradicionális és a gnosztikus, (azaz a kereszténységtől jelentősen, éppen az elvi alapjaiban eltérő) olvasókönyvet, a végső időkről, a magyar feltámadásról, a jelenlegi ateista, materiális pénzvilágról, a borítólapon látható mellbevágó és több síkon is értelmezhető keresztre feszített Turulmadárról.
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése