2012. január 13., péntek

"A kormányotok átvert benneteket" - a magyaroknak üzent az Anonymous - videó

2012. január 13., péntek, 12:25 hvg.hu 

A magyar polgároknak üzent az Anonymous nevű nemzetközi crackercsoport a Pastebin.com oldalon. 

"Magyarország népe! Most hozzátok van üzenetünk" - hallható az Anonymous nevű nemzetközi crackercsoport magyarokhoz szóló üzenetében, melyet a Pastebin.com nevű - a hackerek között népszerű, többek között az Anonymous által is gyakran a megszerzett adatok kiszivárogtatására használt - oldal. Az oldalon bárki névtelenül tehet közzé nagy mennyiségű információt. 

"A kormányotok tragikus módon átvert benneteket! Most azonnal meg kell védenetek az országotokat, a jövőtöket és a gyermekeitek jövőjét. Az országot ti, a polgárok birtokoljátok, nem pedig a politikusok, a bankárok vagy a nagyvállaltok. Most vissza kell vennetek a hatalmat. Nem az embereknek van félnivalójuk a kormánytól, hanem a kormánynak kell félnie az emberektől. A politikusokat nem érdekli a ti jólétetek. Magyarország népe: nektek most szembe kell szállnotok a hatalommal és meg kell védenetek magatokat egy olyan kormánytól, amelyik brutális módon megtámadta az alapvető jogaitokat, a szólásszabadságot, az igazságszolgáltatást, a munkások jogait, a gyülekezési szabadságot, a méltóságotokat" - áll az üzenetben. 

Az Anonymous üzenete a magyaroknak 
http://www.youtube.com/watch?v=wAYLcQAbUtU 

"2012 a történelmetek és az egész emberiség döntő fontosságú éve lesz" - olvasható az üzenet leiratában. Az Anonymous csoport arra kéri a magyarokat, hogy ne bízzanak az IMF vagy az Európai Unió önzetlen segítségében. "Ez a harc a saját korrupt és kapzsi politikai elitetek ellen folyik, ugyanakkor a Wall Street, a Goldman Sachs gengszter bankárjai és az ő bábjaik ellen is, akik az EU csúcsán üldögélnek" - hallható a videóban. 

Az IMF, az Európai Unió és a pénzügyi elit leggazdagabb egy százalékának az üzenet szerint "mesteri terve" van, amely nem az átlagos magyar emberek érdekét szolgálja, hanem a bankárokét, a befektetőkét, a multinacionális vállalatokét. "Hitelt fognak nyújtani nektek, ahogy már korábban is tették, ki fogják segíteni az országot a bajból, de ez azt jelenti, hogy nektek ezt a segítséget borsosan vissza kell fizetnetek: privatizálni kell majd az iskoláitokat, a kórházaitokat, a börtöneiteket, a médiátokat, ők majd tovább emelik az adókat és megszorító intézkedéseket vezetnek be nálatok. A történet végén még súlyosabban eladósodtok és végleg fel kell adnotok a szuverenitásotokat, így az országotok kiszolgáltatott része lesz az Új Világrendnek (New World Order), a totális kontroll Világkormányának (One World Government)" - olvasható az oldalon. 

A csoport ezután tanácsokkal látja el a magyarokat. "Legelőször le kell állítanotok a jelenlegi kormányotok átkozott rendszerét. Egyesülnötök kell és szervezettnek kell lennetek. Kapcsoljátok ki a tévét, menjetek ki az utcákra és foglaljátok el a köztereket, beszéljetek a szomszédokkal, a barátokkal, a munkatársakkal, a rokonokkal! (...) Szervezzetek állampolgári gyűléseket, szervezzetek sztrájkokat, működjetek együtt a civil társadalom szerveivel és a szakszervezetekkel, tiltakozzatok és demonstráljatok a hatalom sötét rendszere ellen. (...) Mondjatok nemet a faji diszkriminációra, a náci ideológiákra, a gyűlöletre, az agresszióra és az erőszakra" - javasolják. 

Az Anonymousnak magyar Facebook-oldala is van, melyen szintén megjelent a videó. A csapat rendkívül változatos támadásokat indított különféle célpontok, főleg nagyvállalatok, államigazgatási, illetve rendvédelmi szervek informatikai infrastruktúrája ellen. Tavaly szeptember végén például 25 ezer rendőr személyes adatait hozta nyilvánosságra, Magyarországot tavaly decemberben fenyegette támadással, a karácsonyi szünet alatt pedig EU-intézmények dolgozóinak személyes adatait hozta nyilvánosságra. Szintén decemberben egy Twitter-üzenetben közölték, hogy feltörték a texasi központú elemző cég, a Stratfor honlapját. A hackerek azt állították, hogy a Stratfor ügyfeleihez tartozó hitelkártyaszámokat, jelszavakat és egyéb személyes információkat loptak el. 

Az Anonymous teljes üzenetének leirata itt található. 

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

1 megjegyzés:

  1. akkor most védeni kell vagy támadni kell a kormányt?
    "Legelőször le kell állítanotok a jelenlegi kormányotok átkozott rendszerét. "

    VálaszTörlés