2011. augusztus 3., szerda

Segítség kutyusoknak,- Lelenc Tanya



Kedves Barátaink, Támogatóink!

A Lelenc történetében óriási fordulóponthoz érkeztünk.
Ha sokan segítetek, akkor a Lelenc Kutyák lakhatását szeptember 1-jétől egy csodás, kényelmes, idilli környezetben fogjuk biztosítani!
Azt gondoljuk meg kellett hozni a döntést: immár nem fenntartható a mentett kutyák panzióztatása. Egyrészt a kutyák komfortja szempontjából nem, másrészt anyagilag nagyon nem.

A terület Őrbottyánban található, egy 11 hektáros tanya 4 hektárja a miénk! Két komfortos, hangulatos kis lakás pedig azt teszi lehetővé, hogy a kutyák mellett napi 24 órában legyen gondozó.

A kutyaszobák egy jól szigetelt épületben találhatók, tágasak, méretük 2,5x3 m. 18 ilyen szoba várja a költöző Lelenceket.
Még két fedett ló-beálló is rendelkezésre áll, ez később kutyaszobává alakítható.

15 kutyaszoba elé kifutókat szeretnénk, amelyek mérete 2x2,5 m  illetve 3x2,5 m lesz.
A kifutók költsége 1,5 millió forint.

A ház közvetlen környezetét körbe kell keríteni, 30x50 m-es terület, falécek, eléjük drótháló. Az a terület, amelyen a kétállásos faépítmény van, 15m x 20 m, ezt is körbekerítjük.
Egységes, biztonságos, tartós, de a későbbiekben mozdítható megoldást alkalmazunk.

Itt minden álmunkat megvalósíthatjuk a segítségetekkel, közreműködésetekkel!
A Lelenc Tanya elindításához, fenntartásához kérjük a segítségeteket!
Az álmunk megvalósításához anyagi támogatásotokra is óriási szükségünk volna, és azért, hogy ne kelljen pénzt költeni arra, ami az otthonotokban fellelhető és felesleges, eszközök felajánlására is számítunk.
Sok dologra volna szükségünk, ezek listáját megújult weblapunk www.lelenc.hu Hogyan segíthetsz? rovatában tesszük közzé.

Azt szeretnénk, ha ez a hely több lenne, mint kutyák átmeneti szállása, azt szeretnénk, ha itt kutya és ember egyaránt OTTHON érezné magát.  
Nagyon hálásak lennénk mindennemű segítségért.
Arra kérünk mindenkit, legyen részese ennek a csodálatos otthonnak a kialakításában: kérjük az anyagi segítséget, a tárgyi felajánlásokat, és segítséget kutyaházak készítésében, kifutórácsok festésében például.
Számlaszámunk: Lelenc Kutyamentő Egyesület 16200106-00142816
Az előkészületekhez, és a költözés után a békés, örömteli kutyázáshoz szeretettel várunk minden jelenlegi és jövendőbeli Lelencest.

Kérjük, levelünket küldjétek tovább barátaitoknak, ismerőseiteknek!

Lelenc Kutyamentő Egyesületwww.lelenc.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése