2011. május 30., hétfő

Közlemény a "TRIANON KERESZT" letételi,-Trianon emléknappal kapcsolatban.



Kedves Nemzet testvéreim!

Kötelességem, hogy tisztánlátásra hívjam fel szíves figyelmüket a
2011. június 4,-én megrendező "TRIANON KERESZTletételi,-Trianon emléknappal kapcsolatban.A megosztottság erői sajnos ide is beférkőztek, és elhomályosítják sokak tisztánlátását.
Az alábbi Közlemény olvasása után,- kérem Önöket mindenki a saját SZÍVÉN keresztül átengedve döntse el, miben kíván részt venni.
Én személy szerint teljesen egyetértek Dr. Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája Közleményével.
A Béke és Fény kísérje útjukat! Áldás!
Feketéné Lendvai Katalin
-------------------------------------------------------

KÖZLEMÉNY 

Forrás:  szkszhu.szksz.com/110526.html
A Trianon emléknap (június 4-e) szervezői (Takács András, Szelei Magdolna, Birján Tibor, László Mihály, Posa Norbert) a Trianon palota elől indulva kerékpárral zarándokutat teljesítő Orosházi Ferenc egyetértésével a rendezvényt Megbocsátás Ünnepeként fogják megtartani, elutasítva, hogy a nap (az április 18-i Alkotmányozó Szer folytatásaként) Szent Korona Értékrend szerinti Alaptörvény hozó Szer legyen, ahol tetté válik a kívánság, vagyis „Veszítsük el Trianont!”jelmondat lép a „Vesszen Trianon!” helyébe, hiszen az Alaptörvény tervezet sarkalatos pontjai az államalapító és államalkotó nemzetek egyetemes és kizárólagos jogaként határozzák meg a hatalomgyakorlást, valamint a tulajdonjog és a birtokjog gyakorlását.
A szervezők tényleges szándékára rámutatnak az alábbi tények:
1. Az emléknapot Zebegényben kezdik (Orosházi Ferenc is oda érkezik), ahol a jelenlegi országgyűlés által Nemzeti Összefogás Napjának nyilvánított Trianon-emlékünnepségen vesznek részt, amely fővédnöke Lezsák Sándor, rendezője a KDNP XII. kerületi szervezete (nem a gesztussal van a baj, hanem azzal, hogy ezt olyan emberek tették, akik ellenérdekeltek Trianon okának megszűntetésében, tehát a gesztus „parasztvakítás”). - http://trianon.zebegeny.info/?cat=4.
2. Szelei Magdolna egy nekem írt levélben szememre hányta, hogy „Kövér László támogatni kívánta a programod, de Te nyomdafestéket nem tűrő hangnemben elutasítottad”.
Kövér László azok közé a helytartók közé tartozik, akik részesei a zsidó-kereszténységen alapuló és nyugati civilizációt szolgáló – tehát a Szent Korona Értékrenddel ellentétes – diktatórikus rendszer kialakításának és fenntartásának, vagyis jelenlegi kormányzó pártok tagjaiként a hazaárulásbantárstettesei az MSZP-nek, az MDF-nek, az SzDSZ-nek és az LMP-nek.
A két bizonyíték alapján megállapítható:
A szervezők a FIDESz-KDNP (rajta keresztül a diktatúra) érdekeinek képviselői, semmi közük a Szent Korona Értékrendhez, hiszen a diktatúra érdeke az idegenek politikai és gazdasági hatalmának fenntartása.
A Szent Korona Értékendet nem lehet a diktatúra eszközévé alázni!
A szervezők országjáró körutat is terveznek (farizeus módon a Szent Korona Értékrendre hivatkozva), a diktatúra-támogató szellem közvetítésére, a Nagyboldogasszony Napi Alkotmányozó Nemzetgyűlés meghiúsítása céljából.
Orosházi Ferenc korábbi nyilatkozataiban egyértelműen kiállt a Szent Korona Értékrend mellett és kifejezetten elvetette a pártrendszert. Nem tudom, értesült-e arról, hogy Európa karmikus terhének lazítását szolgáló szent zarándokútját milyen módon teszik céljával ellentétessé.
Mivel a Trianon-nap szervezői a Kossuth téri rendezvényt a zebegényi pártrendezvény folytatásává akarják tenni, a leghatározottabban elhatárolódok a szervezőktől, a „Megbocsátás Ünnepétől” és a tervezett országjáró körúttól egyaránt.
A sötét erő a június 4-i csatát meg akarta nyerni, de csak saját magát leplezte le.
Az Alaptörvényt hozó Szer folytatásaként 
2011. Napisten havának (június) 19-én – a szovjet csapatok kivonulásának 20. évfordulóján - rendezzük meg az
Alaptörvényt hozó Szert
a budapesti Kossuth téren, 18 órakor.
(A részleteket később hozzuk nyilvánosságra.)
Kelt Szegeden, 2011. Ígéret havának 26. napján.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája.
Ui.: Nem tudom címlistámra elküldeni ezt a levelet, mert a levelezőrendszeremet is működtető svájci szervert „a magyarországi szolgáltatók fékezik azokat a szerverhozzáféréseket, amelyiknek a kikapcsolására nincs lehetőségük” (a szerver üzemeltetőjének véleménye), ezért kérem ezt a levelet minél több címre eljuttatni. HJ







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése