2011. január 10., hétfő

ÖSSZEFOGÁS A MAGYAR MEGMARADÁSÉRT !

Sziasztok! Szeretnék megkérni mindenkit, hogy a következő levelet Mindenki továbbítsa, ismerőseinek, barátoknak, rokonoknak, akinek csak tudja! Nagyon fontos dolgokat tartalmaz !!!! Mindenkinek előre is nagyon szépen köszönöm a Magyarság nevében is !!!  Magyar ember csak Magyartól vásároljon !!!!!

 SZORÍTSUK KI HAZÁNKBÓL A KÜLFÖLDI ÁRUT!ÉPÍTSÜK KI ÚJRA A MAGYAR MEZŐGAZDASÁGOT, MAGYAR LEHETŐSÉGEKET!  MAGYAR MAGYARTÓL VÁSÁROLJON!

    Az alábbi linken nézheti meg mindeni a MAGYAR TERMÉKEK CÉG NEVEIT!

    http://www.magyar-termekek.hu/

    Lehetőleg Magyar termékeket vásároljatok, Magyar Élelmiszerboltokból, Magyar termelőktől! Tesco, Auchan külföldi üzletláncokat ne sűrűn látogassuk, mert amennyi pénzt ott hagyunk, az mind megy ki az országból és Magyarország ebben az esetben össze fog omlani mint egy kártyavár!

    Nem véletlen ide hozzák be a legtöbb mindenféle üzletláncot!Nem véletlen akarják országunkat és a magyar ipart , mezőgazdaságot tönkretenni! Nyugatnak, USA-nak,Izraelnek kellenek a földjeink, a vizeink! Magyarországnak van pl.az egyik legjobb termőtalaja és hatalmas vízkészlete!

    Nem véletlen akarják maguknak ezt az országot a külföldiek!! Szóljatok Mindenkinek akinek tudtok, h MAGYAR EMBER, MAGYAR TERMÉKET VÁSÁROLJON! SENKI NE MENJEN TESCOKBA, FOGJON ÖSSZE MAGYAR A MAGYARRAL!

    SZORÍTSUK KI A KÜLFÖLDIEKET AZ ORSZÁGBÓL LEHETETLENÍTSÜK EL ŐKET! MAGYAR KAPASZKODJON A MAGYARBA, ÉPÍTSÜK FEL A MAGYAR MEZŐGAZDASÁGOT,IPART,ÉS EGYMÁSTÓL VÁSÁROLJUNK! KÜLDJÉTEK EL A LEVELET AHÁNY EMBERNEK TUDJÁTOK!!

    Ne adjuk oda ennek a kis országnak még a maradék pénzét a külföldieknek!Kínai áruházakban se vásároljunk,vegyünk terméket magyar testvérünktől,h megmaradjon a pénz az országban! Részesítsük előnyben a Magyar termelőket magyar árucikkeket!!!!A MAGYAR KIVÁLASZTOTT NÉPET ( Mária országát )AZ ÖSSZEFOGÁSRA KELL BUZDÍTANI! (Miért is? Mert MAGYARNAK SZÜLETTÜNK!!  http://www.youtube.com/watch?v=NvXzdKDPElM       /Kárpátia /    :))    )

    Csak így érhető el Magyarország feltámadása, ami az ősi tekercseben is benne van...A MAGYAR NÉPNEK NEM SZÉT KELL MOST HÚZNI, ÉPP ELLENKEZŐLEG! ÖSSZEFOGNI!! Magyarországnak idővel majd az EU-ból is ki kell lépni és megteremteni ennek az országnak saját mezőgazdaságát, iparát stb.h pl. a cseresznyét se Chiléből kelljen már lehetőleg hozni :) .

    A következő oldalon  http://www.fenyvilaga.eoldal.hu és jobb oldalt a Linkek menüben is hasznos információkat találtok, természetgyógyászatról, a természet erejéről ( gyógyszerek helyett! )

    Lehetőleg természetes gyógynövényekkel orvosoljuk bajainkat, hiszen a természetben minden megtalálható, a Teremtő nagyon jól tudja, h minden emberi bajra ott a megoldás!Ideje ezt az Embereknek is megtudni, h Teremtő Mindennel ellátott bennünket, a gyógyszer körülöttünk van rákra, AIDS-re és a gyógyíthatatlannak hitt betegségekből pillanatok alatt gyógyulhatunk ki! Kezdjünk hát hozzá most!

    Ezen kívül a Linkek menüben találtok cikkeket a MAGYARSÁGNAK SZÓLÓ ÉGIEKTŐL SZÁRMAZÓ ÜZENETEKET, amiben felszólítják a Magyar népet h most van itt az idő az összefogásra! Itt a nagy lehetőség, vágjunk bele, mert az égiek az elkövetkezendő pár évben támogatnak Bennünket Magyarokat!

    Egy másik oldal a Spirituális Felemelkedésről, Új Világról,Aranykorról, világbékéről, jólétről,egészségről,szeretetről tovább információkkal:

    www.bia24.eoldal.hu


  A  Fény legyen Veletek!
  :)

1 megjegyzés:

  1. KÖSZÖNTÖM A MAGYAR ÖNVÉDELMI MOZGALOM MEGALAPÍTÓIT ÉS RÉSZVEVŐIT!

    Segítségként javaslom, hogy fokozottan figyeljetek az alábbi problémára és megoldási lehetőségre: A magyar önvédelmet ivóvíz-desztillálással és az egészségvédő, gyógyhatású víz:konyhasó:kálium dózisarányok étkezésnél helyreállításával kell kezdeni (lásd a Ringer infúziós oldatnál több száz éve sikerrel alkalmazott, a testnedvek szerinti, élettanilag optimális víz:konyhasó=110, nátrium:kálium=30 dózisarányt és dózisokat). Egyébként a jelenleg előírt "napi legfeljebb 5 gramm konyhasót és legalább 4,7 gramm káliumot pótlás" bármennyi vízzel, akármilyen gyorsan bejuttatva (lásd a "Nemzeti Stop Só Program, MENZAREFORM, Chips adó" elnevezésű csalásokat) néhány nemzedék ideje alatt biztosan kipusztítja a magyar lakosságot, mivel életrövidítő és ivartalanító, vagyis fajirtó hatású (biológiai terrorfegyver, ami már a Talmudban és a Bibliában is szerepel, lásd: Talmud Baba kamma 93 b. lap és Taanith 10 a. lap és 2 Mózes 23/20-33. és 5 Mózes 7/2. és 22.). A fajirtó hatásait bizonyító konkrét hatásméréseket - köztük az 1950-ben Nobel díjat elnyert kutatók méréseit - lásd a www.tejfalussy.com honlapon (Email könyvek, Videók, MEHNAM rovat). Terjesszétek, csináljátok, mert egyébként néhány nemzedék alatt kipusztítják az összes nem kóser étkezésű magyart hazánkból! Azért szükséges desztillálni (átpárolni) a csapvizeket, mert ma, a 75%-os csatornázás eredményeként bevezetik a folyókba az oldott mérgeket és az emberi ürülékkel, a vízmű csapvíz klórozásával nem hatástalanítható fertőző vírusokat is, amelyek desztillálás hiányában bejutnak a csapvízzel az emberekbe és ugyancsak egészségkárosítóak. A felvilágosító munkához általam felajánlott közvetlen konzultációs lehetőség: +36 20 218 1408, magyar.nemzetbiztonsagi.pjt@gmail.com, vegyétek igénybe!

    Magyar üdvözlettel: (nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök, hatásmérés tudományi kutató feltaláló, Magyarország 2621 Verőce, Lugosi u. 71.

    (Iratjel: magyaronvedelmimozgalomhoz161028)
    https://www.youtube.com/watch?v=oFH0f1KJ₁Q

    VálaszTörlés