2010. június 30., szerda

Siklósi András: 7 újabb írása


Kedves Barátaim és Harcostársaim!
Az utóbbi kb. másfél hónapban született fontosabb írásaimat küldöm ezúttal (szokás szerint) a teljes címlistámnak. Remélem, mindenki talál köztük kedvére való és használható gondolatokat.
Külön felhívnám szíves figyelmeteket a nemrég lezajlott és kitűnően sikerült Szittya Világtalálkozón elhangzott megnyitó előadásomra és a zárónyilatkozatra. Kérem, hogy a csatolmányokat mindenki sokszorosítsa, ill. terjessze (továbbítsa) belátása és lehetőségei szerint, hogy minél szélesebb körben elérhetők legyenek.
Röviden még annyit, hogy az már világosan látszik, hogy Orr bántól (nem tévesztendő össze Bánk bánnal, bár ő is elég nagy úr!) és társulatától épp úgy nem várhatunk semmi jót nemzeti szempontból, mint az előző gyászhuszároktól. El kell döntenünk tehát, hogy "békésen" megdöglünk a ránk erőszakolt testet-lelket nyomorító terhek alatt, vagy elszánjuk végre magunkat a radikális önszerveződésre és ellenállásra, s ha kell, az egész magyarságot megmozdító szabadságharcra.
Isten áldása kísérje minden jobbító lépésünket! Honfitársi üdvözlettel Siklósi AndrásSiklósi András: Néhány eseményről a Kárpát-hazában és Európában

Siklósi András: Emlékezés a két világháború magyar halottaira

Siklósi András: Éteri és naturális tűnődések össze nem függő témákról

Siklósi András beszélgetése ifj. Tompó Lászlóval

Siklósi András: Néhány előzetes gondolatom a Székely Szigetre

A magyarság küldetése: harc az isteni Világosságért a sátáni Sötétség ellen

(A 2010-es Szittya Világtalálkozó megnyitó előadása)

SZVT-Zárónyilatkozat: AZ ÖSSZMAGYAR EGYSÉGÉRT ÉS MEGMARADÁSÉRTNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése