2011. április 12., kedd

AZ EGYSZÁL ZÁSZLÓ ÍRÁSHOZ MÁS MEGKÖZELÍTÉS.

AZ EGYSZÁL ZÁSZLÓ ÍRÁSHOZ MÁS MEGKÖZELÍTÉS.
EZT IS OLVASSÁTOK EL! CSELEKDJETEK SAJÁT BÖLCS BELÁTÁSOTOK SZERINT.
FONTOS KÖZLEMÉNY!
                                                                            - Avagy légy résen!

A Magyar Nádori Szövetség, valamint a Magyar Vérszövetség című kiáltvány alapján vérszövetséget kötni szándékozók nevében.
Az  Orosházi Ferenc és egyéb, számunkra valójában kérdéses szellemiségű háttér által április 18- ra, a Kossuth térre szervezett demonstráció szervezésében nem vettünk részt, nem veszünk részt és annak ellenére, hogy az előkészítés alatt lévő Magyar Vérszövetség kiáltványához sok esetben csatolják a felhívást, mi senkit nem küldünk oda, mindenki tegyen belátása szerint, de nagyon legyen résen!

                                                          
MI SZIGORÚAN KOPPÁNYIAK VAGYUNK!!!
         Magánvélemény és észrevétel ( Mondhatnám érdekes történet) : Orosházi Ferenc 2010- ben részt vett egy budapesti találkozón, ahol a vérszövetség közös előkészítéséről történt megállapodás.

 Annak ellenére, hogy a szinte teljes nyilvánosság előtt, magyar igények szerint készülő  kiáltvány, a minimális alapszabály, stb. előkészítésében történő közreműködés, észrevétel elvárás volt, Orosházi hallgatott és ehelyett szinte vértől fröcsögő leveleket küldözgetett "Hun Vérfarkas" aláírással, mely nevet nem is neki tulajdonítottuk, mert más, ismert ember stílusa volt és hevesen kiállt az írója mellett, majd a későbbiekben közölte, hogy ő áll a név mögött.

Majd hirtelen fordulat, teljesen más stílus, mintha a név alatt más ember írna ( Valószínűen így is van, vagyis ketten, talán felváltva használtak egy nevet, megbeszélve, tudatosan.), jött a békesség, eleink harcának értelmetlenségéről és nem hogy Szent István - os, hanem még annál rosszabb gondolatokkal is bélelt felhívás ( Olvasd a mellékletben!), pl.:
"A történelem viharos   eseményei sajnos besározták valamennyi itt élő náció, másik nemzet tagjai ellen elkövetett cselekedeteit. Mindenki vétett a másik ellen, vitathatatlanul, letagadhatatlanul."
 "Borítsunk fátylat a múltra. Ami megtörtént, megtörtént. Változtatni nem lehet rajta. Kárpát haza egysége, csak abban az esetben valósulhat meg újra, ha végre felfogjuk, és elfogadjuk, hogy ez a terület más nemzeteknek is hazája."(NEMZETISÉGEK!!! helyesen)-Tehát fogjuk fel végre mi ostoba és  bűnös magyarok, hogy ugyanannyit ártottunk másoknak, mint ők nekünk és ha békét akarunk felejtsük el a trianoni nemzetgyilkosság jóvátételét, mert a Kárpát- Haza csak egy terület, mely más nemzeteknek is hazája.-

Felháborodásom nyomán eltűnt ez a szemlélet, sőt, kísértetiesen emlékeztetve a " jól működő" bizonyos módszerekre, a vérszövetség eszmeiségének részbeni használatával már Koppány- oznak is, mely önmagában nem lenne baj, de...

Nem tetszik nekem a 2006 - os Kossuth - téri gyűléseket elsekélyesítő emberek munkálkodása sem az ügyben!

 Ami még döbbenetes: Azon állítása Orosházinak, miszerint " Eljött az idő és többet nem jön el soha!" - roppant káros
szuggesztió! Talán szándékosan ez a célja az egésznek - ,a jól kézben tartott, szervezett kiábrándítás, hogy még véletlenül se  hiteles, megalkuvástól távol álló emberek, valódi koppányiak hassanak a Magyar Nemzetre? Remélem nem, de volt már ilyen számtalan, felvállaló, megelőző, kiábrándító akció! Mindenesetre számra roppant zavaros ez az egész.
                                                           
LÉGY RÉSEN MAGYAR TESTVÉREM!!!                                                                Kőműves Géza 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése