2011. május 28., szombat

A finálé elkezdődött!


2011, május 28 - 14:51 |

 A csendes napok után,ismét gázt adott az Orbán kormány-,már ha rajtuk múlik-,és ismét bevezetésre kerültek olyan "jogszabályok" amik a totális diktatúra felé igazítja az ország szekérrúdját!A statisztikai hivatalok szerint,vesztett ugyan népszerűségéből az orange-csapat,de még mindíg az első helyen állnak!Vajon milyen statisztikát hoznának le ezek a mi pénzünkből lajstromot gyártó senkiháziak,mint ami meg vagyon rendelve?Ha belenézünk a mélyébe,akkor igazán nem is hazudnak,mert a parlamentben fészkelő "honatyáink" igazából egy követ fújnak,párt,és hovatartozás nélkül,amúgymeg egyébként sincs túl nagy választék a népszerűségre válaszolók számára.
Orbánék centrális hatalmat építenek ki,olyan módszerrel,hogy ha valami csoda folytán lennének 2014-ben választások,akkor se lehessen pozitív módon kormányozni az országot,legalább is a jelenleg fennálló játékszabályok szerint.Természetesen nem is célja a betelepülők szálláscsinálóinak megint választósdit hazudni,mert hát éppen ez a cél.Az EU addigra csak halott ,csúfos történelmi esemény lesz,és mint ilyen,magával dögleszti minden társult bürokráciáját,mint az ENSZ,Hága,EBESZ,NATO,és még ki tudja milyen pénznyelő,minden oldalról megtámogatott zsizsik hatalmat előkészítő társulás!
Szépen felépített folyamat ez,amiben igen fontos szerepet kapott a lakosság kisemmizése,kezdve a banki kilakoltatásokkal,a magánnyugdíjak ellopásával,munkahelyek megszünésével,áremelésekkel,és most a rendőrség,és egyéb rendvédelmi szervek szétzilálásával.
Orbán igazából tárgyalás nélkül rúgta rájuk az ajtót,és ezzel a lépésével magára haragította a szerveket,ők meg nem értik miért ez a durvaság,hiszen olyan jól kizsigerelték,buzerálták,a lakosságot,vak birka módjára végrehajtottak minden parancsot,és most ez a köszönet,és hála! A szakszervezetek,szintén megrendelésre,egymással sem tudnak dűlőre jutni,egymással is harcolnak a szerzett jogaikért,és azért a szerepért,hogy ki vezesse eután a birka rendvédelmiseket!
Kedves Zoli!
" ...Tegnap kimentem a tmrsz-es rendőrök tüntetésére. Szánalmas volt. Azok a rendőrök, akik szolgálatban olyan határozottak tudtak lenni, és olyan kíméletlenül ütötték -lőtték az embereket 2006-ban, meg a "füvön ülés" bűncselekménye miatt a gárdistákat, most szűköltek és vinnyogtak.  És többsége beletörődik hogy elvegyék a nyugdíját. Egy szemrákos rendőr meg képes volt szó szerint sírni a Pintérnek, hogy ő rákos, az meg szemrebbenés nélkül közölte, hogy vissza kell mennie dolgozni. Elképesztő. És mindig azt kérdezik, hogy miért teszik ezt velünk, meg hogy demokrácia van, és mindig ugyan azok a sablonos kérdések és felvetések. Na meg a dobok és kereplők... Szóval kivonult a megfélemlített óvoda. Rajtam és Szima Juditon kívül talán 8 rendőrre tudom elmondani hogy egyenruha nélkül is van tartásuk..." eddig a levélrészlet,ami világosan tükrözi mindazt a szánalmas beszariságot,ami a rendőröket jellemzi!
Nagyon kíváncsi lennék arra például,hogy ha nem történt volna a kormány ezen intézkedése meg,hány fakabát ment volna ki az utcára azért,hogy például Takács Úrnak árverezik a házát!Félek azon a 8 rendőrön kívül senki!Aztán nem tudom,hogy a Pintért bálványként lesőknek eszébe jutott e az,hogy a visszarendelés csupán néhány hónap lenne,éppen annyi,míg elegendő zsidó áramlik az országba,és hirtelen gazdasági nehézségekre hivatkozva az utcán találja magát minden nyugger,rendőr-katona,stb,és se nyugdíj,se fizetés,és se lakás,mert hogy szinte a 99%-nak van valamilyen lakáshitele!De hát csak nyugodtan demonstrálgassanak,meg szakszervezetiskedjenek!
Apropó árverezés!Csütörtökön valami csoda folytán nem jött létre egy kilakoltatás,mert nem volt vevő az ingatlanra!Hoppá!Vagy a médiától féltek,vagy a retorziótól,mert nem tudták hány ember fog ott összegyűlni.Várjunk csak!Kilakoltatás? Nem úgy van,hogy moratórium van Július 1.-ig?De úgy van,papíron,csak kit érdekel?Sem a bankokat,sem a hazug senkiházi kormányzatot.Tegnap még Matolcsynak volt bőr a pofáján kijelenteni,hogy Magyarország hamarosan az európai gazdaság húzó országa lesz.Jót nevetek,mert szerencsétlen azt gondolja,mert ide települ a Mercedes,meg az Audi,meg itt van a Suzuki,meg még néhány német,és japán cég,majd mi kavarjuk a vihart a biliben!
Nézzük csak!A Mercedes már az idénre tervezte beindítani a gyárat,az Audi egyébként is jött volna az olcsó munkaerő miatt,a Suzuki meg 20 éve itt van.Biztos forrásból tudom,hogy az auóipar agóniáját éli,mert hogy nem csak nálunk nincs már vásárlás,de külföldön is egyre kevesebb.A japán gyárakról meg ne is beszéljünk,van épp elég baja a szigetországnak,mert tettek róla,hogy legyen.Ha csak Matolcsy nem arra gondolt,hogy befelé húzódnak az európai pénzes zsákok,valamitől félve,mert hogy tök jól elvoltak eddig Hollandiában,meg Németországban,és most hozzák a kis pénzecskéjüket is magukkal.Vagy esetlegesen a zizraeli blokád,és holokauszt ipar fellendülőben van a közel-keleten,és onnan is húzódnak kis hazánkba a "menekülők",és mint ilyen,időben le kell kommunikálni a lakossággal,mitől lesz olcsóbb a kenyér,miért lehet több gyár,miért lehet több munkahely,lehet,de több fizetés semmi képpen,és több élettér sem,mert hát meghatározták, 6 milló magyarnál nem kell ide több!
Aztán itt van nekünk a többszörösen elítélt Farkos Flórián cigány senkiházi,aki kijelentette,hogy a cigányoknak alanyi jogon kell járjon a lakás!Farkas többször volt büntetve,de mégis lehetett képviselő,ráadásul a fidesz szineiben!Az idevonatkozó írást érdemes elolvasni a http://www.amarodrom.hu/archivum/99/2/16.html  cigány portálon,ahol megírják a dolgokat csak úgy mert miért ne! Ha ezt tovább gondoljuk,kitalálhatjukmilyen lakásokat kívánnak kiutalni a cigányoknak-ingyen,alanyi jogon? Mivel a zsidó nem egy falura,(még lekaszálnák) ezért a falusi kilakoltatottak házait adnák a cigányoknak,természetesen állami kincstárból!Lehetőleg minél többet,hogy a magyart végképp el tudják pusztítani!

Ezért,és mindezekért ideje lenne mind a rendvédelmiseknek,mind pedig a szélesebb körben a hazért tenni szándékozóknak lecsüccsenni,és meghatározni,hogyan vessünk véget megkínzatásunknak!
 www.mnszentlaszlozaszloalj.info  Taskeszi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése