2010. december 18., szombat

A végleges 2011-es naptár Kiko-tól.

A végleges 2011-es naptár! / Calendar 2011 final!

Íme a kész 2011-es naptár, elejétől a végéig (az alul lévő kis képek bal oldalán a naptárak lapjait, jobb oldalán pedig az illusztrációkat láthatjátok, egy kicsit nagyobb méretben):

Az új 2011-es naptáram már elérhető. Fő témáját a luftballonos akvarell képek adják.
Szerettem volna az összes illusztrációt és egyben a naptárat is a kedvenc stílusom köré felépíteni, ami nem más, mint a vintage, amire magyarul talán a legmegfelelőbb szó a nosztalgia . Így szinte az összes illusztráció ezt a hangulatot idézi.
A naptár másik különlegessége egyedi formája.

A naptár maga egy kicsit kisebb méretű, mint egy A4-es lap, egész pontosan 27,7 mm × 11,5 mm. 13 külön lapból áll, mindegyiken más-más illusztráció.


Here is my Calendar 2011 finally, from tip to toe (but now it is the Hungarian version, the English version is the same, the only difference is in the language)(you can see the calendar pages on the pictures below in the left hand side, and the illustrations of the pages a bit bigger version in the right hand side):

The main theme of the calendar is built up from balloon-themed watercolor illustrations. Each illustrations have a charming vintage feeling.
The speciality of this calendar is it's unique shape.
It contains 13 separate sheet, each printed on a heavy weight paper. Designed with 13 colorful watercolors and sure to bring joy to every month throughout the year.
  
Size: 7,7 mm × 11,5 mm


  

 

A naptár hamarosan elérhető lesz a webshop-omban.  Addig is, amíg az el nem készül, az Email me-s grafikára kattintva (jobb felső sarok) írhattok Nekem email-t és rendelhetitek meg.

The calendar will be avaible in my webshop soon. Until the opening of my webshop, you can order this calendar by clicking the "Email Me" illustration (right-up corner) and sending me an email about it. 

http://kohanszkykinga.blogspot.com/2010/12/vegleges-2011-es-naptar-calendar-2011.html
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése