2012. január 5., csütörtök

Gondoskodó Magyarországot működtető Szent Korona Értékrend alapos megismerésére.


Kedves Magyar Testvérem!

Szeretnélek meginvitálni egy nagyszerű programra, amely lehetőséget ad a Gondoskodó Magyarországot működtető Szent Korona Értékrend alapos megismerésére. 
Talán már hallottál róla ezt-azt, de még nem állt össze benned "szegletkővé", hogy a Szent Korona Értékrend miként nyújt megoldást Magyarország és a magyar emberek felemelkedésére, és hogyan mutat példát a világnak. E nagyszerű gondolkodásmód nem azonos a Szent Korona-tannal, annál sokkal több!!! 
Gyere el, és ismerd meg, mit jelent a Szent Korona Értékrendnek megfelelően gondolkodni, élni, dolgozni!

Halld, lásd és érezd, miért tart ott a világ, ahol tart, és ezzel szemben hogyan hozhatunk létre - alulról építkezve - egy tökéletesen és igazságosan működő országot! 
Egy nagyszerű, az alkalomhoz illő hely kínálkozott arra, hogy személyesen dr. Halász József nyújtsa át Neked az információkat egy 4 napos Átadó Szer keretén belül. Azért, hogy megkönnyítsük a dolgozó emberek jelenlétét is, két egymást követő hétvégére szerveztük meg a rendezvényt. A 4 nap során lehetőség lesz megismerni töviről hegyire az alapokat, valamit kérdéseket feltenni a Szent Korona Értékrend közvetítőjének, "Az új világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona" című könyv (Püski kiadó) szerzőjének. 

A 4 nap során lehetőséged lesz hasonló gondolkodású magyar emberekkel megismerkedni, barátságot kötni, bekapcsolódni az "alulról építkezők" táborába.
A házigazda, Timár Géza bácsi, a táltos természetgyógyász szeretettel gondoskodik napi 4 étkezésről, szállásról, ha arra van szükséged. 

Kérlek, hogy a részletekért nyisd meg a mellékletben szereplő meghívót is! Szeretettel várjuk jelentkezésedet!
Üdvözlettel: Patakiné Hüse Emőke, szervező
http://nemzetiegyseg.com/
u.i.: Kérlek, hogy ha lehetőséged van és egyetértesz, továbbítsd ezt a levelet barátaidnak, ismerőseidnek, úgy hogy az előzményekből kitörlöd a címzetteket, ne keringjen a világhálón ismerőseink e-mail címe az adathalászok nagy örömére! Köszönöm! :-) 

Néhány gondolat azoktól, akik már ismerik a Szent Korona Értékrendet:
"A dr. Halász József által közvetített Szent Korona Értékrend egyértelmű járható, megvalósítható kiutat mutat ebből a felülről vezérelt világőrületből. Ezt a gondolkodásmódot a 973-as Quedlinburgi szerződés megkötése előtt, a szabad magyarok alkalmazták. A mátrix igaz isteni iránymutatás szerinti alkalmazás által voltunk legyőzhetetlenek. Önellátás, önvédelem, önfenntartás, önigazgatás... 
2011 -  Ez a közel 1100 éves eredménye, az akkori hibás döntésnek. Megosztottság fenntartása. Fortéllyal csőbehúzás a gerjesztett háborúkba. Akkortól a mai napig más sem jöhet szóba, csakis idegen érdek, a magyar érdekkel szemben, a mindenkori kormányok segédletével. Elég jól bírjuk.Először kegyetlen eszközökkel, majd később eszmékkel, ideológiákkal mérgezték a magyarságot...
Új gondolkodásmód kell! Ez pedig nem más, mint a kiirtottnak hitt, széttaposottnak hitt, 973-as Quedlinburgi szerződés előtti gondolkodásmódra való visszatérés.
 De ez nem visszaút a múltba... a Szent Korona Értékrend örök értékű, örök érvényű isteni iránymutatást takar.
Most, válaszút előtt állunk. Kérdés: Mit teszünk? Hallgatózunk, kábulunk tovább, vagy felkapjuk a fejünket... Mi döntünk.
Az idővonalon, a negatív szinuszhullámból, közel 1100 éves megtapasztalások ismeretében, bukkanjunk fel és lépjünk át az idővonal pozitív ágába..." (Jakab Károly)

"A Nemzet felemelkedését a régi-új paradigma teszi lehetővé, aminek a lényege az, hogy a döntési jog oda kerül, ahol a döntési helyzet felmerül: közvetlenül az emberek életterébe, a közösséghez, mert csakis így érhető el, hogy minden döntési helyzetben azt a megoldást válasszuk, ami minden létező legjavát szolgálja. Így a hatalmi rendszer is alulról épül, amiből az következik, hogy a magasabb szinten lévő választott vezetők SZOLGÁLJÁK az alacsonyabb szinteket. A jelenlegi globalista rendszer éppen fordítva működik: a hatalmat félrevezetéssel, népámítással megszerzett vezetők felülről öncélúan URALJÁK az alacsonyabb szinteket, ez azt a célt szolgálja, hogy kiválasztottak szűk csoportja élősködhessen a nemzeten, és az emberek minden természetes közösségén. A törvényeket abból a célból hozzák, hogy a közösség működését megosszák, a társadalom szerves működését lehetetlenné tegyék, aminek az egyetlen célja az uralmuk korlátlan biztosítása. A Szent Korona Értékrendben ezzel szemben a hatalom gyakorlása és  törvények célja kizárólag az összehangolás a szerves működés megtartása céljából." (Pataki Antal)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése