2011. május 20., péntek

Anyu mikor megyünk haza? - Kilakoltatott gyermekek, meggyalázott sír

Jövőnk.info

Az édesanya még 1 év után is küzd az otthonuk visszaszerzéséért, de a Hanwha bank és partnere akadályozza a hivatalos bírósági eljárást.

- Anyu, mikor megyünk haza? - Kérdezgetik a Tauzin kislányok (4-4 és 3 évesek,) amikor édesanyjuk megérkezik az albérletbe, volt otthonuk elől. A kicsikre a nagymama vigyázott, és most szinte egymással versengve kérdezgetik, hogy mi van "otthon".

1. Nem adják meg magukat!

Abban az otthonban, melyet lassan egy évvel ezelőtt, 2010. június 15-én erőszakkal vettek el tőlük és páncélos terminátor haddal lakoltatták ki őket. - Rövid videó az eseményről >> ITT, - a teljes videó pedig >> ITT látható. -

Igen, páncélos terminátor haddal lakoltatták ki őket a Hanwha bank partnerének, Sudár Zoltánnak kérésére. A készenléti rendőröket, kik a kivégzéssel is felérő ítéletet végrehajtották a kisgyermekes családon, - a rendőröket Szamosi István, önálló bírósági végrehajtó irányította - még a felvonuló rendőri egységek helyszínparancsnoka is; Dr. Strauss Zsolt r. alezredes, a Budapest XXII. kerület rendőrkapitánya - a végrehajtó utasításai ("kérése") szerint járt el.

A jóérzésű ember keze ökölbe szorul, ha újra felidézi az eseményeket, és újra megnézi az általunk azon a napon készült videókat, s olvassa az írásos beszámolóinkat is...

És most, ahogy elnézem ezt a három pici lányt ebben az idegen otthonban (a nagylány kollégiumban tanul) - és ahogy hallgatom a nagymama kérdéseit az erőszakkal elhagyni kényszerült igazi otthonukról - a szívem elszorul. Önkéntelenül is felteszem magamnak a kérdést: kiknek ártottak ezek az apró gyermekek, és az idős hölgy, hogy így elbántak velük?

Kiknek szúrta a szemét, hogy oly boldogok voltak az otthonukban, melynek kertjében az itt látható fotó is készült?

De nem várok rá választ, mert tudom. Útban voltak. Egyszerűen útban voltak valakiknek, akik lakóparkot akarnak építeni ezen a területen, akiknek már kiparcellázták a Tauzinék háza mögött a kiserdőt, gyümölcsöst, - s már csak erre a telekre és házra volt szükségük ahhoz, hogy elkezdődjön az építkezés. Itt bizony nem az egyszerű magyarok számára készítenek új otthonokat, - hanem ide az ő megfogalmazásuk szerint új, "minőségi emberek" jönnek majd. - Az eljövendő építkezés környékéről készült; Térképszelvény >> ITT látható.

Ám ez az építkezés most késik. Mert a makacs édesanya szembe menvén az egész ingatlan maffiával, vissza akarja szerezni a család otthonát! Nem hajlandó belenyugodni abba, hogy ilyen brutális módon kilakoltatták, nem adja fel, s nem adja meg magát.

Elvett ingatlanukat perrel szereznék vissza, melyen egyelőre a bírósági eljárás alatt perfeljegyzés van. Ez nagyjából azt jelenti, hogy akik most bitorolják az ingatlant, egyelőre nem sokat tudnak vele kezdeni - nem adhatják el, nem igazán hasznosíthatják.

2. A Hanwha bank partnere akadályozza a hivatalos bírósági eljárást
(...)

Nincs vége tehát a Tauzin család kilakoltatási ügyének, ők tovább küzdenek és nem adják fel. Példát mutatván ezzel másoknak is; NEM ADJUK ODA A HÓDÍTÓKNAK AZ OTTHONAINKAT, FÖLDÜNKET, ORSZÁGUNKAT!

És a nyomaték kedvéért leírjuk még egyszer, lassan mondva, hogy mindenki megértse:

Isten bocsássa meg a kormánynak és a regnáló hatalomnak, a Parlamentnek, a Jogszolgáltatásnak, s a velük együttműködő rendőrnek már nem mondható terminátoroknak, - Isten bocsássa meg nekik, ezeket a magyar néppel szemben, előre megfontolt szándékkal elkövetett bűneiket.

Isten bocsássa meg nekik, mert a nép nem fogja.

Fort András - Jövőnk.info - Szabad Riport Tudósító Iroda

Kapcsolódó:
   Orbán: Senkit sem hagyunk az út szélén + Képriport + Videó (MNO)


Tárgyalás

Adjon az Isten!

Bevégeztetett! Czank Józsi Nemzettestvérünket, 13 esztendei pörösködés és az akták ide-oda tologatása után, elkaszálták! Most tudtuk csak meg, hogy közben, ugyanaz a szolgáltató, kivel eddig is pörben állt, újabb pört akasztott a nyakába, istentelen kamatokat is követelve, az el sem végzett szolgáltatás ellenértéke, s annak kamatai tárgyában.

S mindezt úgy, hogy a pöranyaghoz, már Testvérünk lakásának tulajdoni lapját is mellékelték, amiből világosan látható, hogy a lakásmaffia hatékonyan tevékenykedik. Köll nekik az Üllői úti lakás, bizonyára tudják már, hogy kinek játsszák át. Az már csak hab a tortán, hogy olyan másodfokú bíró tárgyalta, aki már máskor is visszadobta első fokra. A helyzett kisértetiesen hasonlított az eddigi jogtalan elsőfokú itéletekre, most mégsem dobta vissza, hanem a föllebbezést utasította el, sok-sok pénz terhével, a Jóska nyakában úgy, hogy fizetésképtelenségét is megállapította, tudomásul vette!

Nos, itt tartunk, de reménylem, Józsi nem adja föl! Marad a Legfelsőbb Bíróság, s ha ott sem látják a maffiózó hátteret, jöhet Straszburg, csak ahhoz, már értő jogász is köllene.

Szebb jövőt!
(Olvasónk)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése