2011. április 14., csütörtök

Szilaj Csikó Díj

2011, április 12 - 15:18 MSZ

A Magyarok Szövetsége 2009-ben alapította a Szilaj Csikó Díjat, amelyet minden második évben 5 személynek ítélnek oda. A jelöltek olyan személyek, akik sokat tettek a magyarságért, a magyarok öntudatra ébresztéséért, értékeink megőrzéséért és népszerűsítéséért. 2009-ben Molnár V. József, Gergely István (Tiszti), Kovács János (Nemzeti Hírháló), Szabados Lenke (Kurultaj és Magyarok Szövetsége honlapok) és Novák Emil (Sobri - Betyárfilm rendezője) kapta.

2011-ben ismét 5 embernek szeretnénk átadni ezt a díjat. A díjra jelöltek névsorát a Magyarok Szövetsége Ügyvivő testülete által kinevezett Jelölő Bizottság állítja össze, a 10 jelöltre pedig a www.magyarokszovetsege.hu és a www.bosztorpuszta.hu honlapon lehet majd szavazni. Mind a két honlapon egy-egy emberre lehet leadni a szavazatot, a két honlapon lévő szavazatok összesítésre kerülnek.

Kérjük azokat a magánszemélyeket és vállalkozókat, akik szívesen támogatnák ezt a nemes ügyet, hogy járuljanak hozzá az 5 bronz szobrocska előállítási költségeihez. További információ: 20/47-66-080

A díjak Kunszentmiklós-Bösztörpusztán, az idei Magyarok Országos Gyűlésén kerülnek átadásra.

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése