2010. november 23., kedd

Büntetlenül - Vérlázító Gyurcsány mai blogbejegyzése

"Ha valakit tönkretettek, akkor sincs megállás, akkor jön majd a következő ellenfél. És addig folytatják, amíg van még valaki, aki meg mer szólalni.(...) Vajon mi mozgatja a jobboldal politika és média kampányát? A múlt feltárásának őszinte vágya? Ugyan dehogy. Ha így lenne, akkor a jobboldal hangosan követelné a teljes, tételes, törvényben garantált és kikényszerített múltfeltárást. De nem ezt teszik, éppen ellenkezőleg, sunnyognak. Ha morális kérdés lenne a jobboldalnak a múlt, akkor legalább egy tucat embert nem tűrne meg a Fidesz vezetésében, a kormányban, az Alkotmány körül bábáskodó testületben. De velük nincs semmi bajuk. A jól ismert szöveg szerint ,,az ő kommunistájuk jó kommunista"." (kapcsolat.hu)

Nagyon úgy néz ki Gyurcsány mindent megtehet - bűntelenül.
Szervezheti a demokratikus kurvaanyázós táborát, írogathatja az ostobaságait szerte az interneten, nyilatkozgathat ennél is nagyobb baromságokat a televíziókban. Mert megteheti. Gyurcsány Ferenc megteheti. Akit azért nem vett csak elő az "igazságszolgáltatás" mert amit elkövetett már elévült. Egyébként kőkemény bűncselekmény, de elévült.

Jelenleg Gyurcsány Ferenc a következmények nélküli öntörvényű ember akinek úgy tűnik a regnáló kormány is csak jelenthet. Nem tudom meddig elviselhető és meddig undorító amit ez az ember művel. De mit ne mondjak - valami igaza van Gyurcsánynak. Én tudom, hogy nincs rá idejük "odafenn", de arra sem, hogy kirúgják a zsigerkomcsikat a jól fizető munkahelyekről. Egy most felnőtt generáció a minap még a Kossuth téren toporgott mint demokratikus ellenzék, most meg az utcákon mint munkanélküli.

Meddig kell még ennyire kiszolgáltatottan élni ennyi megaláztatást eltűrni. Mert amit Gyurcsány csinál az a megalázás magasiskolája. És csak pofázik folyamatosan támadja a polgári oldalt. Én tudom, hogy a legjobb védekezés a támadás de meddig hagyjuk még támadni?

Tudom, hogy demokráciában élünk és azt is, hogy ez megköti az igazságszolgáltatás kezét, de hadd ne én tegyek javaslatot, - mert tudnék - egy estleges megoldásra. A Fidesz és a kormány berkeiben és közelében jólképzett jogászok serege dolgozik. Nem létezik, hogy nem tudják a megoldást. Ha tudják akkor most nagyon szomorú vagyok ha meg nem akkor kár ott szenvedniük adják át helyüket a fentebb emlegetett generácó tagjainak. Majd ők tudják a megoldást. A jogász urak meg írhatnak egy kib.szott jó könyvet a modern demokratikus Magyarországról. A'la Gyurcsány Feri.

Mi éjt nappá téve dolgoztunk ezért a kormányért a polgári Magyarországért. Tudom, hogy ezek nagy szavaknak tűnnek de nekünk lassan "rámegy az életünk és a vérünk". Tudom, hogy nem megy egyik napról a másikra de az idő szalad - a karaván halad. Halad és ez nem a mi karavánunk. Nem a mi jövőnk és nem a mi jelenünk.

Tavasszal azt mondtuk Itt az idő, ősszel azt mondtuk Itt az idő, most azt érezzük Fogy az idő.
Ne adjuk meg a lehetőségét annak, hogy az idő elfogyjon - számunkra.

Szentannai József
http://holahatar.uw.hu/news.php?readmore=130

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése