2011. október 23., vasárnap

Segítséget nyújtok, kérek

Kedves Barátaim, Tisztelt Levelezőtársaim!

Amennyiben úgy érzitek, hogy a következő üzenet továbbküldése széles címlistátokra nem méltatlan Számotokra, kérlek segítsetek megoldani a gondomat, mely ugyancsak megoldást jelenthet egy rászoruló család számára.

Édesapámmal közösen viszünk egy gazdaságot a Székesfehérvár melletti Úrhidán, ahol szürke- és magyartarka marhákat, valamint sertéseket, baromfikat tartunk, kertet, földet művelünk. A tanyához tartozó ház háromszobás, teljesen felszerelt, fa-központi fűtésű, a gazdaság télire takarmánnyal, tűzifával bőségesen ellátott. Egy korábban barátomnak hit egyén is a csapatunk része volt, ő azonban nem tartott be bizonyos megállapodásokat, így megváltunk egymástól. E szomorú tény vezetett végül ahhoz, hogy Tőletek kérjek segítséget.
A gazdaság működtetése kezdi meghaladni erőnket, de a mezőgazdasági munka manapság nem tartozik a tartósan kedvelt elfoglaltságok közé, így nem találunk társat a tanyára. Ezért gondoltuk azt édesapámmal, hogy lakhatást kínálunk olyan rászoruló családnak, akiknek ez kiutat jelenthet – urambocsá’ – a kétségbeesésből. Magyarul; olyan – főképpen gyermekes – családot keresünk, akik beköltöznének a tanyára, részesülve annak minden áldásából (pl. egészséges élelmiszer), de kivéve részüket a munkából is. A hely valójában nem a szó szoros értelmében vett (alföldi típusú) tanya, csak mi hívjuk annak. Úrhida Szabadbattyán felőli részén található, Székesfehérvártól 5 km-re. A faluban óvoda, iskola, rendelő, gyógyszertár, rendes buszjárat van. Szeretnénk a gazdaságot némiképp kibővíteni, tejelő tehenekkel, hogy egy sajtmester barátommal komolyabb sajtgyártásba foghassunk. Ehhez pedig mindenképpen szükség van az állatok mellé segítségre. Kérlek, ha ismertek-, tudomásotok van olyan családról, akit nyugodt szívvel ajánlanátok, legyetek szívesek, jelezzétek! Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdvözlettel
                Zsolt

1 megjegyzés:

  1. Kedves Zsolt!

    Lehet,hogy már késő a gazdasággal kapcsolatos ajánlata, de azért írok,hogy ha esetleg még nem oldódott meg a probléma akkor azt hiszem tudok segíteni ebben. Ha úgy gondolja itt szaboz91@gmail.com felveheti velem a kapcsolatot és a továbbiakat meg beszélhetnénk.
    Elnézést a zavarásért.

    Üdvözlettel:Szabó Zoltán!

    VálaszTörlés