2011. április 20., szerda

Megtörtént

2011. Szelek havának 18. napja, a Vizeshétfővé vált Nagyhétfő azért emelkedett a Magyarság Történelmi napjává, mert minden magyar ember érdekét képviselve egy országgyűlésnyi magyar ember a Szent Koronát ismét Magyarország Alkotmányává tette, és nem azért mert a magyar érdekek képviseletét megtagadó, idegenszívű Helytartók az Alaptörvény nevű Liberális Diktátumot megszavazva megerősítették a zsidó-kereszténység alapján álló, nyugati civilizáció érdekeit képviselő gyarmatbirodalomnak tett hűségesküjüket.

Orosházi Ferenc őseink erejét hozó szent zarándoklatának, Sólyomfi Nagy Zoltán és a sámán-dobosok lélek-emelésének bizonyság-adásával vált iránymutatássá a Szabadság Alkotmányára közösen tett fogadalom.
Az Alkotmányozó Szerrel az egyetemes magyarság lélekben visszavette szabadságát. Ezzel elindult az alulról építkező önrendelkezésünk megteremtésének folyamata a legszegényebb, legkizsákmányoltabb, a diktatúra számára legkevésbé fontos területek, Heves, Borsod, Hajdúság, Szabolcs és Jászkunság önfelszabadító példamutatásával.

Ezzel egyedül végzett feladatom átalakul, szerves részévé válik egy csapatfeladatnak. A gondolkodási mód (paradigma) átadás nem cél, hanem anyagi erőt adó eszköz a Szent Korona Értékrend gyakorlattá válásához.

A Vizespéntek tisztító és tisztuló erejével feloldja az ezeregyszázéves Nagypénteket és elhozza a Krisztus-sorsú Magyarság Feltámadását.

Te saját családodban, falvadban, városodban, kerületedben kezdheted el a tisztulással és tisztítással összehangolva végzett Feltámadást!

Szólj, ha már egymás mellett állunk, és engeded, hogy megfogjuk egymás kezét!

A Magyarok Istene egységgé emelkedésünkhöz adja nekünk az erő a megvilágosodás és kitartás kegyelmét!

Kelt Szegeden, 2011. Szelek havának 19. napját.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája.

Párhuzamos Alkotmányozás 2011.04.16. Győr
Orosházi Ferenc fogadása Üllőn 2011.03.17.
Az Alkotmányozó Szer 2011.04.18.
Sólyomfi Nagy Zoltán 2.: http://www.youtube.com/watch?v=JguXfjxWH0o
Magyarország alkotmánya a Szent Korona
Sólyomfi Nagy Zoltán – László Andrea http://www.youtube.com/watch?v=6ErReBUfLd0
Befejezés http://www.youtube.com/watch?v=gwVb7cmTBek

1 megjegyzés:

  1. Your blog is great你的部落格真好!!
    If you like, come back and visit mine: http://b2322858.blogspot.com/

    Thank you!!Wang Han Pin(王翰彬)
    From Taichung,Taiwan(台灣)

    VálaszTörlés