2011. június 15., szerda

M E G H Í V Ó

M E G H Í V Ó

Várunk minden tenni akaró embert,
2011. Napisten havának (június) 19-én
10 órától 18 óráig tartó,

a Szent Korona Értékrendet
- hagyományos társadalomszervezési rendszerünket -
felépítő, ismeretátadó Szerre.

Közvetíti:
Dr. Halász József

Helyszín:
Magyar Kultúra Alapítvány Székháza
(Budai Várban a Mátyás templom mellett)
Budapest, I. Szentháromság tér 6.
I. emelet, II. sz. előadóterem


Orosházi Ferenc Trianon napján meghirdette a Magyar Egység Napját Nagyboldogasszony Napja előestéjére, Új Kenyér havának (augusztus) 14. napjára.
Minden magyar embernek végre látnia kell, hogy gondolkodási mód (paradigma) váltással létrehozott tényleges rendszerváltás létérdekünk. Mindannyiunk érdeke, hogy ez az esemény annak a folyamatnak a befejezése legyen, amit Vizeshétfőn (április 18-án) kezdtünk. Az Alkotmányozó Szerrel az egyetemes magyarság lélekben visszavette szabadságát. Ezzel elindult az alulról építkező önrendelkezésünk megteremtésének folyamata.
Ez felelősségteljes feladat mindannyiunk számára. Alulról, a településektől kell felépítenünk az elöljáró (tisztségviselő) és képviselő testületeket. Annak biztosítékát, hogy ez összehangolt tevékenység eredménye legyen, a Szent Korona Értékrend tábla (mátrix) rendszerű társadalomszervezési rendszere adja. Ennek váza és részbeni kidolgozása található meg a http://nemzetiegyseg.com/ honlap-címen.

Szeretettel kérek minden magyar embert, hogy adja meg magának a lehetőséget, hogy megismerje hagyományos társadalomszervezési rendszerünket, az emberiség megmentésének egyetlen gondolkodási módját, amely közvetítését a magyarság kapta a Szent Korona Értékrenddel.
Ez a gondolkodási mód a családra épülve gondoskodik mindazokról a feltételekről, amelyek az aktívkorúaknak munkahelyet, a fiataloknak felkészülési lehetőséget, az időskorúaknak tapasztalataik átadásával biztosított tartalmas életet biztosít.

Ez a gondolkodási mód (paradigma) alapjaiban különbözik az emberiséget végveszélyhelyzetbe taszító gondolkodási módtól, ezért a Szent Korona Értékrend teljes paradigmaváltást jelent:

- Eszmei alapra vonatkozó gondolkodási mód (paradigma) váltás
Miért Szent Korona Értékrend és miért nem Szent Korona Tan? - http://szkszhu.szksz.com/Alap1.doc, http://szkszhu.szksz.com/Alap1.pdf,
- Társadalom együttélésének szabályozására (jogra) vonatkozó gondolkodási mód (paradigma) váltás
(A társadalmi együttélés szabályrendszerének (jogrendszer) felépítése, Elöljáró és képviselőválasztás, - Jogalkotás, - Alkotmányozó Nemzetgyűlés)
Az EU-alapelvek és a szakrális alapú alkotmány alapelvei - http://szkszhu.szksz.com/Alap2.doc, http://szkszhu.szksz.com/Alap2.pdf,
- A szabadság feltételeire (gazdaságra) vonatkozó gondolkodási mód (paradigma) váltás
Miért konföderativitást megengedő szabadság és miért nem föderatív függőség? - ,


A gondolkodási mód váltó folyamatban mindenki megtalálja a küldetésének megfelelő tevékenységét!
Te saját családodban, falvadban, városodban, kerületedben kezdheted el a tisztulással és tisztítással összehangolva végzett Feltámadást!


A fentiek alapján e rendezvényen történő ismeretátadó-megbeszélésre tisztelettel és szeretettel várjuk a magyar szövetségek vezetőit, tagjait is, és egyben kérjük, hogy a fentiek alapján mozgósítsák e megbeszélésre a települések elöljáróit, a szakmai tagozatokban, kabinetetekben részt vevőket, a tagokat és a településeken élő, a saját sorsát meghatározni akaró, minden tettre kész magyar embert.


Visszajelzéseket várjuk:
Perjés Andrea (06-20-39211-39, pandreaszksz@gmail.com) címére. Természetesen az idő rövidsége okán visszajelzés nélkül is várunk minden településről, határon kívülről és belülről, és a kerületekből érkező érdeklődő, tenni akaró embert.
(A nap folyamán az étkezés önellátó (hozott illetve a közelben beszerezhető), módon történik. Ásványvíz és kávé a helyszínen rendelkezésre áll. Egyéb technikai dolgokat, a Szer megkezdése előtt ismertetjük.)

Most tenni annyi, mint Magyarnak lenni!

Kérjük a Meghívót kinyomtatva, kétoldalas szóróanyagként is továbbítani szíveskedjék!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése