2011. április 11., hétfő

S.O.S. Támogatási kérelem


Szervezetünk a 2011-es évi Robin Hood Akciócsoport kilakoltatás előtt álló családok védelmi programjának végrehajtására, valamint a napi működéséhez szeretné az Önök segítségét kérni.

Kérésünk oka

A magyar állam és a magyar nyomozó hatóságok nem képesek kezelni a „fehérgalléros bűnözést”, mi segítünk és 2011. március 6. napon létrehoztuk a ROBIN HOOD AKCIÓCSOPORTOT a törvény adta keretek között.
Az akciócsoport feladata és célja, hogy a magyar lakosság mintegy felét érintő hitel–visszafizetési gondok miatt, az őket zaklató és velük szemben jogtalanul eljáró követeléskezelők, faktor, creditcégek, követeléskezelő vállalkozások, végrehajtók, ügyvédek, közjegyzők és kilakoltatók ellen fellépjenek és FELSZÁMOLJÁK ŐKET.
Az akciócsoport szeretné kiemelni, hogy a törvények maradéktalan betartásával mindent elkövetünk – ha máshogy nem, fizikai jelenlétükkel –, hogy megvédjük a jogi és egyéb ismeretek nélküli, bajbajutott, rászorulókat és visszaszerezzük a fehérgalléros bűnözőktől a már elvett ingatlanokat.

A csoport működéséhez, SÜRGETŐVÉ VÁLT az időben cselekvés, és az egész ország területén élő családok védelmére a megmozdulásunk.
ROBIN HOOD AKCIÓCSOPORTUNK személyesen felkeresi a hozzánk forduló családokat, és fizikailag is megakadályozza a kilakoltatásokat.
Az április 15 napon lejáró moratórium 1 200 000,- kilakoltatás előtt álló családot érint, két gyermek, anya, apa esetén, 4 800 000,- embert érint, vagyis Magyarország fele kerül az utcára, mindössze azért, mert „hiéna” adócsaló csoportok alakultak arra, hogy kifosszák a keservesen megszerzett tulajdonából a hiteleseket.

Konkrét szükségünk lenne:

1. Üzemanyag költségre (az ország több pontjába utazunk szinte naponta a bajbajutott családokhoz, valamint egyesével felkeressük az összes bűnöző követeléskezelő céget)
2. Robin Hood Akciócsoport tagjai részére a több nap családjától távolléte végett fizikai szükségletei táplálék, folyadék biztosítása.
3. Egy nagy teljesítményű laptopra („WIFI”), mely az adminisztrációhoz szükséges.
4. Telefon költségre

Kérünk minden tisztességes és becsületes Magyar állampolgárt, hogy a szövetség nehéz munkáját támogassák politikai, etnikai, vallási, és nemi hovatartozásra való tekintet nélkül.
Attól félünk, hogy kisebb támogatás mellett a programunk nem lesz hatékony és nem érhet el annyi szegény családot, amennyit tavaly sikerült.

Pedig a gazdasági és egyéb statisztikai adatok szerint, az év elejére még több szegény és rászoruló család helyzete vált kritikussá.

Budapest, 2011. április 9.

Reményteli köszönettel és tisztelettel:
Dabasi Tamás elnök
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése