2010. július 17., szombat

Orbán tovább üldözné, a Jobbik kiáll a Gárdáért

A legégetőbb megtárgyalandó probléma, a gárda ügye...
Orbán tovább üldözné, a Jobbik kiáll a Gárdáért
Kuruc.info

A Magyar Nemzeti Gárda volt a fő témája Orbán Viktor miniszterelnök és a Jobbik frakció találkozójának.

A nemzeti párt által kezdeményezett megbeszélést követően Orbán Viktor szélsőséges pártnak bélyegezte a Jobbikot és kijelentette, a kormány nem hagyja büntetlenül az állam erőszak-monopóliumát megkérdőjelező, félkatonai szervezetek masírozását. Vona Gábor, a Jobbik elnöke elmondta, a Gárda egyetlen bűncselekményt sem követett el, ehelyett mindenkor kiállt a bajbajutott emberek mellett, ezért sem fogadják el Orbán Viktor álláspontját és ki fognak állni a Gárdáért. A találkozón szó esett Magyarország Izraelhez fűződő viszonyáról is. Orbán Viktor kijelentette, hazánk az Európai Unió fősodrához hasonló kapcsolatot kíván kialakítani Izraellel, míg Vona Gábor arra figyelmeztetett, hogy Izraelnek hazánkkal kapcsolatos tisztázatlan ügyei után tenni kell az ellen, hogy Magyarország ne legyen Izrael gyarmata.


Nem hozott eredményt a Viktor-Jobbik találkozó

Orbán Viktor szerint nem lehet eltűrni, hogy félkatonai szervezetek a törvényen kívül akarjanak igazságot szolgáltatni. A miniszterelnök ezt azután mondta, hogy csütörtökön részt vett a Jobbik parlamenti frakciójának ülésén. Magyarán: nem sok értelme volt ennek a találkozónak. Orbán Viktor egyáltalán nem gondolkodik együttműködésben, sem igazságosságban, céljuk, hogy a Jobbikot is ledarálják, akárcsak anno a MIÉP-et.

A viktoriánus bájvigyor mögött ott lapul a magyarellenes szándék: minden olyan intézményt, szervezetet le kell rombolni, amely a magyarságot védi. Az önvédelmi reflexek hatalmi erővel történő kiirtása aztán a cionisták reményei szerint meghozza majd a gyümölcsét. Hazánk kipusztul, a magyarokat könnyen lehet majd rabszolgaként alkalmazni, a lázadásnak az igénye is eltűnik a lelkekből. Tegyük fel a kérdést: igazságos-e az, hogy a Magyar Köztársaságnak olyan miniszterelnöke van, aki szerint helyes az, ha azt a magyar Gárdát helyezik törvényen kívül, amelyik az árvizek és a különböző természeti katasztrófák idején szervezettsége által oroszlánrészt tudott vállalni a kármentési munkálatokból, nem kevés forintot spórolva meg ezzel a magyar adófizetőknek. Nos, egy ilyen szemléletű valaki nem lehet Magyarország miniszterelnöke és mindaddig amíg ez nem változik felemelkedésünkre sincs sok esély.

A kérdésem pedig továbbra is tartom: vajon tényleg olyan jól állunk, hogy a tömegeket nemes cél érdekében megmozdítani képes Gárdát kell üldöznie a hatalomnak? Nincs ennél jóval fontosabb és sürgetőbb problémánk? Dehogynem, hazánk ezer sebből vérzik, csakhogy ezekkel a gondokkal szemmel láthatóan nem tud mit kezdeni a Fidesz. Így aztán marad az árnyékbokszolás, a látszatkormányzás. Hol Novák Előd parlamenti bekiabálásával kell foglalkozni, hol a Gárdával, csak épp azzal nem, hogy a cigányok miatt élhetetlenné vált a Magyar Köztársaság területének majdnem a fele, lassan magyar gazdaságról már nem is beszélhetünk, hazánk lélekszáma 10 millió alá csökkent. Igaz, mit is várunk attól a kormánytól, ahol Pintér a belügyér, és ahol a sztálini időket megszégyenítve a kormányfő süketelését kell kifüggeszteni a közintézményekben.

Mint sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, véleménykülönbség van közte és a Jobbik között a Magyar Gárda helyzetét illetően. Orbán Viktor úgy fogalmazott, ahogyan a nemzeti együttműködés rendszerében "nem hagyjuk büntetlenül a tyúklopást sem, azt sem tűrhetjük el, hogy félkatonai szervezetek a törvényen kívül akarjanak igazságot szolgáltatni, vagy hogy országgyűlési képviselők semmibe vegyék a magyar bíróságot és annak határozatait". "A magam részéről nem járulok hozzá ahhoz, hogy kimasírozzunk a civilizációból" - idézte a Jobbik-frakció ülésén elmondott szavait a kormányfő és ekkor sem szakadt reá a mennyezet. Ugyan már, mennyire civilizált az, hogy önmagam ismételjem, ha egy semmit mondó nyilatkozat kifüggesztését kötelezővé tesszük? Tessék már elmondani, hogy lehet civilizációról beszélni egy olyan országban, ahol a cigányok büszkék arra, hogy megölték Marian Cozmát vagy Szögi Lajost? Milyen civilizált ország az, ahol a véreskezű kommunista Biszku Béla nyugodtan éli életét egy rózsadombi villában, miközben szerény számítások szerint is 3 millió magyar él a létminimum alatt vagy annak a környékén? A civilizáció egyik alapfeltétele az igazságosság, márpedig Magyarország ezzel igencsak hadilábon áll. Nem a Gárda miatt fogunk kimasírozni a civilizációból, hanem a Gárda betiltása miatt, mert ezzel magyarok ezreinek jogait tiporják el Viktorék. Így lesz a civilizáció megvédésének leple alatt Észak-Korea hazánkból.

Tájékoztatása szerint a jobbikos képviselők elmondták, hogy ők másképp látják az elmúlt néhány hónap politikai történéseit, és másképp látják a saját maguk, valamint a Magyar Gárda helyzetét is. A véleménykülönbség a beszélgetés végén is fennmaradt - tette hozzá Orbán Viktor, mi pedig keserűen sóhajtunk fel: ismét egy bizonyíték arra, hogy a cionisták bábjaként táncoló narancsosokkal szemben észérvekkel nem lehet győzni.

(MNO nyomán Geyer, Kép: Magyar Nemzet)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

A legégetőbb megtárgyalandó probléma, a gárda ügye...
Eltérő állásponton Orbán és a Jobbik a Magyar Gárdáról
2010. július 15., 16:34 fidesz.hu

Orbán Viktor szerint nem lehet eltűrni, hogy félkatonai szervezetek a törvényen kívül akarjanak igazságot szolgáltatni. A miniszterelnök ezt azután mondta, hogy csütörtökön részt vett a Jobbik parlamenti frakciójának ülésén. Mint sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, véleménykülönbség van közte és a Jobbik között a Magyar Gárda helyzetét illetően.

Orbán Viktor úgy fogalmazott, ahogyan a nemzeti együttműködés rendszerében "nem hagyjuk büntetlenül a tyúklopást sem, azt sem tűrhetjük el, hogy félkatonai szervezetek a törvényen kívül akarjanak igazságot szolgáltatni, vagy hogy országgyűlési képviselők semmibe vegyék a magyar bíróságot és annak határozatait".


"A magam részéről nem járulok hozzá ahhoz, hogy kimasírozzunk a civilizációból" - idézte a Jobbik-frakció ülésén elmondott szavait a kormányfő.

Tájékoztatása szerint a jobbikos képviselők elmondták, hogy ők másképpen látják az elmúlt néhány hónap politikai történéseit, és másképpen látják a saját maguk, valamint a Magyar Gárda helyzetét is. A véleménykülönbség a beszélgetés végén is fennmaradt - tette hozzá Orbán Viktor.

A kormányfő kérdésre kijelentette: a beszélgetés nagy részét a gárdaügy vitte el. "Nem egyszerűen a gárda mint félkatonai szervezet kérdéséről van szó - ez önmagában is egy súlyos gond -, hanem arról gondolkodásmódról, ami mögötte meghúzódik" - hívta fel a figyelmet.

Aláhúzta, hogy ami a rend helyett a rendetlenség irányába mutat, azt nem tudja elfogadni, majd hozzátette, hogy a Magyar Gárda maga is nem a rend, hanem a rend nélküliség oldalára sodorja Magyarországot. Kijelentette: sosem fogja elfogadni, hogy olyan szervezetek létezzenek az országban, amelyek az állam rendfenntartó monopóliumát kikezdik, megbontják. "Addig nem is fogok nyugodni", amíg nem születik olyan törvény, amely egyértelműen kizárja annak a "bújócskának" a lehetőségét, mint amit ma tapasztalni lehet - hangsúlyozta, hozzáfűzve, amíg ilyen jogszabály nem születik, amíg ilyen bírósági gyakorlat nem alakul ki, addig helyzetről helyzetre próbálják a rendet, a kiszámíthatóságot, a biztonságot fenntartani.

Mint mondta, nagyon sok kérdést érintettek a találkozón, amely - mint fogalmazott - nem egy udvariassági látogatás volt, ahogyan az LMP-nél sem. "Szerettem volna világossá tenni mind a két helyen (...), hogy mi, akik politikai küldetést és felelősséget vállaltunk, azoknak érdemes magukban tudatosítani, hogy a politikában új szabályok léptek életbe április 25-én" - közölte, hozzátéve, hogy erről az elvi alapról szövegezik a törvényeket is. Ez az elvi alap pedig az - ismételte meg -, hogy Magyarországon idén áprilisban kétharmados forradalom történt.

Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy tiszteletben tartja azt a 800 ezer választót is, aki a Jobbikra szavazott, és a tiszteletet meg fogja adni "még a Jobbik parlamenti képviselőinek is", hiszen tiszteletreméltó magyar állampolgárokat képviselnek a parlamentben.

A tisztelet azonban nem azonos azzal, hogy egyetértenek bizonyos kérdésekben - emelte ki, majd közölte, világossá tette a Jobbik képviselőcsoportjának ülésén, hogy egy alapvető kérdésben nem értenek egyet. Ezzel kapcsolatban kifejtette: a jelenlegi kormánytöbbség azt az utat követi, amelyet 2,7 millió ember választott, amikor a rend felbomlására válaszképpen nem a törvényen kívüli megoldási formákat választotta, hanem azt mondta, "a kormány menjen, a demokrácia pedig maradjon".

A nemzeti együttműködés rendszere a demokrácia és a törvényes rend rendszere lesz Magyarországon - szögezte le Orbán Viktor, aki azt ígérte, meg fogja védeni minden szélsőségtől, "jöjjön az bármilyen irányból".

A miniszterelnök ugyanakkor beszámolt arról is, hogy több olyan kérdés létezik, amely az ország szempontjából fontos, és amelynek megítélésében - a megoldás irányait tekintve - felfedezhetők hasonlóságok. Példaként a demográfiai kérdés megfelelő súlyú kezelését említette, amellyel kapcsolatban - mint mondta - a Jobbik kinyilvánította, hogy a maga részéről támogatja a kormányt azokban a lépéseiben, amelyek a gyermekvállalási kedvnek, a fiatalok családalapításának ösztönzésére, támogatására vonatkoznak. Mindkét párt számára fontos a kis- és középvállalkozások támogatása is - tette hozzá.

Orbán Viktor azt mondta, úgy érzi, sikerült meggyőznie a Jobbik-frakciót arról, hogy ahhoz, hogy Magyarország a gazdasági autonómiáját visszanyerhesse, mozgástere növekedjék, szükséges beilleszkedni a nemzetközi gazdasági rendbe.

Közölte, a találkozón előkerült a képviselők átvilágításának kérdése is, amellyel kapcsolatban leszögezte, a képviselőknek joguk van, hogy megismerhessék legalább egy összefoglaló formájában a velük szemben támasztott hatósági kifogásokat. "Nem szeretném, ha bármilyen képviselő, hiába foglal helyet egy felfogásom szerint szélsőséges politikai szervezet frakciójában, (...) képviselői jogaiban sérelmet szenvedne" - mondta.

Novák Előd parlamenti bekiabálásának ügye nem került szóba a találkozón.

Arra a kérdésre, hogy a Magyar Köztársaság miniszterelnöke miért fogad el meghívást egy szélsőséges párt frakciójától, Orbán Viktor azt válaszolta: a nemzeti együttműködés rendszerének felépítését célzó gyakorlatba nem illik bele az, hogy ha egy törvényesen parlamentbe került párt meghívja, akkor ő nem áll velük szóba. "Aki meghív, oda elmegyek" - közölte. (MTI)


Ez van a tervben Magyarországon is!

A Nyirkai Jóslat szerint:

A nemzet talpa alatt röpülő szőnyeggé válik a föld!
Az ország tönkretétele, eladósodása
A rátarti úr napszámért kunyerál. Már mindent elkótyavetyéltek.
Csak alantas szolgálatok maradnak, égbekiáltó árulások. Lesznek, kik alattomos ellenséggel fújnak egy követ.
Lesznek, kik alattomos ellenséggel ( 2009-10 ) fújnak egy követ. Bevezetik a hét tevét, hogy az innen köpködhessen lángot - a bikát nyergelő asszonyra.
   Európát lövik ??
Ebből belviszály is támad, meg külső viszály is. A Kost Áldozó két fia tovább marakodik. A tevék magyar hajcsárai Manó bőrét húzzák Krisztus képére, hogy megtévesszék a népet, és aranyra válthassák a félhold csillogását.
Ők a Kost Áldozó, tevét nyergelő fiát segítik, más magyarok meg a másikat. Kettészakad a nemzet, lángra lobban az Ország. A lángot vér oltja.
Magyar magyart gyilkol, de a bika hátáról is ide lőnek a hét teve miatt. A nép fele elpusztul.
A kost áldozó, tevét nyergelők : Ábrám kát fiaianak vére - Izmáel és Izsák
Iszlám és judaizmus közötti harc, a Manista vallás előhúzása a közelkeletről.
   Atomháború?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése