2011. augusztus 29., hétfő

Természetgyógyászat gyógyszerek nélkül Weixl-Várhegyi László

Weixl-Várhegyi László 2011. március 28. 22:36
Van megoldás a nukleáris sugárzások elleni védelemre! Dr. Hummel Zoltán Huminicum nevű terméke, valamint a spirulina és chlorella algák és néhány gombafajta: kombucha, reishi, japalone, szarvasgomba,ganoderma, stb.. tartalmazzák a fuvolsavat,. S, hogy mi is az a fuvolsav?:
fulvolsav

Fantasztikus hír: Dr. William R. Jackson szerint a fulvolsav semlegesíti a radioaktív sugárzást!
Végre feltárult az anyatermészet egyik legértékesebb és legrejtettebb titka!
Világszerte számos kutató állítja, hogy ez a "hiányzó láncszem", az anyag, amely nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez és az egészséges táplálkozáshoz.
Olyan fantasztikus anyagról van szó, amely az orvosi vizsgálatok szerint jelentős mértékben javíthatja egészségi állapotunkat és életminőségünket!
A világ különböző részein élő gyógyítók évezredek óta használják ezt a nagy hatású, ugyanakkor biztonságos anyagot, lenyűgöző eredményekkel.
A kutatók arra a felismerésre jutottak, hogy a degeneratív betegségek világszerte növekvő száma közvetlenül összefüggésbe hozható azzal a ténnyel, hogy ez az anyag hiányzik étrendünkből. A szakértők most már tisztában vannak azzal, hogy az egészség megőrzéséhez a vitaminok és a nyomelemek mellett ez az újonnan felfedezett tényező is elengedhetetlen. A forradalmi áttörést jelentő felfedezést a világ rangos egészségügyi intézményeiben - egyetemeken, kórházakban és gyógyszergyárakban - gyakran titokban folytatott és többnyire nem publikált vizsgálatok eredményei is alátámasztják.
Az emberek túlnyomó többsége azonban semmit nem tud erről a felfedezésről - nem véletlenül

Egészen a legutóbbi időkig a kutatók nem ismerték ezt az anyagot, és nem is tudták izolálni, vagy ha mégis, az anyag annyira összetettnek bizonyult, hogy nem sikerült megérteniük a működését. A kutatások szerint a világ legbonyolultabb anyagáról van szó.
Számos kutatóintézet tesz szert hatalmas nyereségre gyógyszerek kifejlesztésével és szabadalmaztatásával. Ezeknek az intézeteknek nem érdekük, hogy az emberekhez eljussanak az olcsó és természetes megoldásokról szóló információk.
A gyógyszergyárak egymással versengve próbálják előállítani és szabadalmaztatni az anyag szintetikus változatát; a hivatalok már több tucat szabadalmi kérelmet hagytak jóvá. Ám ez az anyag rendkívül összetett, ezért nem valószínű, hogy valaha is sikerül tökéletesen szintetizálni a természet e csodálatos alkotását.
A becslések szerint a kifejlesztett készítmények kb. 80%-a a TELJES és természetes változat apró, izolált részeiből készült szintetikus termék.
Humán klinikai vizsgálatok nyilvánosságra került eredményei
Bár az általunk ajánlott termékek táplálék-kiegészítők, így nem állíthatjuk róluk, hogy alkalmasak a különböző betegségek megelőzésére vagy gyógyítására, a világ különböző részein elvégzett humán klinikai vizsgálatok szerint ezek az anyagok speciális előkészítés után szinte bármilyen egészségügyi probléma kezelésére rendkívül hatásosan alkalmazhatók. A nyilvánosságra került tanulmányokat számos nyelvre lefordították, eredményeiket pedig vizsgálatokkal ellenőrizték - ezek a fantasztikus információk ma már mindenki számára elérhetők.A vizsgálatok eredményei szerint a belsőleg vagy külsőleg használt speciális kivonatok rendkívül hatásosan alkalmazhatók számos egészségügyi probléma kezelésében. A vizsgálatok túlnyomó többségében a sikeres kezelések aránya elérte, némely esetben meg is haladta a 90%-ot.
A jelen dokumentumban és más anyagokban említett betegségek, kezelések és egyéb információk kizárólag tájékoztató célokat szolgálnak. Céljuk annak bemutatása, hogy a kutatási eredmények szerint az egészségügyi problémák jellemzően összefüggésbe hozhatók azzal a ténnyel, hogy az újonnan felfedezett anyag szinte teljesen hiányzik étrendünkből.
Az összegyűjtött, elemzett és értelmezett kutatási adatok arra utalnak, hogy a modern ember étrendjéből szinte teljesen hiányzik ez az anyag.
Számos mezőgazdasági kutatás szerint a különböző gabonák és vágóállatok szervezetéből szinte teljesen eltűnt ez az anyag. Pótlása fantasztikus eredményekhez vezetett: nőtt a növények ellenálló képessége a betegségekkel és a kártevőkkel szemben, felgyorsult a növekedésük, jobb hozamot produkáltak, és általában egészségesebbé váltak. Az anyag táplálék-kiegészítőként vagy speciális kezelések formájában történő alkalmazása az emberi szervezetre is hasonló hatással van!
Az anyag táplálék-kiegészítőként vagy speciális kezelés formájában történő hosszú távú alkalmazása a következő előnyös hatásokkal járhat:

Az immunrendszer jelentős mértékben megerősödik
Rendkívüli mértékben javul a csecsemőmirigy működése
Az immunrendszer stabilitásának köszönhetően javul a pajzsmirigy-rendszer egyensúlya
Ritkábban jelentkezik kínzó éhségérzet, csökken a késztetés a túlzott táplálékbevitelre
Jobb energiaállapot, motiváció
Javul a vércukor-háztartás egyensúlya
Tartós alkalmazás esetén regenerálódik a szervezet és visszanyeri optimális állapotát
A szervezetből eltűnnek az élősködők, a kórokozók és a vírusok
Az anyag semlegesíti és eltávolítja a szervezetből a toxinokat
Nagy hatású, természetes gyulladáscsökkentőként és antioxidánsként működik
Védőpajzsot von a test köré
Szinte azonnal javulhat a közérzet
Gyengülhetnek a fennálló egészségügyi problémák tünetei
Javul a szervezet ellenálló képessége a megfázással és az influenzával szemben
Eltűnhetnek korábban tapasztalt fájdalmak
Ritkábban alakul ki betegség
Megszűnhetnek a fennálló szezonális vagy egyéb allergiás tünetek
A szervezet ellenállóbbá válik a fertőzésekkel és a különböző betegségekkel szemben
Nagyobb teherbírás és teljesítőképesség
Javul a körmök és a bőr állapota, összességében fiatalosabb megjelenés
Javul az emésztés és a bélműködés
Lényegesen gyorsabban gyógyulnak az égési sérülések, vágások és zúzódások
Javul a keringés és az oxigénfelvétel
Mentálisan is jobb közérzet, fokozott éberség
Javuló memória és agyfunkciók
Fokozódik a szexuális vágy és javul az együttlétek minősége
Idősebb korban enyhülnek a korral járó tünetek
Előfordulhat, hogy a termék fokozza a vele párhuzamosan alkalmazott táplálék-kiegészítők és gyógyszerek hatását
És még számtalan bámulatos hatást és eredményt sorolhatnánk fel...
A fenti előnyöket több száz, sőt több ezer év gyógyászati tapasztalatai, és a legmodernebb tudományos kutatások egyaránt alátámasztják.
Mi is ez a csodálatos anyag valójában?
Az anyag neve fulvolsav(nem összekeverendő a folsavval, amely egy vitamin). A fulvolsavat számos kutató - nagyon találóan - a természet "anyatejének" tartja. Az anyag ugyanis nem csak táplálja az élő szervezeteket, hanem természetes védekezőképességüket is erősíti.
A fulvolsavat úgy alkotta meg a természet, hogy az könnyen behatoljon az emberek, állatok, növények, sőt mikroszkopikus élőlények sejtjeibe, azokat táplálja és reakcióba lépjen velük, attól függően, hogy azok jó vagy rosszindulatúak. Világszerte több száz kutató foglalkozott már a fulvolsavval, melynek leírására beszámolóikban olyan jelzőket használnak, mint a "hihetetlen", "csodálatos", "lenyűgöző" vagy éppen "fenomenális".
"Ha a teremtő... szükségét látta egy olyan anyag megalkotásának, amely számos különböző problémára jelent megoldást, ugyanakkor... le is akart nyűgözni minket, a fulvolsavval kiváló munkát végzett!" Dr. William R. Jackson, PhD.
A fentihez hasonló, fellelkesült beszámolók EGYIK OKA például az, ahogy a fulvolsav vízben feloldva (vagy testnedvekkel keveredve) viselkedik. A fulvolsav a legkisebb, ugyanakkor legösszetettebb természetes, vízben oldódó anyag. Már kis mennyiségben is jelentős mértékben átalakítja a víz molekuláris szerkezetét, ezáltal aktívabbá teszi azt és növeli a behatoló képességét. A fulvolsav ezután segíti a vizet abban, hogy oldással és szállítással kapcsolatos funkcióit hatékonyan ellássa. Ezáltal megkönnyíti a tápanyagok eljuttatását a sejtekhez, valamint a salakanyagok elszállítását, miközben hozzájárul a toxinok és más ártalmas anyagok semlegesítéséhez.
A fulvolsav behatoló képességét jól illusztrálja, hogy AKÁR ULTRA-MIKROSZKOPIKUS MÉRETŰ, ELHALT VÍRUSOKBA is képes behatolni.
A vírusok rendkívül kis méretűek, és a növények, állatok és emberek sejtjeinek mélyén élnek. A vírusok más mikroszkopikus méretű kórokozókban is előfordulnak. Ilyen esetben egyfajta "potyautasként" akaszkodnak a másik organizmusra.A vírusokat áthatolhatatlan fehérjeburok védi a védekező mechanizmusok ellen. A fulvolsav segít e burok lebontásában, ezáltal lehetővé teszi a védekező rendszer számára a vírusok és méreganyagaik semlegesítését. A fulvolsav emellett sebezhetővé is teszi a vírusokat az immunrendszer támadásaival szemben. Ám ez csak a kezdet. A fulvolsav képes arra, hogy vírusok vagy más kórokozók behatolása esetén riassza az immunrendszert, ÉS szabályozza, valamint támogassa annak működését!
Mint a LEGKISEBB MÉRETŰ TERMÉSZETES, vízben oldódó anyag, a fulvolsav milliárdnyi mikroszkopikus élőlény - pl. különböző gombák és algák - tevékenysége során jön létre, miközben azok lebontják az elhalt sejteket. A Földön minden növény, állat és ember szüntelen küzdelmet vív a vírusok, fertőzések és betegségek ellen. Ez a túlélésért folytatott, intenzív küzdelem a talajban lévő mikroszkopikus élőlények lebomlása során folytatódik, sőt még intenzívebbé válik. Az élet különböző fázisaiban és a lebomlás szakaszaiban több milliárd védekező mechanizmus jön létre, szűnik meg és tér vissza a körforgásba. A körforgás során ezeknek az anyagoknak folyamatosan csökken a mérete. Végül vízben oldhatóvá válnak, és létrejön a fulvolsav.
A növények védekező mechanizmusa, amelyből végső soron a fulvolsav létrejön, szinte örökéletű.
Mivel ezek a védekező mechanizmusok rendkívül ellenállók, a lebomlás során érintetlenek maradnak, vagyis nem bomlanak le, csak méretük csökken, és szokatlan tulajdonságokat vesznek fel. Ezek az ellenálló anyagok apró DNS-szegmensek, ezekből születik a fulvolsav. Létezésük során egészséggel és hosszú élettel ajándékoznak meg minden élőlényt, amellyel kapcsolatba kerülnek.
A vízben feloldódó fulvolsav átalakítja a vizet: megváltoztatja, szabályosabbá teszi annak molekuláris szerkezetét. A kutatók észrevették, hogy a megváltozott molekulaszerkezetű víz energiaszintje megemelkedik, és a víz alkalmasabbá válik arra, hogy szokatlan biológiai "üzeneteket" továbbítson az élő szervezeteknek. A jelenség leírására a kutatók a "memória" kifejezést használják. A szoptató anyák előteje (colostrum) tartalmaz egy ismeretlen anyagot, amelyet a kutatók transzfer faktornak neveztek el (nem keverendő össze a kereskedelmi forgalomban kapható, hasonló nevű termékkel). Ez az anyag "értesíti" az újszülött immunrendszerét az ismert kórokozókról. Ehhez hasonlóan a fulvolsav is riasztja az immunrendszert, "üzenete" gyakorlatilag a kórokozókkal korábban folytatott küzdelmek emlékét tartalmazza. A harcok emlékei kitörölhetetlenül bevésődnek a fulvolsav molekuláris szerkezetébe, amely apró DNS-szegmensekből, köztük korábbi kórokozók DNS-einek maradványaiból áll.
A jelek szerint a fulvolsav az élet szikráját, a természet energiáját hordozza magában. A fulvolsav a világ legbonyolultabb enzimje, az enzimeket pedig a kutatók élő entitásokként írják le, amelyek funkciókkal és organizmusra emlékeztető jellemzőkkel rendelkeznek. Ám a fulvolsav nem egyszerűen egy enzim - ez az anyag maga a természet "anyateje", melynek célja az, hogy élettel, energiával, egészséggel és ellenálló képességgel ruházza fel az élőlényeket, állatokat, növényeket és embereket.
Az anyag arra is képes, hogy megtisztítsa a talajt a különböző szennyezőanyagoktól, rovarirtó szerektől és toxinoktól. Ezt a tényt több ezer tudományos vizsgálat igazolja. Orosz tudósok a csernobili katasztrófa után a sugárzásnak kitett talaj, állatok és emberek megtisztítására használták az anyagot. Dr. William R. Jackson szerint a fulvolsav semlegesíti a radioaktív sugárzást!
A fulvolsav sajnos egyre kisebb arányban van jelen a talajban, a terményekben, gyümölcsökben és zöldségekben, valamint tejtermékekben és más élelmiszerekben, és TELJES MÉRTÉKBEN hiányzik étrendünkből.
Ez a fantasztikus anyag a gyógyítás tudományának talán legfontosabb felfedezése. A növények, állatok és emberek betegségeinek túlnyomó többsége összefüggésbe hozható a fulvolsav hiányával.
Gyógyszeripari vonatkozások
A gyógyszeripar ugyanazokat a mikroszkopikus organizmusokat használja fel a gyógyszerek kifejlesztése során, amelyek részt vesznek a fulvolsav létrejöttét eredményező lebomlási folyamatokban.A becslések szerint ma a gyógyszerek legalább 80%-a, köztük az antibiotikumok is, a fulvolsavban lévő, rendkívül komplex összetevők izolált és koncentrált, szintetikus változatai.
A kutatások szerint a fulvolsav természetes formájában legalább olyan széles spektrumú és nagy hatású baktérium- és vírusölő hatással rendelkezik, mint a gyógyszeripari termékek.A fulvolsavat tartalmazó termékek a gyógyszerekkel ellentétben nem egy-egy összetevő koncentrációjára épülnek, hanem a fulvolsav számtalan különböző komponenseiből tartalmaznak kis mennyiségeket; ezen összetevők egy részét még nem is ismerjük, és talán soha nem is fogjuk megismerni.
Az Egyesült Államok kormánya által indított, jellemzően nem publikált kutatások eredményei szerint a fulvolsav összetevői elérik, némely esetben felül is múlják a gyógyszergyártók által kifejlesztett legmodernebb antibiotikumok hatását - ám azokkal ellentétben a kórokozók hosszú távon sem válnak rezisztenssé a fulvolsav komponenseivel szemben. Az európai kormányok nemrégiben megtiltották antibiotikumok alkalmazását az állati takarmányban. Ennek kapcsán kiderült, hogy a FULVOLSAV HATÉKONYABB, MINT AZ ANTIBIOTIKUMOK. És mindez csak a jéghegy csúcsa...
A kutatók megállapították, hogy a természetnek több mint 3 tonnányi növényre van szüksége közel 1 liter fulvolsav előállításához olyan koncentrációban, amilyet a Fountain of Minerals termék alkalmaz.
A klinikai vizsgálatok szerint az ajánlott mennyiség (naponta 29 ml) fogyasztása esetén a fulvolsav alkalmazásának gyakorlatilag nincs negatív mellékhatása. Sem kutatóktól, sem vásárlóinktól nem érkezett beszámoló negatív mellékhatásról vagy bármely már problémáról az alkalmazással kapcsolatban. Az alapos laboratóriumi, gyógyszerészeti és klinikai vizsgálatok eredményei szerint az anyag alkalmazása embereken külsőleg és belsőleg egyaránt TELJESEN BIZTONSÁGOS.
Felszívódás és a ritkaföldfémek
A fulvolsav egyfajta hidat képez a "halott" ásványi anyagok és az élő, szerves anyag között. A természetes fulvolsav rendkívül hatékonyan szívódik fel (közel 100%-ban). A ritkaföldfémeket szerves formában tartalmazó fulvolsav enzim, amely az élőlények tulajdonságaival rendelkezik. A fulvolsavban lévő ásványi anyagok tehát nem "halott" nyomelemek, hanem nagy hatású növényi hatóanyagok rendkívül komplex kombinációiból felépülő, bioaktív enzimek. A kutatások szerint ezek a komplex anyagok mintegy a fiatalság forrásaként működnek, és rendkívül jótékony hatással vannak az egészségre. A fulvolsavat évezredek óta használják a tradicionális gyógyítók a Himalája, Kína és Oroszország félreeső részein - a feljegyzések szerint az ezeken a területeken élő emberek rendkívül magas kort élnek meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése