2010. október 27., szerda

Budaházy taníttatta móresre az ügynököző Csintalant - állítja a HírTV

Kuruc.info
Két egybehangzó nyomozati vallomás szerint is Budaházy György verette meg Csintalan Sándort 2007 decemberében a műsorvezető házánál. A Hír Televízió birtokába került dokumentumok szerint a Magyarok Nyilai vezetője azért állt bosszút a HírTV munkatársán, mert Csintalan ügynöknek és provokátornak nevezte műsorában - állítja a fideszes (és Csintalan révén MSZMP-s) televízió.
/Frissítés a videó alatt./


Az ügynököző komcsi

Az ügyészség szerint a támadást vasrudakkal hajtotta végre a T. Csaba vezette sejt, amelynek tagja volt a P. testvérpár és Sz. Frigyes egyetemista.

A csoport több Molotov-koktélos támadásért felelős, de Székesfehérváron felrobbantottak egy bankautomatát is, mert pénzt akartak szerezni akcióikhoz. Sz. Frigyes történészhallgató két társával bombát akart robbantani egy szocialista országgyűlési képviselő házánál is tavaly áprilisban. A rendőrség az akciót meghiúsította - olvasható a HírTV oldalán.


A ma esti "adag":

A HírTV birtokába jutott dokumentumok szerint Csintalan Sándort több hétig követték, mielőtt a támadást végrehajtották volna. A vallomásokból az is kiderül: Budaházy György bízta meg ezzel az akcióval T. Csabát, hogy bosszút álljon, mert a Hír TV műsorvezetője ügynöknek és provokátornak nevezte - írja az MNO, alább a folytatás...

Több nyomozati vallomásban is szó van arról, hogy Budaházy megrendelésére verték meg Csintalan Sándort 2007. december 11-én a műsorvezető lakásánál. F. Róbert gyanúsítotti vallomásából az derül ki, hogy a csoporton belül tudott volt: Budaházy bosszút akar állni, amiért Csintalan ügynöknek nevezte.

"...arról, hogy konkrétan mikor fog történni a támadás, senki nem tudott, csak utána, miután végrehajtották, nyilván Budaházyt kivéve" - mondta el F. Róbert a dokumentumok szerint.

A Hír TV birtokába jutott adatok szerint a szervezet vezetője T. Csabát bízta meg az akcióval. Csintalan Sándort a támadás előtt T. Csaba több hétig figyelte, követte.

S. Tibor tanúként azt mondta: "...a történtek után egy alkalommal T. Csaba felháborodva mondta, hogy a média mennyire félretájékoztatja az embereket, ugyanis azt mondták, hogy csak egy kisebb bántalmazás érte Csintalant, pedig ők vasrudakat használtak. Ekkor a tesók (P. Gergely és László) és Sz. Frigyes is hozzáfűztek valamit, ami egyértelművé tette számomra, hogy ők is benne voltak a verésben."

A csoport egy homoszexuális bár ellen is követett el támadást, de felrobbantott egy bankautomatát is, hogy pénzt szerezzen a későbbi akciókhoz, de a pénzhez nem fértek hozzá. Sikertelen merényletet követtek el Lapid Lajos ellen is. A volt budapesti rendőrfőkapitány-helyettes kocsijára pokolgépet szereltek, amely végül nem robbant fel.

Csintalant nem lepte meg

Csintalan Sándor a Hír Televíziótól tudta meg, hogy kiket vádol az ügyészség a támadással. A műsorvezető elmondta, nem lepte meg a hír, hiszen nagyjából már akkor is tudta, kikről van szó. Úgy fogalmazott: ez a politikai kör és ezek a személyek meglehetősen intenzív kampányt folytattak vele kapcsolatban, "úgyhogy ez a levegőben lógott".

Kapcsolódó:
- Magyar Nemzet: Összehangolt robbantássorozatra készültek Budaházyék
- HírTV: "Bizonyító erejű felvétel a Magyarok Nyilai Felszabadító Hadseregről és Budaházy György vezető szerepéről"

- Cukrot, lisztet, öngyújtótöltőt foglaltak le a NNI szuper ügynökei "bizonyíték" gyanánt + VIDEÓ (2008)
- Budaházy György és Toroczkai László feljelentette Csintalant rágalmazás miatt, ám érdekes módon a bíróság felmentette. (2008)
- Hering József nácizásért feljelentette Csintalan Sándort (2007)

Jobbik-siker: Lemondatta albizottságának obstruáló kormánypárti tagjait Novák Előd, csak ellenzékiek maradtak

Két további tag lemondásával csak ellenzékiek maradtak a parlament kulturális és sajtóbizottsága ellenőrző albizottságában. Hétfőn Gyutai Csaba és Lukács László fideszes parlamenti álláshalmozók is bejelentették: lemondanak a Jobbik kampányreklámjának letiltásával is foglalkozó albizottságban betöltött tagságukról. (...)
http://kuruc.info/r/2/68493/



"A jobboldalivá vált" Csintalan Sándor




Cégiratok: Az MSZP volt alelnöke bevásárolta magát a Hír Tv-be - Fábry Csintalanról

A Bombagyár legutóbbi adásában Hering József Csintalan általi leőspatkányozásával kapcsolatban kifakadtam, hogy vajon mit keres az a Csintalan Sándor a HírTV-n, aki a Józsi által lefordított Simon Peresz-kijelentésre (az izraeli miniszterelnök szerint a zsidók fölvásárolják Lengyelország és Manhattan mellett Magyarországot is) annyit reagált, hogy az egy antiszemita hőzöngés, ha pedig igaz, akkor kasztrálja magát, és megeszi a Hősök terén a cipőjét. Azóta egy videófelvétel is bizonyítja, hogy a Máárív héber nyelvű lapban megjelent idézet pontos, később pedig a magyarországi izraeli nagykövetség is elismerte a fordítás hitelességét. Csintalan, (köztörvényes bűnöző, a KISZ KB és az MSZMP volt kádere, az MSZP volt alelnöke és Tasnádi Péter üzlettársa - a szerk.) érdekes figura, ő már kiókumlálta azt is, hogy Toroczkait, de a Kuruc.infót is Gyurcsányék fizetik. Jól írja róla a Magyar Jelen legfrissebb számában megjelent publicisztikájában Juhász László, hogy Csintalan remek eunuch lesz, hiszen egy duci és szolgalelkű nyalógép már most is. (...)
http://kuruc.info/r/7/18402/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése