2011. április 12., kedd

MIT TETTÉL FIDESZ?

Leszavazta a Fidesz-KDNP a magyar föld és víz védelmét

barikad.hu
2011, április 11 - 15:51


Mind a határon túli magyarság önrendelkezési küzdelmeinek támogatásáról, mind a magyar föld védelméről szóló módosító javaslatot leszavazta a kormánytöbbség.
(….)
http://barikad.hu/leszavazta_fidesz-kdnp_magyar_f%C3%B6ld_%C3%A9s_v%C3%ADz_v%C3%A9delm%C3%A9t-20110411


********************************


Mit tettél Fidesz?


Látszik, hogy jön a jobb idő, melegszik már napközben. A „fiatal” demokraták pedig öregszenek, nehezükre esik elviselni a meleget. Főleg, ha ezt a pszichés állapotot azzal jár együtt, hogy meg kell mutatkoznia a liberális gyökérnek.
Annak a kozmopolita eredezettségnek, ami nem képes elviselni mások igazát, s minden körülmények között eurohízlalt gazdái érdekeit képviseli. Megmutatkozott ez egy mai szavazáskor.
Undor! Fertő!
Mondjátok, egykori ifjak, mi kell ahhoz, hogy magyarul gondolkodjatok? Mi kell ahhoz, hogy a szavazóitok érdekeit képviseljétek?
Megmondom! Némi vértöbblet egy intim testrészbe! Ahhoz azonban kevesek vagytok, mint a macisajtban a brummogás. Kevesek! Értitek?
Van fogalmatok arról, hogy ezzel elvesztettétek a szavazóitok jelentős részét?
Kit érdekel az EU? Kit érdekel, hogy ti mennyire akarjátok az EU ülepét nyelvelni? Szégyentelenek! Hazaárulók, utolsó gazember módjára cselekedtetek idegen érdekeknek engedve! Erre nincs mentség! Soha nem is lesz! Soha!
Nem erre adtak felhatalmazást a szavazók! Jobban tennétek, ha eltűnnétek, valahová messzire. A magyar törvényhozás soha nem kapott a magyar néptől arra felhatalmazást, hogy a termőföldet és az ivóvizet áruvá tehesse idegenek számára. Mindenki aki eddig ezen munkálkodott, és aki ennél a szavazásnál a magyar termőföld és ivóvízkészlet védelme ellen szavazott, a hazaárulás minősített tettét valósította meg.
Erre nincs mentség! Soha nem is lesz! Soha!
Hazugság, hogy majd egyéb törvényekkel meg lehet védeni az értékeinket, az életterünket. Ez egészen egyszerűen nem igaz! Felháborítóan szemforgató gombnyomás volt ez. Megtettétek!
Egyáltalán felfogtátok, hogy mit tettetek? Lisszabon mindennél előrébb való? Kit érdekel?! Kit érdekel, amikor a magyar paraszt abban bízott, hogy ha egy nemzetinek hazudott kormány kerül ennek a szerencsétlen országnak az élére, majd az rendet tesz. Nem ez történt. Az történt, hogy semmi nem változott a pártjelvényeken kívül. Esetleg nagyobb vehemenciával távolították el a nem-fideszes embereket, ha kiderült róluk, hogy nem-fideszes. Félreértés ne legyen nem az mszp-szdsz rablócsürhére gondolok! Ó nem!
Mindenki más, és csak fideszes lehet vezető.
Tudjátok mit barátocskáim? 21 évvel ezelőtt, amikor boldogult Beke Kata azt mondta, hogy „Jézusom nyertünk!”, na akkor kellett volna elküldeni minimálbéren kapálni az összes mszmp-s mszp-s párttagot. Akik addig társadalmi hereként nyomorba hajszolták az országot, dolgozzanak meg a kenyerükért - legalább életük alkonyán.
Senkinek nem volt mersze leszámolni a múlttal, mert amikor Antall a miniszterelnöki esküje után fogadta a hosszú, fekete kabátos kalapos küldötteket, világosan értésére adta a pénzügyi háttérhatalom képviselet az elvárásokat. Később le is írta a pimasz, hogy magyarból elég hat, esetleg hét millió. És hozzátette az állatja, hogy darab. És Antall nem mutatott nekik ajtót!
Ott kezdődött, tudjátok? Ti meg folytatjátok a libikókának álcázott egy gyökerű nemzetámítást!
Mit képzeltek magatokról? Bármit meg lehet tenni a magyar emberekkel?
Nem! Ezt nem! Ez a vég! És nem a vég kezdete. Ennél lejjebb nincs! Ennyire hányingerkeltő még nem volt kormányzat. Hazudott a táncos bohóc, tébolyult vigyorral, habzó pofával gumibotoztatott, de még az a börtönérett sem vágott a szemünkbe ilyet. Felfogtátok?
Nem kívánom vissza, dehogy! Csak hogy érzékeljétek a tragikus párhuzamot.
Az is hazugság, hogy nem lehet másképpen tenni! De lehet. És akinek nem tetszik, el is lehet menni! Hogy az iménti negatív klasszikust idézzem. Például nektek is!!!
Hogy néztek holnap reggel tükörbe? Van még tükör az otthonotokban? Eladtam a magyar életteret, jaj de jó? Ettől erősebbnek érzed magad, hogy mégis az akaratod bárki ellenében keresztülvered a paragrafusok tekervényei között?
Szégyen, és gyalázat! Minden eddigi szavatok elszállt a semmibe. Aki eddig hitt nektek, erősen gondolkodóba zuhant, hogy kik vagytok? Mi ez itt, álarcosbál? Hogy mindenféle pántlikázott maszkot öltve belopjátok ugyanazt a levitézlett eszmerendszert a magyar törvényhozásba, amiről harsányan üvöltöttétek a fülkében fogant, és tudottan keserűség által született kétharmadot?
Csend van. Nagyon csend. Halljátok? Az ámulat és a megalázottság csendje. Nincs a világon annyi és akkor ülep, amit ki ne tisztítsatok egy marék euróért. Ezüst euróért. Pontosabban harminc darabért!
Igaza volt Kövérnek. Kerítsetek egy szeget, egy kalapácsot és egy méretes kenderfonatot magatoknak.


Ferencváros, 2011. április 11.

Lengyel Károly


Fűszerként még egy filmrészlet:
http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_04_11_a-fidesz-nemmel-szavazott-a-magyar-fold-vedelmere


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése