2011. április 12., kedd

Felkészülnek a Beözönlésre

Igazi befogadó Magyarországot akar a Fidesz. Indulhatnak a szomjazók, az izraeli sivatagból...

Balog Zoltán a Fidesz országgyűlési képviselője, igazi befogadó országot akar. Hogy Szent István mit értett ez alatt, azt tudjuk, mikor országunk határai több körülöttünk élő nemzet határaival voltak egyenlőek.

Most viszont, a saját határai közé zárt Magyarországnak semmi szüksége rá, hogy befogadó ország legyen!

A cionista konferenciákról, zsidó gyűlésekre ide-oda vándorló politikusnak csúfolt kollaboráns, ne akarja megmondani a magyaroknak, hogy Magyarország milyen legyen, mert ahhoz ő itt egy senki!

Nem tett semmit a népért, csak uszítani tud, Gyöngyöspatán, Hejőszalontán felhergelni a cigányokat, sértegetni az egyszerű kifosztott magyar embereket.


Mintha ezekben a falvakban bármi érdemleges is történt volna, az egymásra huzakodáson és fröcsögésen kívül, - de nekik csak ez a jó!

Erre mintegy válaszul Balog az EU parlament cigányvédő javaslatait reklámozza, mintha azok megoldanának bármit is.

Kikről is beszél ez? Csak nem a hódítókról, és az ő szövetségeseiknek megnyert cigány csoportokról?

Persze, hogy a magyar nép gondjai számukra semmit sem jelentenek! A munkanélküliség, a jogfosztottság, a kifosztottság, a bizonytalanság, a magyarok otthonainak elárverezése.


Ezek a kérdések sem az Unióban, sem pedig a Fideszben senkit sem érdekelnek. Itt csak a kisebbségek, a zsidók, meg a cigányok bajaival lehet foglalkozni. Talán nem is véletlenül! A magyarok a bajaikkal pedig menjenek a Sóhivatalba! - Legalábbis szerintük!

Egyre jobban körvonalazódik az, egyre jobban látja a magyar nép is, hogy mit is jelent, úgynevezett, "befogadó országnak" lenni. - EGY MÁSODIK PALESZTINÁT!

Magyarország befogad sok-sok izraeli zsidó bevándorlót, kezdődik az "Alija" a Kárpát-medencébe, és ez rövidesen igazi BEÖZÖNLÉSSÉ válik!

Befogadunk az arabok által elkergetett sok-sok izraeli zsidót, kiknek a cigánymaffia tagjai a legjobb szövetségesei lesznek, - aztán a politikai, gazdasági, és a már említett alvilági maffiák hajcsár kezében rabszolgákat csinálnak a magyarságból.

És ezt rövidesen el is kezdik. S ezzel együtt lehull a Fideszről az álarc, s megmutatja igazi gonosz arcát. Annak a hazug kígyónak az arcát, melynek a magyarság a saját hazájában egy senki, neki csak az idegen betelepülők, s az ő jövendőbeli hatalmukat biztosító kollaboránsok számítanak. Nyelve, mint a kígyóé, kétágú, mást mond, mint amit gondol. Szavai, mint az édes méreg. Elkábítja a nemzetet, hogy aztán halálra marhassa...

Fort András - Szabad Riport Tudósító Iroda

*** www.nemzetihirhalo.hu ******

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése