2011. március 26., szombat

KÖVETELEM a Szent Korona Alkotmány jogfolytonosságának visszaállítását!

KÖVETELEM a Szent Korona Alkotmány
jogfolytonosságának visszaállítását!

Idő: 2011. április 18. 0:00 - 23:30
Helyszín: Kárpát-haza

További információ:

Gaudi-Nagy Tamás: Alkotmány? Ez nem az!

Gaudi-Nagy Tamás vezérszónoki felszólalásában a történelmi jogfolytonosságot és a Szent Korona-tant hiányolta az alaptörvény javaslatából. (jobbik.hu)




Április 18-ra Alkotmányozó Nemzetgyűlés szerveződik a Kossuth térre a Történelmi Alkotmányunk jogfolytonossága helyreállítása okán!

Ezt az eseményt azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőség szerint megmutassuk, milyen sokan követeljük a Szent Korona tanon alapuló jogfolytonosság visszaállítását!

Tüntetés a Szent Koronáért a Kossuth téren!

Néhányan úgy éreztük, hogy hallatni kell a hangunkat a Szent Korona főhatalomba visszahelyezéséért. Körbekérdeztünk hirtelen néhány embert, akiknek adunk a szavára. Volt, aki kilátástalannak, feleslegesnek, voltak, akik jónak, megvalósítandónak tartották. Mi az utóbbiakkal értettünk egyet, Atilla barátunk meg is fogalmazott hirtelenében egy körlevelet:

Tisztelt Magyarok!

A parlamenti alsóház most a valaha volt legsúlyosabb támadást tervezi a Történelmi Alkotmányunk ellen. A Magyarok Szövetsége XVII. kerületi szervezete tüntetést szervez az Alkotmányunk megmentéséért. Tegyünk meg minden tőlünk telhetőt a hazánkért!

Nem érdekelnek az esélyek, a lelkiismeretem legyen tiszta!
Csatlakozzatok!
Küldjétek tovább a felhívást minden Magyar embernek!
Lehet, hogy sok időre ez az utolsó esélyünk.

Jelenleg tervezett időpont 2011.03.30, de pontosabbat később:

üdvözlettel Diviki Nagy Attila

Azután az /időpontot, egy nap, több nap, (a márcuis 31-április 1 jónak tűnik) a rendőrségi bejelentést, a szervezést, a helyszín biztosítását, a tervezett létszámot, a hangosítást, az előadókat és még ami eszünkbe sem jutott/ átgondolva rá kellett jönni, hogy ez a mi lehetőségeinket meghaladja.

Ezért azt kérem mindazoktól, akik velünk együtt éreznek, és cselekedni akarnak, hogy segítsenek be a szervezésbe, vagy ha van rá erejük, szervezzék meg, de az is lehet, hogy valakik már szervezik, csak nem tudunk róla!

Nem az a fontos, hogy ki csinálja, hanem hogy "a Nép, az Istenadta nép" is hallassa a hangját. Ne higgye a hatalom, hogy nélkülünk dönthet!

Pedig ez a döntés hosszú távra meghatározhatja nemzetünk jövőjét!
És igenis mi is tegyük meg azt, amit a szívünk diktál!

Tisztelettel
Koska György
http://magyarokrakosmente.gportal.hu/

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése