2010. december 20., hétfő

Téli menedék

.Ideiglenes befogadókra van szükség!!!
Segítséged életet ment! Ideiglenes befogadókat keresünk a kemény hidegben kitaszított kutyáknak!

Különös módon a tél beálltával a szokásosnál is többen döntenek úgy, hogy kegyetlenül utcára hajítják kutyájukat. Ezeknek a jószágoknak az emberek megvetése és az éhség mellett a kemény mínuszokkal is dacolniuk kell.

Jelenleg a Frakk Egyesület férőhely lehetőségei 120%-g telítettek. Ezért szeretnénk találni olyan lelkes állatbarátokat, akinél még meghúzhatja magát 1-1 állat.

Amit biztosítunk, ha jelentkezel ideiglenes befogadónak: teljes körű állatorvosi ellátás, (oltások, ivartalanítás, chipezés stb) szükség esetén takarmány.

Amit viszont nem tudunk garantálni, hogy a kutya 1-2 hét alatt gazdira talál. Ezért nagyon örülnénk, ha olyan ideiglenes befogadók jelentkeznének, akiknél néhány hónapig is meghúzhatja magát egy adott kutya.
Tavasszal több ember szeretne kutyust örökbe fogadni, mint ilyenkor télen. Így március április környékén már jobbak a gazdira találás kilátásai, mint a téli hónapokban!

Kérlek, ha vállalkoznál erre a nemes, de nem mindig könnyű feladatra, és lennél az ideiglenes befogadónk írj üzenetet, vagy emailt az allatmentes@frakk.info mail címre!

Köszönettel
Frakk Állatvédő Egyesület, Várpalota

Szóljatok mindenkinek, adjátok tovább, ennyit kérek csak. Köszönöm! Ivett

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése