2011. május 28., szombat

Diszkriminálják a magyarokat Magyarországon

barikad.hu 2011, május 27 - 17:09

Egy zsidó tulajdonban lévő ingatlaniroda hirdeti magát az interneten. Honlapjukon egyértelműen kifejtik: csak zsidó ügyfeleket várnak. És mindez Magyarországon.

Nem egyedi annak a zsidó ingatlanirodának az esete, amely az interneten hirdeti magát. Az ominózus cég vezetője bemutatkozójában fontos elmeként említi azt, hogy ő egy zsidó ember, akinek nagyszülei holokauszt túlélők voltak. Az iroda 2009-ben kezdte meg működését Bécsben és Hegykőn. Bécsben csak telefonon és online lehet őket elérni, Hegykőn viszont irodájuk is van.

Kis és nagy értékű ingatlanokat értékesítenek, mindössze egy kikötésük van: a befektetőnek vagy a vásárlóak zsidóknak kell lenniük. Az iroda kifejezetten ezt az irányt képviseli, céljuk, hogy ezt az ideológiát képviselő emberek egymásra találjanak az üzleti életben. Kiemelik, hogy az ügyfelek náluk biztosan nem találkozhatnak antiszemitizmussal, csak zsidó befektetői csoportokkal.

Hogy történhet meg ez Magyarországon, hogy a földünkkel, ingatlanjainkkal zsidó üzletemberek kereskednek és egyetlen kikötésük van: az ügyfélnek zsidónak kell lennie? Ez nem más, mint nyílt diszkrimináció, a magyarokat saját hazájukban kirekesztik.

S.SZ.

*** www.nemzetihirhalo.hu ********

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése