2011. szeptember 9., péntek

Eljött az idő a "GIGA" összefogásra



Tisztelt Magyar Polgárok!

A „Fehér Kéményseprők” Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége ezen felhívással hív minden MAGYAR POLGÁRT, Szeptember 12. 11 órára a Kossuth térre, a szakszervezetek megmozdulására rácsatlakozva

„Össznépi GIGA Csődületre”
A mozgalom keretében meg kell akadályozni, hogy a HITELT felvevő Magyar Polgáraink ne kerüljenek az utcára a bankok kapzsisága végett.
A „GIGA” tiltakozás a parlament elmúlt két évben hozott döntései ellen, melyek súlyos hátrányt okoztak minden magyar állampolgárnak Szenvedő részesei voltunk a kormány megszorító intézkedéseinek, az alaptörvények felesleges módosításainak, a bankok tisztességtelen, törvénybe ütköző hitelpolitikájának és az eljárásukat eltűrő, a nyilvánosság előtt is a bankok mellé álló, őket és csalásaikat megvédő kormány ellen, aki az élethez való jogot figyelmen kívül hagyja. Az alkotmányos jogainkat csorbítva hoznak meg népellenes további el szegényesítéshez vezető törvényeket.
Teljes mértékben kimondható a bankok megtévesztő magatartása, valamint büntetőjogi felelősségük a „deviza alapú” kölcsönszerződések esetén is.
Véleményünk szerint, mivel a feltárt bankok által elkövettet csalás valós alapú, ezért próbálják a bankok, a Kormány és a média segítségével az adóst a giotin alá sodorni, az új szerződések megkötésével, aláírásával, törvényben kötelezetten, legalizálni a bankok által megvalósított csalást!
Tiltakozunk a devizahitel-válság 3 millió embert érintő további 3 millióan létminimum alatti szinten élők a kormány által történő további elszegényítése ellen. Olyanok is tömegesen válnak fizetésképtelenné, akik eddig törleszteni tudtak.
Teljes mértékben megállapítható, hogy a bankok a kormány asszisztálásával akarják kifosztani őket, el akarják venni tőlük ingatlanjukat és ingóságaikat, megalázzák őket, semmibe veszik emberi méltóságukat, sőt elvitatják legalapvetőbb emberi jogukat, az élethez való jogot.

A megmozdulás határozott célja, jogaink megvédése és az elszegényedés megállítása.
 A munkavállalóknak, a hitelt felvevőknek okozott súlyos károk elleni közös tiltakozás jegyében szeretnénk, érvényt szerezni, alapvető jogainknak.

CSELEKEDJÜNK KÖZÖSEN a CSALÁDÉRT AZ IGAZÁÉRT!

CSAK CIVIL ÖSSZEFOGÁS REMÉNYÉBEN VÉDHETJÜK MEG EGYMÁST!

Budapest, 2011. szeptember 5.               
      www.feherkemeny.com Email cím: info@feherkemeny.com; Telefon: 06-20/ 399-5821

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése