2011. január 10., hétfő

Imanap

Kedves Mindannyian!
Kérem, hogy saját közösségetekben segítsetek az imanap szervezésében. Szívből jövő imával minél többen kérjük Isten kegyelmét nemzetünkre. Pomázon, a római katolikus templomban reggel 7 órakor nemzetünkért mutatja be a szentmisét Antal atya ezen a napon. Bemásolom a felhívást.
Szeretettel köszönöm segítségeteket: Éva


Immár hetedik alkalommal szervezzük a Nemzeti Imanapot, mindig január 18-ra, Szent Margit ünnepére (ez 2011-ben keddi napra esik). (Már borítékoltuk - több mint 600 címre - az újságot és a levelezőlapokat, amin igényelni lehet az új ingyenes elmélkedő-füzetet is, a plakátot, ill. a kedvezményes áru kiadványokat.)
A Biblia világában a hetes számnak különleges jelentősége van: a teljesség száma a hét, a Szentléleknek hét ajándékát említik, a Jelenések könyvében a hét gyülekezetnek írnak levelet, stb. Ma különleges időket élünk - nagy nehézségekkel de egyben nagy kegyelmekkel is -, és szeretnénk, ha a 2011-es Nemzeti Imanap is különleges lenne: olyan mély és erőteljes összefonódás imában, ami megmozgatja az egeket is, és Isten minden kegyelmét leesdi hazánkra és nemzetünkre!
Ehhez azonban szükség van a ti egységetekre is! Kérlek benneteket, bátran kezdeményezzétek, hogy egyházközségetekben, közösségetekben is legyen közös ima ezen a napon! Mi szívesen küldünk plakátot, imafüzetet, de csak ti tudjátok megszólítani azokat, akikkel együtt éltek! Gyűjtsünk imaharcosokat, biztassunk minden keresztény felekezethez tartozó testvérünket, hogy ők is kapcsolódjanak be az imádságba!
Emlékezzetek vissza az elmúlt évek csodáira, amiket megéltünk a Nemzeti Imanapokon! (A honlapon a Nemzeti Imanap rovatban olvashatók.) A közös ima hegyeket mozgat, elmozdítja a válságok, a katasztrófák, a gyűlölködések hegyeit, hogy a kegyelem folyója szabadon ömölhessen ránk, itt a Kárpát-medencében!
Köszönöm, hogy segítetek ebben!
2010. december 02. csütörtök          Imával és szeretettel: Sipos Gyula  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése