2011. január 10., hétfő

Forrai Sándor Rovásíró Kör alakulása!

Kedves Barátaim, Ismerőseim!

Nemrég levelet kaptam Szakács Gábortól azzal a felkéréssel,
hogy csatlakozzak a Forrai Sándor Rovásíró Körhöz, és ha
lehet ismertessem a lehetőséget baráti körömben is.
Szerintem én csatlakozni fogok és továbbküldöm mindenkinek,
akiről úgy érzem, hogy szeretne tagként jelentkezni.
Kérem terjesszétek ismerőseitek körében. Aki jelentkezik Szakács
Gábornál, küldjön egy bemutatkozó levelet.

Szeretettel : Ballán Mária 



Kedves barátaim!
 
Hadd szólítsalak mindnyájatokat így és tegezve, hiszen a tisztelet nem csupán ettől a közvetlenségtől függ, hanem mindattól, amit már eddig is tettetek a rovásírás terjesztéséért és a magyarság érdekében! Ezt hozzám intézett leveleitekből tudom és nagyon köszönöm.
 
Két levelet küldök.
Az egyik, a három javaslatot tartalmazó, már többetekhez eljutott és támogatásról is biztosított általános felhívás
 
- A másikat mindnyájan, majd hatvanan, most olvassátok először. Ez az újjáalakuló Forrai Sándor Rovásíró Kör hónapok óta beígért szemléleti tájékoztatója azok számára, akik már jelentkeztek, többek között Tisza András körlevelére, de azok számára is, akik közületek még nem. Mégis úgy érzem, hogy mindőtök számára megküldhetem. Kérem, hogy most már az alapelvek és a szemlélet ismeretében jelezzetek vissza, hogy igénylitek-e ezt a tagságot! Azonnal megjegyzem, semmiféle következményekkel nem jár, ha valaki csak külső támogató szeretne lenni., vagy nem kíván ebben részt venni. Van, aki eleve idegenkedik minden szervezeti tagságtól,  mások úgy gondolhatják, hogy egyéb elfoglaltságaik rovására menne, ha egy mégoly kötelezettségmentes szervezethez csatlakoznak is, mint a FSRK,  és még számos érthető és elfogadható okot tudnék felsorolni. Minket nem az tart össze, hogy feltétlenül a nevünket adjuk valamihez, hanem egyéni cselekedeteink. 
 
A FSRK most is létezik, vannak tagjai, tehát nem most alakul a semmiből, de azt szeretném, hogy az újjáalakulás után a szemlélet elfogadásával a tagok nevéhez köthessem azokat az eredményeket, amelyeket a rovásírás szakterületén reményeim szerint akár a közeljövőben elérhetünk.   
 
A körlevélből kiderül, hogy neveteket, címeteket csak akkor írom ki, ha arra engedélyt adtok, de ehhez már megalapozott bizalom kell egymás iránt.
Annál is inkább, mert új jelentkezők is jöhetnek, akiket még nekem is meg kell ismernem.
 
                        A jó Isten segítsen bennünket ezen az úton!
                                                Szakács Gábor 
                      
 
 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése