2011. március 19., szombat

Összefoglalás annak, aki nem tudja mi vár ránk!


Hallgassák meg a videót Áron Rossó-val,lejjebb.
On 2011.03.18., at 6:28, Vattay Szabolcs wrote:



Minden rémhírről egyszer csak kiderül, hogy igaz volt. Vagy mesterségesen keltették. 
Méghozzá az eredetihez képest egy sokkal aljasabb cél elérésének érdekében, a figyelem elterelése végett. Így van ez a világkormánnyal kapcsolatban is, és a bőrünk alá beültetendő micro-chippel is.
Az effajta hírek annyira abszurdnak tűnnek, hogy aki közvetíti nekünk, azt eleinte bolondnak tartjuk. Közben a bolond az, aki nem hiszi el magáról, hogy bolond; mert elhisz minden átlátszó hazugságot! -- de nem hiszi el a legegyszerűbb, a legkézenfekvőbb igazságot.
Nézzük meg az un. összeesküvés elméleteket!
Amikor valamiről azt állítják, hogy összeesküvés elmélet, akkor az összeesküvés a színfalak mögött már gőzerővel folyik. Mivel semmilyen gyalázatot nem lehet örökké titokban tartani, az emberek elkezdenek gyanakodni, elkezdenek beszélni a furcsának tűnő dolgokról. Találgatnak, puhatolódznak, és elkezdik körüljárni a gyanúra alaposan okot adó körülményeket!
A valóságos összeesküvőknek, ill. ezek szócsöveinek, bértollnokainak ilyenkor egy ideig az a válaszuk, hogy: ÖSSZEESKÜVÉS-ELMÉLET! Aztán, amikor kiderül, hogy nem elméletről, hanem gyakorlatról van szó, addigra az emberek belefáradnak, belenyugszanak a szerintük már megváltoztathatatlanba; csaknem mindenki úgy véli, hogy a folyamat visszafordíthatatlan.
És itt a nagy tévedés!
Minden megváltoztatható csak egyetlen egy nem: a halál, ill. ennek állapota. Onnan nincs visszaút, ez az állapot végleges! Tehát az összeesküvés-elméletek a megvalósítás előtti fázisában léteznek csak; ezeken maguk az összeesküvő gazemberek már egy jó ideje éjt nappallá téve agyalnak. És
amikor gyanússá kezdenek válni bizonyos dolgok, akkor rásütik a bélyeget: összeesküvés-elmélet.
Ilyenkor az összeesküvés a gyakorlatban gyakran már rég le is csengett!
Itt van egy bizonyíték. Ezt a videót azoknak ajánlom, akik nem hisznek az összeesküvésekben. Elsősorban a mai fiataloknak, akik ha továbbra is tétlenül nézik az egyre gyorsuló folyamatokat, akkor biztosan áldozataivá válnak a leggyalázatosabb, a legátfogóbb emberiségellenes összeesküvésének. A videó itt látható! http://www.youtube.com/watch?v=nSm6Awh2Fms&annotation_id=annotation_632809&feature=iv 
Ezt lehet kétségbe vonni; ezt lehet kézlegyintéssel elintézni! El lehet mulasztani az alkalmat arra, hogy hatékonyan tegyünk még ellene; lehetséges hagyni, hogy rabszolgává tegyék gyermekeinket, unokáinkat. Nagyon sok mindent lehet, de csak egyet szabad: cselekedni a jót!  Ez viszont a kötelességünk is egyben!
Vattay Szabolcs















1 megjegyzés:

  1. ...és mindez meg van engedve és nem történik semmi, a Gonosz szabadon tombolhat. Hol van Isten, aki úgy szeret bennünket? Csak a rossz érzi jól magát ebben a világban. Semmilyen védelmet nem kapunk, ők pedig nem tapasztalják meg tetteik következnényét. Ezeka bűnök felfoghatatlanok számomra, olyan hatalmasak. Ahhoz képest, hogy nekem már attól bűntudatom van, ha véletlenül megbántok valakit, és nyilván vissza is kapom azonnal, mert ez a törvény - az ilyen óriási bűnösöknek nincs következmény, rájuk nem vonatkoznak a szellemi törvények? Nekik szabad? Erről miért nincs szó sohasem a médiumi közvetítésekben? Mindig csak a szép meg a jó, rózsaszín szemüvegen keresztül - de a földi valóság nem ez.
    Viki

    VálaszTörlés