2011. június 24., péntek

Zarándok út ,-2011. július. 22-én Medugorjéba

Kedves Mindannyian!
 
Az elmúlt évekhez hasonlóan újból megszervezésre kerül a Horvátország-Medugorje- Boszniai Piramisok Völgye (Visokó) Spirituális Út. Ebben az évben tovább bővítettük a programunkat és olyan helyeket szeretnénk bemutatni, melyek szintén nagyban segítik testi, lelki, szellemi fejlődésünket, gyógyulásunkat. Ennek az útnak fontos célja a SZERETET FELÉBRESZTÉSE, SZÁMVETÉS, FELKÉSZÜLÉS az újra, a magasabb rendű energiák befogadására, valamint az ÉLETÚT-ÉLETFELADAT MEGTALÁLÁSA. Azok a tisztulások, melyek egy ilyen úton kiteljesednek, nagyban segítik az Én-tudat (Ego) átalakulását, változását és Isteni Énünkkel való egységes kapcsolatunkat. Mindegy, hogy ki milyen tudatszintről indul, milyen vallási szemlélet szerint él, a szeretet kiteljesedése minden lélek éltetőereje. Minden ember számára kezdő lépésként is ajánlom fel ezt a csodálatos utazást, hogy lélekben és testben felkészülve jelen tudjon lenni ebben változásra és megújulásra váró világban. A Szeretet Központú Világot saját magunk hozhatjuk létre, melynek első lépése szívközpontunk megnyitása. A SZERETET NAGYMESTERE JÉZUS/SANANDA/, és SZENT ÉDESANYJA SZŰZMÁRIA a világ megváltásán, vagyis a Szeretetteljes Lét: a Földi Mennyország felépítésén dolgoznak. Sok olyan lélekre van szükségük, akik tudatilag, hitben és szeretetben megújulva velük együtt kívánnak működni. A szeretet a legnagyobb erő. A szeretet a Mindenség ígérete. Ennek megtapasztalására vár és hív a Szűzanya és Jézus mindenkit.

Érezzétek szent küldetéseteknek ezt az utat, hiszen nemcsak önmagunk felemeléséért, hanem bolygónk, a világ megújulásáért is teszünk egy-egy ilyen csoportos út alkalmával.

Kívánom, hogy mindenki nyitott szívvel olvassa ezt a meghívást és mások  által nem befolyásolva, ÖNMAGA , a belső hangra hallgatva érezze jelenlétének fontosságát ezen az úton.

Kérlek Benneteket, küldjétek tovább ezt a levelet az ismeretségi körötökbe is, hiszen biztos van köztük olyan, aki szívesen részt venne egy ilyen utazáson, csak nincs információja róla.

Végtelen Szeretettel Várok Minden megújulásra váró lelket:  Kovács Ilona a Végtelen Szeretet Spirituális Kör Vezetője, Debrecen

                                              image.png


image.png


SPIRITUÁLIS UTAZÁS

MARIJA BISTRICA - MEDUGORJE - VISOKO

A SZŰZANYA-JELENÉSEK LEGJELENTŐSEBB HELYSZÍNEIRE ÉS A PIRAMISOK VÖLGYÉBE

2011. július 22-26. (5 nap-4 éjszaka)


(a Debreceni Végtelen Szeretet Spirituális Kör szervezésében)


Program és útiránytervezet:


1.nap: indulás hajnal fél 3 órakor Debrecenből, az INTERSPAR Áruház parkolójából, budapesti felszállási lehetőséggel (reggel 6 órakor a Népligeti Metró megállónál levő VOLÁN-buszállomásnál). Magyarországot Letenyénél elhagyva folytatjuk utunkat Horvátország felé a csodálatos Adriai tengerpartot övező autópályán.
Utunk első állomása MARIJA BISTRICA /Máriabeszterce/, mely Horvátország legnagyobb Szűzanya zarándokhelye. Marija Bistricában évente több százezer zarándok látogatja meg a Boldogasszony csodatévő szobrát. Rövid városnézés, séta, pihenés a Kegytemplomban.
Érkezés az esti órákban Medugorjéba, majd vacsora és a szállás elfoglalása.

 


2.nap: reggeli után a Szűzanya köszöntése a Szent Jakab templom előtti téren felállított csodálatos fehér márványszobor előtt, melyet a látnokok leírásai alapján készítettek. A Szt. Jakab apostol templom 1982-től a világ legismertebb és leglátogatottabb imahelye lett, mivel a SZŰZANYA jelenések helyszínévé vált. Csodálatos, rendezett park övezi, mely kellemes pihenésre és elmélkedésre ad helyet. A templom megtekintése utána indulunk a Jelenések dombjára, ahol l981-ben megjelent a SZŰZANYA hat kisgyermeknek. Itt felkeressük a SZŰZANYA megjelenési helyszíneit. A Jelenés dombon haladva a Szűzanya tanításait hallhatjuk médiumi közvetítésben, mely nagy segítség mindannyiónk számára, hiszen útmutatásai által sok olyan élethelyzetre ébredhetünk rá, mely a belső békénk megtalálásában és a bennünk lévő hiányosságaink feltárásában nyújt segítséget. A dombon felállított 15 vörösréz dombormű Jézus és a Szűzanya életéről adnak hű ábrázolást. Valójában jelenlegi világunk felé üzennek ezek a ma is aktuális életképek. A domb tetején közös meditációt végzünk, valamint mindenkinek lehetősége lesz arra, hogy saját testi, lelki nehézségeire segítséget kérjen. Imáink-kéréseink a Szűzanya által mindig meghallgatásra kerülnek!
A Szűzanya gondoskodó szeretete hatalmas erővel van jelen ezen a helyszínen, mivel a minden hónapban adott üzeneteit a világ felé itt szokta átadni a kiválasztott látónak több ezer ember jelenlétében.
Délután kirándulunk a csodálatos látványt nyújtó félkör alakú KRAVICÁNAK nevezett vízeséshez, mely 26 méter magas mészkőképződményekből zúdul alá. Itt mindenkinek lehetősége lesz, hogy meg mártózzon a kristálytiszta vízben és a lelki tisztulást összekösse a testi tisztulással.
 
 


3.nap: reggeli után indulunk a KRIZEVAC-hegyre, melyet JÉZUS hegyének is neveznek. A hegy tetején egy 8,56 méter magas keresztet emeltek a hívek JÉZUS tiszteletére, mely a HIT, SZERETET, REMÉNY jelképeként magaslik. A hegyen 15 dombormű látható, mely JÉZUS keresztútját ábrázolják. Ez a nem mindennapi út, melyet ezen a hegyen átélhetünk JÉZUS és SZŰZANYA közös jelenléte által, olyan mély szintű változást hozhat létre bennünk, mely nemcsak önmagunkra, hanem egész Földbolygónkra hatással tud lenni. A bennünk meginduló változás szívünk szeretet központjára van legnagyobb hatással. Az emberiség jelenleg abban a periódusban tartózkodik, hogy át kell hangolni önmagát a Szeretet Központú lét állapotára. Fontos, hogy a tudatváltás folyamatát az ÉN tudat (EGO) irányítása alól ki kell vonni és az ISTENI-MENNYEI lélek szintű szeretet központot kell felerősíteni Isteni Énünk által mind magunkban, mind kozmikusan. A föld felemelkedésének alaplépése a szeretet központúságon alapszik; JÉZUS és SZŰZANYA ennek nagy spirituális mestere. Az út során, melyet a hegyen teszünk meg, mindenkinek lehetősége lesz, hogy elmélyüljön, elgondolkodjon bizonyos élethelyzeteken és hogy további útjához útmutatást kérjen. Itt az idő, hogy minden terhet letegyünk (múlt, jelen, jövő elvárásait) és egy teljesen megújult tudatú világot építsünk fel. Hiszen mindannyian részt vállaltunk Bolygónk jövőbeli tudatosságának felépítésében. JÉZUS Mester üzenete sok mindenben megadja a választ, mely e korszak legaktuálisabb helyzetével kapcsolatos.
A hegy tetején JÉZUS és SZŰZANYA üzenetének átadása mellett testi, lelki tisztítást élhetünk meg, valamint személyes üzeneteik még emlékezetesebbé teszik az utat.

Minden évben a SZŰZANYA kéri, hogy a csoport energiáját használva tegyünk az egész emberiségért. Most a FÖLDANYÁVAL való kapcsolat elmélyítését és a Föld gyógyítását, tisztítását, a Föld kristályrétegeivel való összekapcsolódást látja a legfontosabbnak.

Délután szabadprogram, vásárlás, séta, majd este közös vacsora és az élmények megbeszélése.

 


4.nap: reggeli majd fakultatív program: kirándulás, fürdőzés az Adriai Tengerpart egyik gyönyörű kristály tiszta partszakaszán. Késő délután visszaérkezés Medugorjéba. Este szabadprogram, vacsora, közös beszélgetés.

 


5.nap: reggeli, majd közös elköszönés a SZŰZANYÁTÓL a Szent Jakab templom előtti téren. Ezt követően indulunk VISOKÓRA, ahol az öt piramis közül a FÖLD ANYA TEMPLOM PIRAMIST és a NAP PIRAMIS alagút rendszerét tekintjük meg. A FÖLD ANYA TEMPLOM PIRAMISNÁL közös meditációt tartunk és Földanya üzenetének átadása várható egy kis szertartás közepette. Ezt követően Zavidoviciben meglátogatjuk a Kőgömbök parkját, mely érdekes látnivalót kínáló hely. Itt egy patak medrében hatalmas kőgolyókat találtak. Úgy mondják, hogy a környéken sokáig élnek az emberek, szinte ismeretlen a rákos megbetegedés a jótékony energiakisugárzás miatt. A kőgömbök keletkezésének módja rejtélyes, mindmáig ismeretlen. A Húsvét-szigetek és Új-Zéland különböző pontjain is találtak kőgolyókat, melyek keletkezési módja szintén ismeretlen. Az egyik elmélet szerint a kőgolyóbisokat még az ősidőkben tűzhányó vetette ki, a másik szerint a gleccserek visszahúzódásakor az elfolyó vizek formáltak sziklákat gömbölyűre, valamint egyes feltételezések szerint a köveket emberi kéz alkotta, egyfajta energiatermelő, gyógyító központ lehetett itt valamikor. A gömbök tömörek és nem üregesek, a geológusoknak nem sikerült megállapítaniuk a köveknek a korát, viszont egyesek 9000–12 000 évet saccolnak. Az anyaguk kristályos, szemcsés magmás kőzet, ami azt sugallja, hogy nem az égből hullhattak alá, hanem a föld mélyéből kerültek felszínre. 1936-ban egy hatalmas vihar és felhőszakadás után a hirtelen lezúduló víztömeg kimosta a gömböket a földből. Nemcsak Boszniában, hanem egész Európában is ezen a helyen található a legtöbb gömb.
Hazaérkezés az éjszakai órákban a kiindulási helyre.


 


A programok az időjárás függvényében módosulhatnak , ill. a lehetőségekhez képest bővülhetnek, lebonyolítási sorrendjük felcserélődhet!

Utazás kényelmes különjáratú légkondis autóbusszal.
RÉSZVÉTELI DIJ:

58.500.- Ft/fő 
félpanzióval (2-4-6 ágyas szobákban)


A részvételi díj tartalmazza: utazási költség oda-vissza, a csoport utaztatása a programok helyszíneire, szállás 4 éjszaka vacsorával és reggelivel (félpanzió)

A részvételi díj nem tartalmazza: poggyász és balesetbiztosítást, az esetleges belépők árait, illetve a Visokoi Piramisok Völgyében az idegenvezetési díjat: ez kb.5 EURO.

KEDVEZMÉNY
back-coming (visszatérő kedvezmény):
aki valamelyik általunk szervezett medugorjei utazáson már részt vett és most újból velünk jön, az 3000.- Ft. kedvezményt kap a részvételi díjból!

Jelentkezni lehet a Jelentkezési Lap kitöltésével.

JELENTKEZÉS:

2011. július 15-ig 

a részvételi díj befizetésével
(befizetés a jelentkezést követő válasz e-mailben elküldött elérhetőségeken lesz lehetséges).
A busz min. 30 jelentkező esetén indul!
A meghirdetett részvételi díjat csak 30 jelentkező esetén tudjuk garantálni. Ettől kevesebb jelentkező esetén a részvételi díj arányosan emelkedik.


További felvilágosítás: kovacsicus111@gmail.com vagy a 30/258-2611 mobilszámon (Hajzer József)
 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése