2011. május 7., szombat

KISZIVÁRGOTT ANYAG....


NASA -tól kiszivárgott érdekes leírás

Az idők vége, nem a Világ vége...


*Az Idő vége, nem jelenti a Világ végét*, mint ahogyan az hibásan volt értelmezve és közvetítve a Biblián át. A 2012-ben várt változás, teljesen megváltoztatja majd a Földön az életet és magát az emberiséget.
- A Hold létrehozza, saját légkörét, nátrium vegyületekből, mely most 6000 km2 területen terül el.
- A Mars légköre is gyorsan növekszik, mely az Observer, 1997-es meghibásodásához vezetett.
- A Föld légkörében, ma is változások történnek, a felső rétegekben, egy eddig nem létező új gáz jelent meg, a vulkáni tevékenység 1875 óta, az 5 szőrösére nőtt.
- A Vénusz fényerőssége jelentősen megnőtt.
- A Jupiter mágneses tere, megduplázódott, a bolygó és egyik holdja közt, ionizált sugárzás tubusát észlelték.
- Az Uránusz és Neptunusz pólusai felcserélődtek, nő a mágneses erőterük és folyamatosan növekszik a fényük.
- A Nap mágneses tere, 1901 óta 230%-al nőtt.
Szibéria Nemzeti Tudományos Akadémia jelenti, hogy ezek a Naprendszerben észlelt sokoldalú változások, a Foton Gyűrűbe való behatolásnak tulajdonítható, mely egy jóval erősebb energiájú kozmikus zóna. Ezen energiát veszi át a Nap és szórja az egész Naprendszerben. A Foton Gyűrű, több sávos fotoncsík, mely a Galaktika központjából áramlik, a Tejút spiráljait követve.
A mi naprendszerünk, ezt a Gyűrűt, 25920 év alatt, mely periódust Galaktikus Évnek nevezünk, (Az ókoriak, Nagy Évnek hívták) kétszer keresztez. A Foton Gyűrű, átszelése, 2000 évig tart. Úgy értékelhető, hogy a Nap már 1998 óta behatolt a Gyűrűbe és a Földre ez, 2012-re tehető. A Foton Gyűrűbe való behatolás, a Biblia által jövendölt, félelmetes spirituális változást okoz az embernek.
Feltehető, hogy azon emberek, melyek egoista viselkedés, alacsony auralüktetés jellemez, a Foton Gyűrű magas frekvenciájú sugárzását, nem tudják elviselni. Tehát, egy nagy spirituális alapokra épülő, természetes szelekció következik be.
- Minden lény, elsősorban, energiából épül fel. Az energia, információt és annak fordítottját jelenti. Az anyagi test, más energiatestek, takarója.
Természetesen az ember is, az univerzális felépítés része.
- Annak tényét, hogy ezek tiszta energiák, az idők során tett megállapítások, valamint az utóbbi két évszázad tudományos kutatásai képezik.
- Negatív érzületek, megélések, negatív, káros, energiákat termelnek. A gondolatok, akár anyagiasodhatnak is. (Lásd a Montauk kísérletet)
- Az érzelmek, megélések, emberi gondolatatoknak, mint minden energiának, van egy adott rezgése. Egy negatív energiának, a fejlődés egyetemes törvénye szerint, természetesen csak, alacsony rezgésszáma lehet.
A Világegyetemben *semmi sem véletlenszerű*, minden alárendelődik egy célnak, mely az élet fennmaradása és fejlődése. Az anyag önmagában, fel van vértezve, az élet teremtésének megmagyarázhatatlan teljesítményével. Létezik egyetemes kémiai, fizikai, asztronómiai, de jogi törvények is. Ezek azonban nem kizárólagosak. A Világegyetem, nem a Nép Hadteste. A napirenden, a sokszínűség van.
*A Föld 2012-ben*
A Földön az életnek, radikális változását eredményezi, a Foton Gyűrűn történő áthaladás miatt. Konkrétan ez mit jelent?
A Foton Gyűrű, annyira óriási, hogy átszelése is, 2000 évet vesz igénybe, erős elektromágneses sugárzást bocsájt ki, a látható és a láthatatlan frekvenciákban, beleértve az X sugárzást.
A Gyűrű fotonjai, egy sokoldalú és sokkoló hatást fejtenek ki, a földi anyagra. Elsősorban, minden test, fluoreszkálni fog, mely hatása, hogy 2000 évig, nem lesznek éjszakák! A testek által kibocsájtott fény, hőhatás nélküli, és nem lesz árnyék.
Az egész naprendszer, molekuláris, anyag struktúrája, változik. A foton energia megoldja, a NASA gondját, szabad és környezetkímélő energia forrásává válva. (Ahogyan azt, Tesla gondolta.)
A Föld fajsúlya fokozatosan csökken és megváltozik
Miután a Föld szintje, több ezer évig állandót jelzett, 1980-ban 7,8 Hz –ről, felgyorsult a mai, 12 Hz-re. Ez azt jelenti, hogy a rezgés frekvencia növekedés hatásaként, a nap 24 órája valójában, 16 órát jelent. Ez egyelőre elfogadható, de magyarázza, hogy miért nincs elégséges időnk, miért sietünk egyre jobban és miért fáradunk. Mi történik, a Foton Gyűrűbe való belépéskor 2012-ben, vagy más évben, az teljesen elképzelhetetlen, hisz a teljes emberiség, egy más dimenzióba lép át.
Még nem tisztázott?
Pontosítva, 24 óra, effektív, 0 órát jelent, tehát a földi idő, megszűnik!
De hogy egy szerencsétlenség, nem jár egyedül,
- abban a megváltoznak, a Föld mágneses Pólusai is. A jó jel azonban ismételten
- Az Idő vége, nem a Világ vége. A pillanat viszonylagos közelségének a jelét, a naprendszer szélén található, plazma ragyogásának, 10 szeresére való növekedése.
A napon keresztül a bolygók, ugyancsak növekvő energiát kaptak.
A mayák is várható változásokról, a félistenek üzenettét küldik
- A teljes Naprendszer, szinkronizálódik, a Galaxissal és Világegyetemmel, a jó hatásaként,
- Átlépünk a jelen technológiából, és amit az Időről és Térről tudunk, a pénz szükséglete eltűnik.
*-*Az 5.-ös Dimenzióba lépünk!
*- *Az emberi DNS, a jelenlegi 2 spirálról, 12 spirálra programozódik át.
Az emberi lényt illetően, a változások, hatalmasak és pozitívak.
Mellékhatások, viszont fájdalmasak. (Ami jó jel, hisz a szervezet megtisztulását jelenti) így:
- migrén, fejfájás, fáradtság, szédülés, ritmuszavarok,
- megfázás jellegzetes tünetei (láz, izzadás, csontfájás) melyeket a hagyományos kezelés nem segít
- Izomzat, gyengülés, nehézlégzés, ok nélküli elfáradás.
*- imfatikus és immunrendszer változás, nyugtalanság, depresszió, stressz a múltba révedés*
*A Foton Gyűrűbe való belépéskor egy átfogó újraharmonizálási folyamat történik, melyben a testünk saját frekvenciája a Világegyetem alapfrekvenciájára hangolódik.*
*Ez az <égbemenetel> melyről a régi írások beszélnek*
A mivel váratlanul erős, azok, akik alacsony, vagy negatív (rosszindulat, egoista) nem élik túl az átváltozást.
A gén és DNS frekvencia az embernél, nagyon magas és finom. Ezek tulajdonképpen, a fény, mely a félistenek és szentek auráját, láthatóvá teszik.
Dr Berrende Fox, vér tesztekből kimutatta, hogy 20 éve az emberek, sejtszinten, kezdtek változni, vannak kik, a DNS szerkezetbeli, új láncszemeket fejlesztettek.
Az üzletben gondolkodók, nyereségei:
- intuíció és paranormális teljesítőkészség fejlődése,
- az agy jelen 10-15 % -nyi használatbavétel, jelentős megemelése,
- minden gyógyíthatatlan betegség (rák, HÍV is) eltűnik,
- megsokasodnak a telepatikusok és bioterapeuták,
- megváltozik a fizikumunk és (akik túlélik), aurába öltözünk.
2012 nagyon közel van, és többségünk biztosan fogja látni, e jövendölés valódi, vagy falsságát.
De mit kell tenned? Alapvető változtatást, életedben. Tanulj meg magas frekvenciát sugallni, rezegtetni: (jóság, szeretet, harmónia, fény, megértés, együttérzés), hogy megfelelj a Föld rezgésének, mely már megkezdte az 5. dimenzió fele, a felemelkedést!

  (Mama Gee),
Továbbított levélként kaptam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése