2010. július 15., csütörtök

A jelenlegi tákolmány illegitim és az államadóság duma semmis!

** www.nemzetihirhalo.hu ***

Dr. Tóth Zoltán József egyetemi docens, honvédelmi államtitkár az alkotmány illegitimitásáról
2010.07.14, 05:59 Nemzeti Hírháló

Jogászhoz méltó rendszerezettséggel foglalta össze, hogy miért illegitim a jelenlegi magyarországi alkotmány. A cikkből kiderül, hogy a föld privatizációja semmis, valamint az államadósság is semmis.


1. ábra. Árpádsávos címerfél oroszlánokkal; a négy szent folyó az isteni Teremtésre és az isteni törvényekre emlékeztet; amikor ezt a címert használták a királyaink, akkor Magyarország biztonságban volt a rablókkal szemben; Tóth Zoltán József szerint a királyság visszaállítása természetes, de nem sürgető feladat

Dr. Tóth Zoltán József (Phd) jogtörténész és politológus, egyetemi docens. Szerzője és szerkesztője a Molnár - Pap - Pecze - Tóth - Vass - Zlinszky: A Magyar Szent Korona és a Szent Korona -tan az ezredfordulón (1999), valamint a Kocsis - Tóth - Zétényi és mások:

A Szent Korona-eszme időszerűsége (2004) és az Igazság és történelem - Molnár Tamás gondolatainak gyűjteménye (2000) köteteknek is. Írója továbbá a Magyar közjogi hagyományok és nemzeti öntudat a 19. század végétől napjainkig (2007) című műnek is. A Magyar Demokrata október 7-i számában adott interjút, amelyben a reánk kényszerített alkotmánypótlékot jellemezte.

Tóth Zoltán József kiemeli a szuverenitás típusai közötti lényegi különbséget. A hagyományos magyar közjogban kialakult elv szerint a szuverenitás a magyar Szent Koronát illeti meg - s a Szent Korona

tanból következően a magyar föld nem eladó, ez az elv megtartja Magyarországot és a magyar lakosságot. Az isteni törvényeket - amelyek végső védelmét jelentik a magyarságnak - ember meg nem változtathatja. Ezzel szemben az uralkodói, vagy köztársasági jellegű népszuverenitás nem véd meg a kiárúsítástól, a korrupciótól és a zsarnokságtól (a magyar alkotmányosság alapelve a sztyeppi katonai demokráciából bontakozott ki, amely se nem királyság, se nem köztársaság, hanem a felfegyverzett nép szabad állama).


2. ábra. Báni dénár a Tejút kettőskereszt alakú ábrázolásával; a zikkurat alakú hármashalmon kettőskereszt áll; a Tejút az Istennel azonos; e címerfél olvasata a székely írás segítségével tisztázott: "Egy (Isten) országa" - azaz nem a tolvajoké és a magyargyűlölő liberálisoké

Nincs azonban igaza abban, hogy a jelenlegi alkotmánypótló illegitimitását eddig nem mondták ki. Ha a neten rákeresek az "illegitim alkotmány" szövegre, kétszáznál is több találatot kapunk, köztük az egyik saját cikkemet is: A kutatás joga http://www.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=14025 . Természetesen itt csupán jeleztük, hogy az alkotmány illegitim, de annak kifejtését nem végeztük el.

Az évezredek alatt letisztult és kikristályosodott magyar közjogi, politikai hagyományban a Szent Korona a szuverenitás, a főhatalom hordozójaként, az örök isteni törvényeken nyugvó állandóság kereteivel korlátokat szab az emberi hatalmaskodás, tökéletlenség világának. A Szent Korona -tan, amely a XX. század közepéig a magyar történeti alkotmány alapja, a jogok és kötelességek, valamint az igazságosság és a lehetőségek egyensúlyára törekvés eszközeivel, a mellérendeltség elvén nyugvó megosztott hatalom normáival és gyakorlatával, továbbá a gondoskodás felelősségével, megmaradásunk biztosítéka volt.

A formálisan 1989-1990-ben létrejött rendszer és alkotmányosság, amely megtagadta az ezeréves vagy még annál is régebbi magyar hagyományokkal, állammal és alkotmányával a jogfolytonosságot, történelmi mércével mérve igen rövid idő alatt, napjainkra teljes válságba jutott és végveszélybe taszította az országot. Mára az "alkotmányos rend" a féktelen, kegyetlen és gátlástalan oligarchia totális és pusztító kizárólagosságának uralmává fajult és a finánctőke nyílt, terrorista uralmát - a fasizmust - valósítja meg. Mint azt Tóth Zoltán József a Demokratának elmondta, ha egy alkotmány megengedi, hogy egy oligarcia kifossza az országot és a lakóit, akkor az nem jó alkotmány.

Tóth Zoltán József e témában megjelent kötete a mára vonatkoztatott üzenetekkel elemzi a magyar történelem és a történeti alkotmány legfontosabb kérdéseit, elveit, gyakorlatát, bemutatva a nemzeti öntudatunk és létünk alapját jelentő, a Szent Koronához köthető történelmi örökséget.

Az illegitim alkotmány alapján hozott törvények és döntések nem kötelezőek ránk nézve. Azaz nincs államadósság - hogy csak egyetlen példát említsek.

Ez lehetőséget ad Magyarország feltámadására - ha a rendszerváltó pártok (köztük a Fidesz) által mesterségesen támasztott szegénység miatti abortusz és kivándorlás addig nem végez velünk.

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése